ممنون از اصلاعاتی که میدین اینا فقط تجربس که ادم یاد میگیره بچه های اینجا خیلی باحالا
مهم نیست پاک شدن چون قراره فرمتش کنم فقط اینکه چرا نمیشه cut کنم تو این هرادم بعضی فوادرا اررور میده
ممنون از اصلاعاتی که میدین اینا فقط تجربس که ادم یاد میگیره بچه های اینجا خیلی باحالا
مهم نیست پاک شدن چون قراره فرمتش کنم فقط اینکه چرا نمیشه cut کنم تو این هرادم بعضی فوادرا اررور میده
به وسیله همون دو تا برنامه که گذاشتم میتونید از این حالت اون فلدرهای خودتون به احتمال زیاد خارج کنید یا که پاکشون کنید درضمن یک عکس از ارور اینجا اگربتونید آپلود کنید که خوبه یا که متن ارور کامل بزارین .
خدمت شما عکس از ارور ممکنه بخاطر بد سکتور باشه ؟اون برنامرو از سافگزر دانلود و نصب کردم کرک هم ریختم اما نوشته Demo ورزن خیلی طول میکشه سرچ کنه برنامه دیگه ای نیست؟
راستی
1- kmplayer هم نصب کردم اما اررور Member not found میده مشکل از چیه
Microsoft .NET Framework هم نصبه
2-بهترین برنامه پارتیشن بندی چیه توی حالت ویندوز Paragon_Partition_Manager_11.0_Build_9887_SE_Perso nal_Edition این خوبه؟
یک علتش امکان داره از بدسکنور باشه علت دیگه اینه که نرم افزاری باشه با نصب ویندوز این مشکل برطرف بشه سایت پایینم کامل درمورد این مشکل توضیح داده مثلا گفته پوشه temp خودتون پاک کنید درایو خودتون اگر fat هست از طریق دستوری که قرارداده به ntfs تبدیلش کنید به وسیله برنامه که پایین قرار دادم داخل لینک دوم درایو های خودتون آنالیز کنید فایلهای زائدپاک کنید درایوهای خودتون با برنامه لینک 3 حتما دیفرگ کنید برای مورد microsoft net framework بابرنامه لینک 4 پاکش کنید بعدش از نوع ورژن آپدیت شدش از لینک 5 دان کنید نصب کنید واسه پارتیشن بندی هم از برنامه norton partition magic یا mini tools partition wizard استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
برم ببینم چی پیدا میکنم
بهترین برنامه دفراگ همینه؟
برای kmplayer گشتم مشکل از flashplayer بود که نصب نکرده بودم
مرسی
برنامه زیاده اما سبکترینش همینه که گذاشتم تک تک روشهایی که گفتم انجام بدین درضمن اگر فرمت درایو خودتون fat حتما تبدیل به ntfs کنید به وسیله اون دستور سایت اول .
مرسی ممنون
دفراگ شما از چی استفاده میکنی؟
نه درایو هام همه ntfs هستش برای بدسکتور چیزه سریعتری نیست؟ اون خیلی طول میکشه
راستی دوست عزیز یه برنامه هم برای پاکسازی فایل های اضافه معرفی کنید ccleaner خوبه؟
برای مورد اول پیشنهاد من برنامه O&O Defrag ازمتد 5 برنامه استفاده کنید برای مورد دوم هم همین برنامه ccleaner یا که fccleaner عالیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)