تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 32 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 316

نام تاپيک: پیش بینی وضعیت قیمت ها و بازار لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سّگ بپره به این اقتصاد .... !! منم میگم قیمتا تثبیت میشه ولی روی گرونترین حالت ممکنش البته به خاطر شانس خرابم میگم !!
    الان چیزی که من فکر میکنم اینه !! فرض میکنیم دلار شده 1800 تومن ! آقای تاجر لپ تاپ باید پولش رو از طریق بانک تبدیل میکرده به دلار بعد مستقیم یا غیر مستقیم میداده به آقای فروشنده مثل اچ پی یا دل یا ایسوز یا هرچیزی ...! خب وقتی پول بیشتری بابت دلار میداده باید گرونتر هم بفروشه دیگه !! اینه که قیمت رفته بالا !! حالا فرض کنیم دولت بیاد دلار رو بکنه 1400 تومن !! حالا آقای تاجر دیگه پول پای دلار 1800 تومنی نمیده بلکه واسه 1400 تومنی میده !! خب حالا که ارزونتر واسش آب خورده باید ارزونتر هم بفروشه دیگه !! الان من نمیدونم این حرفم چقدرش درسته از دوستان میخوام که اگه چیزی میدونن اصلاح کنن !! فقط نکته اینجاست که با این اوصاف فروشنده ای که از آقای تاجر جنس خریده توی گرونی دلار 1800 تومنی خریده الان زورش میاد به قیمت دلار 1400 تومنی بفروشه واسه همینه که طول میکشه تا قیمتا بیاد پایین !! !! الان از نظر شما چه مشکلات دیگه ای هست که باعث میشه قیمت بالاترم بره ؟؟
    من چون تصمیم گرفتم بعد از عید خرید کنم اینو پرسیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببین دوسته عزیز
    من نمیگم ارزون میشه یا گرونتر میشه
    اینو دیگه باید گذاشت تو کرسی های آزاد ادنیشی اقتصاد تو دانشگاه ها پرسید
    من میگم باید صبر باشه تا قیمت ها تثبیت بشه
    بهر حال این حبابی که تو بازار وجود داره از بین میره و ارزش واقعی نمایان خواهد شد
    یا گرونتر از الان میشه یا ارزونتر یا همین قیمت الان باقی میمونه
    فک نکنید اگه گرونتر شد فقط تو ایران گرون میشه بهرحال این مشکلی هست که همه جای دنیا با این وضع بحران اقتصادی وجود داره
    فروشنده تو ایران هم پولشو تبدیل میکنه به دلار و خرید میکنه!!!!
    ولی الان ممکنه فروشنده دلار رو 1400 بخره و تا هفته بعد به قیمتی که با دلار 1400 خریده بفروشه ولی یهو دلار میشه 1800 که قیمتارو میبره بالاتر و منطقی هست چون باید سرمایش برگرده
    ولی اگه صبر کنید دلار یا همون 1400 میمونه(که فک کنم بمونه) یا اینکه میره 1700 یا 1800 میمونه
    بهر حال بحث تثبیت هست بازار هست
    اگه بازار تثبیت بشه همه به یه قیمت میخرن و آدم دیگه جاییش نمیسوزه که چرا فلانی ارزون خرید من 200 تومن گرونتر یا یجایش عروسی باشه که دلار افت کرد و من نسبت به فلانی 200 تومن ارزون خریدم
    این حرف شما منطقی نیست نمونه اش من، وقتی ارز شروع به بالا رفتن کرد گفتم صبر کنم البته چون پولم دستم نبود. یکی دو هفته صبر 100 200 تومن افزایش چه اهمیتی داره همه به یه قیمت بخرن ولی همه گرون. من خریدار سعیم اینه ارزونتر بخرم این حرف غیر منطقیه در واقع از نظر اقتصادی پذیرفته نیست که "جایش عروسی باشه که دلار افت کرد و من نسبت به فلانی 200 تومن ارزون خریدم" خب عروسی باشه که ارزون خریده مگه بده براش؟ از دیدیگاه تقاضا کننده نگاه کن. می گی فکر کنی بمونه اومدیم و نموند شد 1800 اون وقت چی عزیزم نرخ پایین که دیگه نمی آد، اگه پایین نیاد مثل همیشه است که الان خریدن حداقل دو ماه استفاده رو داره، اینکه فلان فروشنده نمی فروشه برای اینه که بعدا گرونتر بفروشه. اون منطقی فکر می کنه دیدگاهش دیدگاه عرضه کننده است از نظر اقتصادی بایدم این کار رو بکنه، اون فروشنده هایی که می فروشند هم فروشنده های کوچیکند می فروشند چون پولش رو لازم دارند و باید حقوق و اجاره بدند. اونی که مثل سرمایه 2 3 سال اصلا کار نکردن رو داره نمی فروشه قیمت بالا بره گرونتر بفروشه. نمی گم آدم بدیه البته اجتکار می کنه ولی از نظر اقتصادی، نمی گم اخلاقی، صرفا اقتصادی بایدم بکنه بقیه هم اگه می تونستن یه دو سه ماه بی درامد سر کنن احتکار می کردن.
    توصیه من اینه آقا این حرفا رو که بانک مرکزی فلان و دولت بهمان ول کنید الان نرخ رسمی ارز آزاد 1400 مجبور به فروشند، بنابراین حداکثر می تونن 1390 از مردم بخرن. ولی بحث اینه کی دلارش رو 1390 می فروشه؟ بنابراین یا دولت باید به بازار ارز بریزه که الان داره در جهت عکس میزان فروش ارز دولتی رو کم می کنه یا وضع همینه که هست. از من می شنوید درنگ نکنید. احتمال ارزون شدن خیلی کم وضعیت حبابی نیست این یه حقیقته تو اقتصاد الان بازار نسبت به تومن بد بینه. عوامل روانی باعث این گرایش به تبدیل تومن به طلا و دلاره و همه جا دنیا هم این پدیده رخ می ده. به عبارت بهتر کاهش فشار سیاسی یا بهبود روابط به بازگشت آرامش و افزایش برابری تومن کمک می کنه البته شاید، یه راه دیگه افزایش برابری تومن تزریق دلار دولتی که برای این موضوع باید دولت درامد ارزیش رو بیشتر کنه مثلا افزایش خریدار نفت ایران، که فعلا بعیده. ادامه وضع موجود یعنی تقاضا برای دلار و از اونجا که دولت اجازه فروش آزاد دلار به قیمت مورد نظر مردم و صرافها رو نمی ده، قیمت ارز به صورت واقعی تثبیت نمی شه در واقع دولت جلوی فروش رو به صورت رسمی می تونه بگیره ولی در مواقعی مثل این یا هر پدیده دیگه حقیقت اینه بازار تابع تقاضا عمل می کنه و نه مسائلی مثل این قوانین بنابراین یا خرید و فروش انجام نمیشه در بازار ارز یا دولت مستقیما به صرافها ارز می فروشه مثلا 1350 تا به جای فروش 1100 به مردم 1350 بفروشه و صرافها هم دلار 1400 برای فروش داشته باشند که نه زیاد قابل انجامه و نه دولت می تونه درامد ارزیش رو تا این حد صرف این کار کنه در واقع اگه دلار 1400 به وفور به فروش برسه سریعا توسط مردم خریداری می شه و این اشتهای بازار جمع نمیشه، به همین دلیله که دولت ارز رو به میزان محدود می فروشه چون از یه طرف می خواد تومن تضعیف نشه از یه طرف می دونه نرخ واقعی بازار در وضع فعلی بالاتر از 1100 یا 1400 ه بنابراین در صورت ارائه بی اندازه بازار دلارها رو جارو خواهد کرد. این حباب نیست این حقیقت تقاضای بازاره. از نظر بعضی اقتصاد دانها حتی قیمت واقعی دلار 1800 2000 هست و در واقع دلار 1200 و 1100 نرخ غیر واقعی. من نمی گم درس می گن یا غلط ولی احتمالا قیمت بازار اینه حتی اگه ارزشش این نباشه. مهم درک بازاره و یه نکته اینکه در واقع درک بازار اون چیزیه که ارزش ارز و تومن رو معلوم می کنه هر چقدر هم اعلام بشه ذخایر هست، این بازاره که قیمت رو معلوم می کنه . حتی اگه دولت قیمت دیگه ای اعلام کنه قیمت واقعی قیمت بازاره و قیمت دولت به صورت اجباری بازار رو راکد می کنه به عبارتی اگه دولت مثلا دلار رو 500 اعلام کنه صرافی ها به ضررشون کار کنند. چون خریدار ازشون هست فروشنده بهشون نیست. و اگه 5000 اعلام کنه مردم از بازار خارج می شن چون فروشنده هستن ولی خریداری برای این نرخ نیست.
    دوسته عزیز الان اروپا تو رکوده، این ربطی به این موضوع نداره نرخ لپ تاپ تو اروپا بالا رفته؟ همه چیزی که به هم ربط نداره آخه. شما قیمت یه مدل مثل 6190 یا n55 رو تو ایران و ارپا روندش ش رو ببین. اقتصاد همه جا رو همه جا اثر داره ولی مساله الان اقتصاد ایران 10 درصدش حاصل وضع جهانی 90 درصدش مختص ایرانه.
    ساده بگم از نظر من وضع بهتر نمی شه بخرید. نهایتا ممکنه همین مدلی رو که الان می خواید بخرید مثلا اردیبهشت اگه گیر بیارید با همین نرخ بخرید.بر خلاف روند عادی که می گیم قدیمی شده + مدلای بهتر اومده و داره استوک میشه و ... 200باید ارزونتر بخرید. شما نه تنها 2 3 ماه رو از دست می دید و پولی صرفه جویی نکردید. ممکنه هم اون مدل اون موقع گیر نیاد و تا 200 300 تومن بیشتر هزینه کنید حالا برای یه مدل متفاوت.
    ببین من از این وضع دفاع نمی کنم خود من کسی هستم که به خاطر این وضع کارم گیر کرد ولی خواهشا احساسی برخورد نکن اون کسایی که می خرن احمق نیست اون ها وضع رو بد دیدن که می خرن. ببین فرض کن یه دوره ای شایعه میشه که قحطی میاد یا گندم در سیلو خراب شده باید وارد بشه، قیمتها بالا می ره ولی صف خرید طولانی میشه چون ممکنه بعدا با این قیمت هم نشه خری، الان فکر می کنی فقط لپ تاپ اینه؟ این مسائل رو میشه تو ارز و سکه دید. نهایتا من توصیه ام اینه و امیدوارم پول خریدش گیرم بیاد در حالتی که وضع با ثبات بود هم می خریدم چون بر فرض 50 تومن تو 2 ماه ارزون میشد. عوضش 2 ماه ازش استفاده کرده بودم. در وضع فعلی که قطعا دو ماه بعد در مقایسه با حالت ب ثبات وضع بدتره چرا صبر؟

