والا ما یه نظر دادیم پاک شد . بعد یکی از مدیرا اومد گفت وقتی نظر میدی شوخی نکن بعضیا بی جنبن سو استفاده میکنن گفتم باشه حالا به صورت کاملا جدی نظر میدم
Batman: Arkham City : بازیه فوق العاده قشنگ و باحالی بود همون نسخه ی arkham asylum هم همین الانش از خیلی بازیهای جدید سر تره چه برسه به این . گرافیک خوبی داره یه داستان درست حسابی هم داره آدم میفهمه چی به چیه . اینجور سبک ها هم عامه پسنده اکثرا دوست دارن از جمله خود من . من کاری به نظر سنجی اینجا ندارم اینا که سلیقه بچه هاس شاید همین فردا یهو فرزا اومد اول شد!! ولی منصفانه رده دوم برای این بازی خوبه
Forza Motorsport 4 : من کلا از این دسته بازیهای راسینگ بدم میاد اما خداییش این قشنگ بود . گیم پلی جذب کننده ای داشت زیاد بازی نکردم ولی همون قدرم کافی بود . همین رده آخر هم براش بسه چون اسمش در کنار بازیهای بزرگی اومده که اصلا قابل قیاس نیست
Gears of War 3 : تنها شوتری بود که به همراه MW3 و Killzone 3 به دلم نشست . از هر لحاظی بخوای بررسی کنی نمره ضعیف به این بازی نمیشه داد . چه داستان . چه گرافیک . چه گیم پلی چه صدا گذاری و خلاصه هر چی که بگی . ولی رده سوم برای این بازی هم بسه
Rayman Origins : خوب بود ولی کلا نمیدونم به چه دلیل الان باید تو این نظر سنجی باشه!!!
Portal 2 و The Elder Scrolls V: Skyrim : این 2 تا رو با هم میگم . درسته این بازیا به دل خیلیا نشسته حتی الدر بهترین بازیه 2011 هم شد اما به نظر من این بازی ها اصلا عامه پسند نیستند . 2 تا از سبک هایی که خیلی دیر به دل گیمر میشینه مخصوصا The Elder Scrolls V: Skyrim . ما از هر کی پرسیدیم حالش از سبک rpg بهم خورده ! نمیگم بازیاشون بد بودا تو سبک خودشون خداست ولی کلا اینگونه سبکا حداقل تو ایران زیاد طرفدار نداره بازم بیشتر منظورم The Elder Scrolls V: Skyrim هست . در کل بازیهای جالبی بودن اما بین اینهمه سبک بازی من هیچ وقت rpg رو اول نمیدونم
The Witcher 2: Assassins of Kings : نظر خاصی ندارم راجع بهش فقط میتونم بگم بازی خوبی بود اما نه در این حدی که بخواد بین این بازیها خودی نشان بده
Uncharted 3: Drake's Deception : جز به یادماندنی ترین بازیهاییه که در طول سالهایی که بازی میکنم و خواهم کرد از خاطرم نمیره . اولین چیزی که توی بازی بهش برمیخوریم گرافیک خیره کننده و خارق العاده ی این بازیه که گیمر ها در تاریخ نسل کنسول ها و بازیها ندیده بودن!
فضاهای متفاوت.هیجان بیش از حد. داستان بی نظیر. یکنواخت نبودن بازی.گیم پلی و تمام چیزا دست به دست هم دادن تا در سال 2011 شاهد بی نظیر ترین بازیه دنیا باشیم . اونایی که بازی کردند که خوب توی اینجور نظر سنجیا چشمشون جز uncharted 3 چیزی نخواهد دید . اونایی هم که بازی نکردند عکس ها و تریلر ها موجوده اما تا وقتی دسته رو نگیری دستت متوجه نمیشی که ما چی میگیم . و از این بازی به بعد بود شرکت های سازنده بازی فهمیدن معنیه واقعیه گرافیک یعنی چی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول دوستان این بازی همش شن نبود اما همین شن ها برای اثبات قدرتش کافی بود
1 : Unchardet3
2 : Batman
3 : Gears Of War 3