3. 3 کاربر از am.b. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Manuchehrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظرم هرچه زودتر بخرید به نفعتون هست!
    خودم واسه یکی دو ماه تاخیر تو خرید مجبور شدم 200-300 تومن بیشتر هزینه کنم ..
    چه قیمت ها به ثبات برسن چه نرسن مطمئن باشید ارزونتر نمیشه!
    خودم لنووو y570 میخواستم بخرم قیمتش 1499 بود البته بعد از اینکه قیمت ها رفت بالا .. امروز قیمت کردم فردا رفتم بخرم دیدم شده 1570 ! پشیمون بودم چرا زودتر نخریدم اما الان شنیدم همین مدل شده دور و بر 1900 !
    خلاصه اگه پولش رو دارین همین امروز بخرید هرچند گرون باشه چون چند وقت دیگه حسرت میخورید چرا نخریدید و بازم رفت بالا..
    جلوی ضرر رو هروقت بگیری سوده !!!!!!

5. این کاربر از Manuchehrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با این اوضاع خرید از اون ور هم نمیصرفه چون قیمت دلار افتضاح شده
    منم به این نتیجه رسیدم دل به این اخبار نبندیم اگر واقعا قصد خرید داریم دست دست کردن جایز نیست مگر اینکه عجله ای نباشه صبر کنیم شاید فرجی به کرجی شد

7. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این حرف شما منطقی نیست نمونه اش من، وقتی ارز شروع به بالا رفتن کرد گفتم صبر کنم البته چون پولم دستم نبود. یکی دو هفته صبر 100 200 تومن افزایش چه اهمیتی داره همه به یه قیمت بخرن ولی همه گرون. من خریدار سعیم اینه ارزونتر بخرم این حرف غیر منطقیه در واقع از نظر اقتصادی پذیرفته نیست که "جایش عروسی باشه که دلار افت کرد و من نسبت به فلانی 200 تومن ارزون خریدم" خب عروسی باشه که ارزون خریده مگه بده براش؟ از دیدیگاه تقاضا کننده نگاه کن. می گی فکر کنی بمونه اومدیم و نموند شد 1800 اون وقت چی عزیزم نرخ پایین که دیگه نمی آد، اگه پایین نیاد مثل همیشه است که الان خریدن حداقل دو ماه استفاده رو داره، اینکه فلان فروشنده نمی فروشه برای اینه که بعدا گرونتر بفروشه. اون منطقی فکر می کنه دیدگاهش دیدگاه عرضه کننده است از نظر اقتصادی بایدم این کار رو بکنه، اون فروشنده هایی که می فروشند هم فروشنده های کوچیکند می فروشند چون پولش رو لازم دارند و باید حقوق و اجاره بدند. اونی که مثل سرمایه 2 3 سال اصلا کار نکردن رو داره نمی فروشه قیمت بالا بره گرونتر بفروشه. نمی گم آدم بدیه البته اجتکار می کنه ولی از نظر اقتصادی، نمی گم اخلاقی، صرفا اقتصادی بایدم بکنه بقیه هم اگه می تونستن یه دو سه ماه بی درامد سر کنن احتکار می کردن.
    توصیه من اینه آقا این حرفا رو که بانک مرکزی فلان و دولت بهمان ول کنید الان نرخ رسمی ارز آزاد 1400 مجبور به فروشند، بنابراین حداکثر می تونن 1390 از مردم بخرن. ولی بحث اینه کی دلارش رو 1390 می فروشه؟ بنابراین یا دولت باید به بازار ارز بریزه که الان داره در جهت عکس میزان فروش ارز دولتی رو کم می کنه یا وضع همینه که هست. از من می شنوید درنگ نکنید. احتمال ارزون شدن خیلی کم وضعیت حبابی نیست این یه حقیقته تو اقتصاد الان بازار نسبت به تومن بد بینه. عوامل روانی باعث این گرایش به تبدیل تومن به طلا و دلاره و همه جا دنیا هم این پدیده رخ می ده. به عبارت بهتر کاهش فشار سیاسی یا بهبود روابط به بازگشت آرامش و افزایش برابری تومن کمک می کنه البته شاید، یه راه دیگه افزایش برابری تومن تزریق دلار دولتی که برای این موضوع باید دولت درامد ارزیش رو بیشتر کنه مثلا افزایش خریدار نفت ایران، که فعلا بعیده. ادامه وضع موجود یعنی تقاضا برای دلار و از اونجا که دولت اجازه فروش آزاد دلار به قیمت مورد نظر مردم و صرافها رو نمی ده، قیمت ارز به صورت واقعی تثبیت نمی شه در واقع دولت جلوی فروش رو به صورت رسمی می تونه بگیره ولی در مواقعی مثل این یا هر پدیده دیگه حقیقت اینه بازار تابع تقاضا عمل می کنه و نه مسائلی مثل این قوانین بنابراین یا خرید و فروش انجام نمیشه در بازار ارز یا دولت مستقیما به صرافها ارز می فروشه مثلا 1350 تا به جای فروش 1100 به مردم 1350 بفروشه و صرافها هم دلار 1400 برای فروش داشته باشند که نه زیاد قابل انجامه و نه دولت می تونه درامد ارزیش رو تا این حد صرف این کار کنه در واقع اگه دلار 1400 به وفور به فروش برسه سریعا توسط مردم خریداری می شه و این اشتهای بازار جمع نمیشه، به همین دلیله که دولت ارز رو به میزان محدود می فروشه چون از یه طرف می خواد تومن تضعیف نشه از یه طرف می دونه نرخ واقعی بازار در وضع فعلی بالاتر از 1100 یا 1400 ه بنابراین در صورت ارائه بی اندازه بازار دلارها رو جارو خواهد کرد. این حباب نیست این حقیقت تقاضای بازاره. از نظر بعضی اقتصاد دانها حتی قیمت واقعی دلار 1800 2000 هست و در واقع دلار 1200 و 1100 نرخ غیر واقعی. من نمی گم درس می گن یا غلط ولی احتمالا قیمت بازار اینه حتی اگه ارزشش این نباشه. مهم درک بازاره و یه نکته اینکه در واقع درک بازار اون چیزیه که ارزش ارز و تومن رو معلوم می کنه هر چقدر هم اعلام بشه ذخایر هست، این بازاره که قیمت رو معلوم می کنه . حتی اگه دولت قیمت دیگه ای اعلام کنه قیمت واقعی قیمت بازاره و قیمت دولت به صورت اجباری بازار رو راکد می کنه به عبارتی اگه دولت مثلا دلار رو 500 اعلام کنه صرافی ها به ضررشون کار کنند. چون خریدار ازشون هست فروشنده بهشون نیست. و اگه 5000 اعلام کنه مردم از بازار خارج می شن چون فروشنده هستن ولی خریداری برای این نرخ نیست.
    دوسته عزیز الان اروپا تو رکوده، این ربطی به این موضوع نداره نرخ لپ تاپ تو اروپا بالا رفته؟ همه چیزی که به هم ربط نداره آخه. شما قیمت یه مدل مثل 6190 یا n55 رو تو ایران و ارپا روندش ش رو ببین. اقتصاد همه جا رو همه جا اثر داره ولی مساله الان اقتصاد ایران 10 درصدش حاصل وضع جهانی 90 درصدش مختص ایرانه.
    ساده بگم از نظر من وضع بهتر نمی شه بخرید. نهایتا ممکنه همین مدلی رو که الان می خواید بخرید مثلا اردیبهشت اگه گیر بیارید با همین نرخ بخرید.بر خلاف روند عادی که می گیم قدیمی شده + مدلای بهتر اومده و داره استوک میشه و ... 200باید ارزونتر بخرید. شما نه تنها 2 3 ماه رو از دست می دید و پولی صرفه جویی نکردید. ممکنه هم اون مدل اون موقع گیر نیاد و تا 200 300 تومن بیشتر هزینه کنید حالا برای یه مدل متفاوت.
    ببین من از این وضع دفاع نمی کنم خود من کسی هستم که به خاطر این وضع کارم گیر کرد ولی خواهشا احساسی برخورد نکن اون کسایی که می خرن احمق نیست اون ها وضع رو بد دیدن که می خرن. ببین فرض کن یه دوره ای شایعه میشه که قحطی میاد یا گندم در سیلو خراب شده باید وارد بشه، قیمتها بالا می ره ولی صف خرید طولانی میشه چون ممکنه بعدا با این قیمت هم نشه خری، الان فکر می کنی فقط لپ تاپ اینه؟ این مسائل رو میشه تو ارز و سکه دید. نهایتا من توصیه ام اینه و امیدوارم پول خریدش گیرم بیاد در حالتی که وضع با ثبات بود هم می خریدم چون بر فرض 50 تومن تو 2 ماه ارزون میشد. عوضش 2 ماه ازش استفاده کرده بودم. در وضع فعلی که قطعا دو ماه بعد در مقایسه با حالت ب ثبات وضع بدتره چرا صبر؟
    .
    .
    .
    .
    دوسته عزیز شما اگه اخبار فنآوری اطلاعات رو دنبال کنیو در کنارش گذشته و آینده لپ تاپ ها رو مرور کرده باشی نه اینکه فقط چند ماه باشه که اومدی تو کاره لپ تاپ میفهمی من چی میگم
    اصلا کاریب به بازار نداشته باش
    من اصلا بیس و فکرم روی لپ تاپ های 2 میلیونی و 3 میلیونی نیست و دارم به قیمت های بالای 4 میلیون فک میکنم مثل لپ تاپ توی امضام که اگه دلار 200 تومن بالا پایین بشه چیزی حدود 500 600 تومن قیمتش جا بجا میشه...
    میخوام برات از گذشته و آینده تکنولوژی بگم :
    دوسته عزیز فرض رو بر این بزار که دلار شده 1000 تومن و شما میخوای یه لپ تاپ امروز 2 بهمن بخری
    حالا چی میشه ؟؟؟؟
    بعد از عید تو تابستون ipad3 عرضه میشه
    تراکم پیکسل 500 ppi عرضه میشه که با عرضه شدنش تمام نمایشگر ها تلویزیون ها گوشی ها تبلت ها مانیتور های لپ تاپ ها و و و و و و همه از دور خارج میشن و لپ تاپی که شما خریدی مثلا 2 میلیون اونموقع حتی اگه دلار همون 1000 تومن هم بمونه لپ تاپ شما زیر 500 تومن ارزش داره!!! و حتی دیگه کارخونش ازش تولید نمیکنه
    تو تابستون نسل جدید پردازنده lvy bridge عرضه میشه که با عرضه شدنش لپ تاپ شما به یک لپ تاپ فکستنی تبدیل میشه(از دیدگاه تکنولوژی جدید)
    هر چند تمام پردازنده های موجود تو ایران از سری های QM هستند و همین الانشم سری xm موجوده
    تو تابستون تبلت جای لپ تاپ رو میگیره!!!
    تو تابستون سیستم های خونگی LGA2011 وارد بازار میشه با پردازنده های 4 هسته ای از سری SANDY BRIDGE
    خلاصه اینکه بعد عید چون 2 3 سال داره از تکنولوژی های قدیمی میگذره همه چیز عوض میشه و سری های جدید وارد بازار میشن
    همین الان کارت گرافیک های سری 7000 با تکنولوژی XBR توبازار موجوده و رفته رفته داره تنوعشون بیشتر میشه
    دوسته عزیز شما اگه لپ تاپ لازم داری حتما همین الان بخر
    سر حرف من با اونایی هستش که میخوان لپ تاپ بخرین ولی عجله ای ندارن
    دلار بره بالا حتی اگه دلار بشه 3000 تومن هم بعد اومدن اون تکنولوژی های جدید دیگه :
    اون لپ تاپ N55 SF بعد عید و در میان اون تکنولوژِی های چیزی حدود 1 تومن قیمت داره
    پس نگران نباش!!!
    بعد عید شما ممکنه 2 تومن داشته باشید و یه لپ تاپ ضعیف با این وضعیت بازار بخرید
    ولی دوسته عزیز لپ تاپ ضعیف با تکنولوژی جدید تر و پردازنده LVY بنظر من خیلی خیلی بهتر از N55 SF الان هستش و راندمان کاری شما خیلی پیشرفت میکنه
    گفتم ضعیف چون تو همون سری LVY هم مدل های غول میاد مدل های معمولی هم میاد
    مثل CI7 و CI5 الان

9. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من يه تحليل بي پايه و اساس بدم
    3 حالت وجود داره
    يا اوضاع اقتصادي و بين المللي خوب ميشه
    كه دلار حدودا برميگرده به 1400 و قيمت همه اجناس مخصوصا وارداتي ها پايين مياد در همون حدود قبلي
    يا قيمت دلار روي 2000 تومن تثبيت ميشه كه احتمالش خيلي كمه و قيمت لپ تاپ ها همين حدود ها ميمونه
    يا قيمت دلار همينطور افزايش پيدا ميكنه كه اصلا نداشتن لپ تاپ بهتر از خريدنش با همچين قيمت هايي هست
    البته چند نكته حائز اهميت هست
    1- سري لپ تاپ هاي موجود تو بازار قبل از بحران دلار خريداري شده بودن و راهي بازار شدن و اونم با دلار بانك مركزي كه به وارد كننده ها داده ميشه
    يعني اين قيمت ها همه سودجويي فروشنده هاست
    2- متاسفانه عموم مردم بدون توهين شعور اقتصادي ندارن
    يعني در حين اينكه فكر ميكنن زرنگ هستن دارن ضرر ميدن
    موقع گروني يك جنس همه هجوم ميارن واسه خريد و دلال ها با قيمت هاي گزاف اجناسي رو كه قبلا با قيمت پايينتري خريده بودند رو راحت ميفروشند
    بنا به هر دليلي اگه قيمت اون جنس پايين اومد باز همين دلال ها اون جنس رو از بازار جمع ميكنن تا كاهش قيمت زياد نباشه
    اينجوري ميشه كه يه عده پولدار ميشن و يه ملت بدبخت
    البته واسه لپ تاپ همچين حالتي نسبي وجود داره
    3- بهترين راهكار واسه همچين زماني خريد نكردن هست مگه اينكه خيلي نياز باشه اگه خودتونو تو توهم اقتصاد تبليغاتي ميبينيد بايد بگم يكي از عوامل گروني خود ما هستيم
    وقتي تو خبر بگن احتمال قحطي هست چه درست چه غلط همه مردم هجوم ميبرن واسه تهيه مايحتاج تا 5 ماه ديگه
    اينباره كه حتما قحطي ميشه
    فقط و فقط واسه يه شايعه ساده

11. 4 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان در ضمن كساني كه فكر ميكنن لپ تاپ هاي امروزي نيازشونو از نظر گرافيك برآورده نميكنه صبر كنن بهتره ولي صبر كردن به خاطر IVY ها كار بيهوده اي هست چون خيلي قرار نيست كار بهتري واسه شما انجام بده به غير از اينكه مصرف نسبتا كمتري داره
    همين الانشم يه كلاركسفيلد رو امتحان كنيد نميتونيد بهره وري كامل ازش رو داشته باشيد
    در ضمن هنوز هيچي نشده N55SL با گرافيك GT635 هم اومده
    اما يه چيزي كه انتظار ورود زود هنگام اين لپ تاپ ها رو با اين قيمت دلار و وضعيت بازار نداشته باشيد

13. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

.
    .
    .
    .
    دوسته عزیز شما اگه اخبار فنآوری اطلاعات رو دنبال کنیو در کنارش گذشته و آینده لپ تاپ ها رو مرور کرده باشی نه اینکه فقط چند ماه باشه که اومدی تو کاره لپ تاپ میفهمی من چی میگم
    اصلا کاریب به بازار نداشته باش
    من اصلا بیس و فکرم روی لپ تاپ های 2 میلیونی و 3 میلیونی نیست و دارم به قیمت های بالای 4 میلیون فک میکنم مثل لپ تاپ توی امضام که اگه دلار 200 تومن بالا پایین بشه چیزی حدود 500 600 تومن قیمتش جا بجا میشه...
    میخوام برات از گذشته و آینده تکنولوژی بگم :
    دوسته عزیز فرض رو بر این بزار که دلار شده 1000 تومن و شما میخوای یه لپ تاپ امروز 2 بهمن بخری
    حالا چی میشه ؟؟؟؟
    بعد از عید تو تابستون ipad3 عرضه میشه
    تراکم پیکسل 500 ppi عرضه میشه که با عرضه شدنش تمام نمایشگر ها تلویزیون ها گوشی ها تبلت ها مانیتور های لپ تاپ ها و و و و و و همه از دور خارج میشن و لپ تاپی که شما خریدی مثلا 2 میلیون اونموقع حتی اگه دلار همون 1000 تومن هم بمونه لپ تاپ شما زیر 500 تومن ارزش داره!!! و حتی دیگه کارخونش ازش تولید نمیکنه
    تو تابستون نسل جدید پردازنده lvy bridge عرضه میشه که با عرضه شدنش لپ تاپ شما به یک لپ تاپ فکستنی تبدیل میشه(از دیدگاه تکنولوژی جدید)
    هر چند تمام پردازنده های موجود تو ایران از سری های QM هستند و همین الانشم سری xm موجوده
    تو تابستون تبلت جای لپ تاپ رو میگیره!!!
    تو تابستون سیستم های خونگی LGA2011 وارد بازار میشه با پردازنده های 4 هسته ای از سری SANDY BRIDGE
    خلاصه اینکه بعد عید چون 2 3 سال داره از تکنولوژی های قدیمی میگذره همه چیز عوض میشه و سری های جدید وارد بازار میشن
    همین الان کارت گرافیک های سری 7000 با تکنولوژی XBR توبازار موجوده و رفته رفته داره تنوعشون بیشتر میشه
    دوسته عزیز شما اگه لپ تاپ لازم داری حتما همین الان بخر
    سر حرف من با اونایی هستش که میخوان لپ تاپ بخرین ولی عجله ای ندارن
    دلار بره بالا حتی اگه دلار بشه 3000 تومن هم بعد اومدن اون تکنولوژی های جدید دیگه :
    اون لپ تاپ N55 SF بعد عید و در میان اون تکنولوژِی های چیزی حدود 1 تومن قیمت داره
    پس نگران نباش!!!
    بعد عید شما ممکنه 2 تومن داشته باشید و یه لپ تاپ ضعیف با این وضعیت بازار بخرید
    ولی دوسته عزیز لپ تاپ ضعیف با تکنولوژی جدید تر و پردازنده LVY بنظر من خیلی خیلی بهتر از N55 SF الان هستش و راندمان کاری شما خیلی پیشرفت میکنه
    گفتم ضعیف چون تو همون سری LVY هم مدل های غول میاد مدل های معمولی هم میاد
    مثل CI7 و CI5 الان

دوست عزیز 1 بحث من اصلا ربطی به تکنولوژی نداره موضوع اقتصاد این واضحه که فناوری ها بروز می شن بحث چیز دیگه ایه. با استدلال شما مدام ما نباید بخریم و صب کنیم تا دو ماه بعد تکنولوژی ها بروز شن. دو ماه بعد که شد باز نخریم دو ماه صبر کنیم تا باز بروز شه این 4 ماه بهد 4 ماه باز صبر کنیم و... دوست عزیز با این حرف شما هیچ کس نباید 4 سال پیش لپ تاپ می خرید و صبر می کرد سندی بریج بیاد و دو ماه بعد هم نباید بخرن چون تکنولوژی جدیدتر میاد. نمی گم این تحولات به صورت جهشی نیست فقط می گم این موضوع اساسا موضوع بحث نیست. ما داریم در مورد سیر قیمت حرف می زنیم. شما فرض کن تابستون این تکنولوژی عرضه شه و یکی شهریور بخره 6 ماه از دست رفته برای چیزی که درصورت وارد شدن دو شوک دیگه به دلار در آغاز ورود شاید 5 میلیون بشه با فرض 2 تا 2500 دلار در آغاز در خارج و دو جهش دیگه در دلار، این که شما این لپتاپ رو بخرید مبارکتون ولی عموم مردم نه اینقدر پول دارند و نه اینقدر می خوان هزینه کنن، بهتره سر خریدار های معمول بحث کنیم همین الان هم لپ تای های کمتر از این لپ تاپ های معمول بازار هم هست و خریدار هم داره الن سری های گیم هم هست اونها هم خریدار داره ولی مد بازار همین قیمتای 1 تا 2 ه .من کارم لپ تاپ نیست ولی از اقتصاد تا حدی سر در میارم. دوست عزیز 2 ماه بعد شما فرض کن وضع این طوری که میگی بشه بنابراین این لپ تا های قدیمی اصولا پیدا نخواهد شد و لپ تاپ های جدید ارائه شده هم بر خلاف رویه عادی افزایش قیمت خواهند داشت. شما چه طور تضمین می کنی 1 میلیون می شه؟ یه سوال اگر سه ماه پیش از شما می پرسیدن 3 ماه بعد این سیستم می خواد چند بشه، می گفتی 1800؟ نه فکر می کردی الان 1500 1600 ه سه ماه بعد 1200 میشه، غیر از اینه؟ باز می گم اگه بحث تکنولوژی تا بوده و تا هست و تا خواهد بود رشد تکنولوژی با استدلال شما همیشه باید نخرید و برای تکنولوژی بالاتر صبر کرد. من حرفم اقتصادیه می گم بازار ممکنه تثبیت شه ولی با قیمت بالاتر، در واقع متوسط قیمت ها فرض کن 200 بره بالا خوب؟ بله تکنولوژی جدید می اومد ولی همیشه این موضوع هست، شما می گی نخرید 2 ماه استفاده نکنید شاید بعدا تکنولوژی که اومد اگه اینارو پیدا کردید با این قیمت می خرید؟ چه تضمینی هست؟ اگه به سیر تحولات ارز نگاه کنیم اثرات روابط سیاسی ارز تومن رو نامطمئن می کنه موضوع اصولا این نیست که دولت چه قیمتی رو اعلام کنه بازار براساس تصمیم دولت راکد یا فعال میشه ولی قیمت رو دولت می تونه فقط با ارائه دلار کنترل کنه نه با دستور. دولت اساسا اگه می تونست با عرضه دلار قیمت ارز رو پایین نگه می داشت ولی متاسفانه به نظر می رسه یا دولت دلار کم داره یا داره و نمی خواد در این وضعیت روابط خارجی از دست بدهدشون. نم گم کاری که می کنه غلط یا درسته این تصمیم سختیه که در هر دوسو امکان شکست هست. ولی به هر حال این تصمیمی که گرفته و نتایجش برای ما بالا رفتن قیمته، البته اینکه تصمیم درستی یا غلط رو زمان معلوم می کنه.

15. 3 کاربر از am.b. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

3 حالت وجود داره
    كه دلار حدودا برميگرده به 1400 و قيمت همه اجناس مخصوصا وارداتي ها پايين مياد در همون حدود قبلي
    يا قيمت دلار روي 2000 تومن تثبيت ميشه كه احتمالش خيلي كمه و قيمت لپ تاپ ها همين حدود ها ميمونه
    يا قيمت دلار همينطور افزايش پيدا ميكنه كه اصلا نداشتن لپ تاپ بهتر از خريدنش با همچين قيمت هايي هست
    1- سري لپ تاپ هاي موجود تو بازار قبل از بحران دلار خريداري شده بودن و راهي بازار شدن و اونم با دلار بانك مركزي كه به وارد كننده ها داده ميشه
    موقع گروني يك جنس همه هجوم ميارن واسه خريد و دلال ها با قيمت هاي گزاف اجناسي رو كه قبلا با قيمت پايينتري خريده بودند رو راحت ميفروشند
    بنا به هر دليلي اگه قيمت اون جنس پايين اومد باز همين دلال ها اون جنس رو از بازار جمع ميكنن تا كاهش قيمت زياد نباشه
    3- بهترين راهكار واسه همچين زماني خريد نكردن هست مگه اينكه خيلي نياز باشه اگه خودتونو تو توهم اقتصاد تبليغاتي ميبينيد بايد بگم يكي از عوامل گروني خود ما هستيم
    وقتي تو خبر بگن احتمال قحطي هست چه درست چه غلط همه مردم هجوم ميبرن واسه تهيه مايحتاج تا 5 ماه ديگه
    با این حرفت که می گی این لپ تاپ ها با قیمت دلار وارداتی خریداری شده اند موافقم. البته نرخ ارز دولتی هم زیاد شده از 1100 به 1250 این تصمیم به نظرم تصمیم خوبی بود که دولت نرخ ارز دولتی رو هم بالا برده تا بیشتر از این با ارز بازار آزاد فاصله نگیره و موجب یه سری کارای اقتصادی نا شفاف به اسم واردات نشه. با این حال واکنش در همین حد 1100 تا 1250 بوده . یه لپ تاپ 1700 تومنی با این تغییر طبیعتا باید 1900 میشد که میشه. بالاخره فروشنده باید بره با پول فروشش از دولت دلار 1250 تومنی بگیره نمی شه هنوز هم 1100 بگیره.
    ببین این حرفت که مردم شعور اقتصادی ندارن حرف درستی نیست بازار در کلیتش موجود باهوشی در واقع شاید تکتک مردم علم درستی ندارند ولی در مجموع درکشون درسته این همون چیزی که در اقتصاد ازش گاهی به دست نامرئی بازار یاد میشه یعنی بازار اگر آزاد باشه و انحصاری یا مجبور نشه قیمت مناسبی رو پیدا می کنه. اینکه یه عده اجناس رو جمع می کنند درسته علتش هم عدم امکان عموم برای ورود به عرصه عرضه است اما ببین مردم چاره ای هم ندارند فکر کن فروش نان انحصاری شه و قیمت رو فروشنده بالا ببره ایا میشه نان نخرید؟
    یعنی چی یکی از عوامل گرانی ما هستیم اصولا گرانی دو عامل بیشتر نداره کاهش عرضه افزایش تقاضا. این شایعه به قول تو همه جای دنیا هست و اساسا تصمیم عاقلانه اینه در هنگام این شایعات مواظب باشی. ببین ما مفهومی به اسم ریسک رو داریم فرض کن 10 درصد احتمال داشته باشه خانه ای که داری سندش مشکل دار باشه یا در اراضی ممنوعه ساخته باشه به صورت منطقی و اساسا این رابطه ریاضیه که قیمت خونه ات 10 درصد کم میشه . حالا این شایعه هم یه خبره که فرض کن 30 درصد احتمال درستیش هست پس ارزش 20 درصد کم میشه، اگه اون خبر در مورد تومن باشه تومن ارزشش از دست می ره این توهم اقتصادی نیست علم اقتصاده.

17. 2 کاربر از am.b. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

3 حالت وجود داره
    نمی دونم چرا دوتا ارسال شد امیدوارم این جور نشه باز.

یه نکته بگم البته ارز دولتی بالا رفته ولی نه تا 1250، من در این مورد رقم رو اشتباه کردم و عذر می خوام. در این مورد افزایش نسبت به افزایش قیمت کمتره و بخشی از این افزایش شاید ناشی از نگزانی وارد کننده ها برای افزایش نرخ رسمیه، این نگرانی توی اونها هم هست، ولی باید قبول کرد میزان افزایششون زیاده اگر فقط واردات با نرخ ارز دولتیه با این حال این نگرانی طبیعیه. نمی گم قیمت منصفانه است، ولی همون به قول شما شایعه هست که توی همه اثر داره.
    در حقیقت این تفاوت بین نرخ ازاد و دولتی سابقه نداشته و می تونه باعث فعالیت های اقتصادی ناسالم بشه، بنابراین شاید، فقط شاید، دولت اگه نتونه با این دستور قیمت نرخ آزاد رو کم کنه شاید مجبور شه نرخ بانکی رو زیاد کنه. در این صورت فروشنده ها قیمت رو بالا می برن تا بعدا بتونن با دلار گرانتر دولتی کنار بیان. در غیر این صورت گزینه های موجود برای دولت جلوگیری از خرید و فروش ازاده که عملا بازار سیاه دلار می سازه، یا کاهش میزان فروش دلار دولتیه که به مسافرها این کاهش انجام شده، و در مورد واردکننده ها هم خروج یک سری از کالا ها از لیست کمک برای وارداته، که امیدوارم تا حالا لپ تاپ توش نیست بعدا هم توش نیاد که 99.999 درصد اگه بشه چیز وارد کرد لپ تاپه و اگه به چیزی رو جلوش رو بگیره شاید خودرو باشه، اگه از درامد گمرکیش صرف نظر کنه که بعیده. با این حال امیدوارن و احتمال می دم لپ تاپ این وضع رو نبینه. راه سوم هم تزریق دلار با هدف افزایش برابری تومن به دلاره که به نوعی سوبسید به مصرف کننده هایی مثل ماست، ولی دولت دلارهای مورد نیازش رو مجبور خرج کنه که انتخاب خوبی براش از نظر اقتصادی نیست ولی در کوتاه مدت به نفع ما نصرف کننده هاست. نهایتاهمه اینها تصمیم های سختیه و همه یک نظر رو ندارندريال با این حال همه ی اینها شرایطی اند که دولت باید بینشون انتخاب کنه.
    Last edited by am.b.; 22-01-2012 at 17:40.

19. این کاربر از am.b. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •