تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بــازی ســال ۲۰۱۱ ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Batman: Arkham City

31 25.62%
  • Forza Motorsport 4

2 1.65%
  • Gears of War 3

20 16.53%
  • Portal 2

9 7.44%
  • Rayman Origins

3 2.48%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

17 14.05%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

3 2.48%
  • Uncharted 3: Drake's Deception

36 29.75%
صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 80

نام تاپيک: Best of 2011: Game of The Year

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

والا ما یه نظر دادیم پاک شد . بعد یکی از مدیرا اومد گفت وقتی نظر میدی شوخی نکن بعضیا بی جنبن سو استفاده میکنن گفتم باشه حالا به صورت کاملا جدی نظر میدم

Batman: Arkham City : بازیه فوق العاده قشنگ و باحالی بود همون نسخه ی arkham asylum هم همین الانش از خیلی بازیهای جدید سر تره چه برسه به این . گرافیک خوبی داره یه داستان درست حسابی هم داره آدم میفهمه چی به چیه . اینجور سبک ها هم عامه پسنده اکثرا دوست دارن از جمله خود من . من کاری به نظر سنجی اینجا ندارم اینا که سلیقه بچه هاس شاید همین فردا یهو فرزا اومد اول شد!! ولی منصفانه رده دوم برای این بازی خوبه

Forza Motorsport 4 : من کلا از این دسته بازیهای راسینگ بدم میاد اما خداییش این قشنگ بود . گیم پلی جذب کننده ای داشت زیاد بازی نکردم ولی همون قدرم کافی بود . همین رده آخر هم براش بسه چون اسمش در کنار بازیهای بزرگی اومده که اصلا قابل قیاس نیست

Gears of War 3 : تنها شوتری بود که به همراه MW3 و Killzone 3 به دلم نشست . از هر لحاظی بخوای بررسی کنی نمره ضعیف به این بازی نمیشه داد . چه داستان . چه گرافیک . چه گیم پلی چه صدا گذاری و خلاصه هر چی که بگی . ولی رده سوم برای این بازی هم بسه

Rayman Origins : خوب بود ولی کلا نمیدونم به چه دلیل الان باید تو این نظر سنجی باشه!!!

Portal 2 و The Elder Scrolls V: Skyrim : این 2 تا رو با هم میگم . درسته این بازیا به دل خیلیا نشسته حتی الدر بهترین بازیه 2011 هم شد اما به نظر من این بازی ها اصلا عامه پسند نیستند . 2 تا از سبک هایی که خیلی دیر به دل گیمر میشینه مخصوصا The Elder Scrolls V: Skyrim . ما از هر کی پرسیدیم حالش از سبک rpg بهم خورده ! نمیگم بازیاشون بد بودا تو سبک خودشون خداست ولی کلا اینگونه سبکا حداقل تو ایران زیاد طرفدار نداره بازم بیشتر منظورم The Elder Scrolls V: Skyrim هست . در کل بازیهای جالبی بودن اما بین اینهمه سبک بازی من هیچ وقت rpg رو اول نمیدونم

The Witcher 2: Assassins of Kings : نظر خاصی ندارم راجع بهش فقط میتونم بگم بازی خوبی بود اما نه در این حدی که بخواد بین این بازیها خودی نشان بده

Uncharted 3: Drake's Deception : جز به یادماندنی ترین بازیهاییه که در طول سالهایی که بازی میکنم و خواهم کرد از خاطرم نمیره . اولین چیزی که توی بازی بهش برمیخوریم گرافیک خیره کننده و خارق العاده ی این بازیه که گیمر ها در تاریخ نسل کنسول ها و بازیها ندیده بودن!
    فضاهای متفاوت.هیجان بیش از حد. داستان بی نظیر. یکنواخت نبودن بازی.گیم پلی و تمام چیزا دست به دست هم دادن تا در سال 2011 شاهد بی نظیر ترین بازیه دنیا باشیم . اونایی که بازی کردند که خوب توی اینجور نظر سنجیا چشمشون جز uncharted 3 چیزی نخواهد دید . اونایی هم که بازی نکردند عکس ها و تریلر ها موجوده اما تا وقتی دسته رو نگیری دستت متوجه نمیشی که ما چی میگیم . و از این بازی به بعد بود شرکت های سازنده بازی فهمیدن معنیه واقعیه گرافیک یعنی چی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به قول دوستان این بازی همش شن نبود اما همین شن ها برای اثبات قدرتش کافی بود
    1 : Unchardet3
    2 : Batman
    3 : Gears Of War 3
    Last edited by Masoud King; 22-01-2012 at 23:37. دليل: تصاویر حجم بالا فقط به صورت لینک گذاشته شوند

2. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه نکته ای در مورد بتمن وجود داره اونم اینه که معمولا طرفداران UC3 تمامی نسخه های قبلی رو بازی کردن و با همه اتفاقات کارکتر ها و .... اشنایی دارند. ولی خیلی از افرادی که بتمن رو بازی کردند به طور کامل با بتمن و شخصیت هاش اشنایی ندارند چون ما توی ایران نه به کمیک هاش دسترسی داشتیم و نه به سریال های انیمیشنیش. خیلی از اتفاقات و دیالوگ ها برامون ناشناخته هستند مثلا کمتر کسی میدونه چرا جوکر کل بدنش سفیده و چرا اصلا شده جوکر؟ چرا POISON IVY همش بین گیاهاشه یا اصلا HARLEY QUEEN کیه. مطمئنا شناخت کارکتر ها و اتفاقات در طول بازی خیلی روی لذت بردن از بازی تاثیر میزاره.

Portal 2 و The Elder Scrolls V: Skyrim : این 2 تا رو با هم میگم . درسته این بازیا به دل خیلیا نشسته حتی الدر بهترین بازیه 2011 هم شد اما به نظر من این بازی ها اصلا عامه پسند نیستند . 2 تا از سبک هایی که خیلی دیر به دل گیمر میشینه مخصوصا The Elder Scrolls V: Skyrim . ما از هر کی پرسیدیم حالش از سبک rpg بهم خورده ! نمیگم بازیاشون بد بودا تو سبک خودشون خداست ولی کلا اینگونه سبکا حداقل تو ایران زیاد طرفدار نداره بازم بیشتر منظورم The Elder Scrolls V: Skyrim هست . در کل بازیهای جالبی بودن اما بین اینهمه سبک بازی من هیچ وقت rpg رو اول نمیدونم

The Witcher 2: Assassins of Kings : نظر خاصی ندارم راجع بهش فقط میتونم بگم بازی خوبی بود اما نه در این حدی که بخواد بین این بازیها خودی نشان بده
    یک سری به تاپیک اسکایریم بزنی میبینی که اونقدر ها هم که شما میگی بازی های RPG بی طرفدار نیستند و مخصوصا توی این چند سال اخیر با عرضه عناوین مهمی مثل Mass Effect . Dragon Age . Witcher , Skyrim, Deus Ex اشتیاق گیمر ها به بازی کردن این سبک بیشتر شد.

همچنین همه فقط بدنبال بازی های بکش برو جلو نیستند و گیمر های hardcore گاهی برای تنوع سراغ بازی هایی مثل پرتال میرند.

4. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اما ب نظر من B-AC واقعا از UNCHARTED بهتره ،اگه تو همه چی این دو بازی رو مساوی در نظر بگیریم ....گیم پلی B-AC خیلی طولانی تر از UNCHARTED هس ، آنچارتد دیگه تهش 10 ساعت طول میکشه اما B-AC تا 20 ساعتم میره ! (بدون اینکه تکراری شه )

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

به قول دوستان این بازی همش شن نبود اما همین شن ها برای اثبات قدرتش کافی بود
    این شنا چیزی جز گرافیکو نشون نمیدن ! گرافیک مهمه اما همه چی نیس...

6. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یعنی انچارتد همه چیش فقط گرافیکش بود..؟

8. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

یک سری به تاپیک اسکایریم بزنی میبینی که اونقدر ها هم که شما میگی بازی های RPG بی طرفدار نیستند و مخصوصا توی این چند سال اخیر با عرضه عناوین مهمی مثل Mass Effect . Dragon Age . Witcher , Skyrim, Deus Ex اشتیاق گیمر ها به بازی کردن این سبک بیشتر شد.

همچنین همه فقط بدنبال بازی های بکش برو جلو نیستند و گیمر های hardcore گاهی برای تنوع سراغ بازی هایی مثل پرتال میرند.
    اون تاپیک به سبک بازیش ربط نداره شلوغیش به اینه که برای Pc و Play3 و Xbox تولید شده . کلا بازیی هایی که برای هر 3 تای اینا بیان تاپیکاشون شلوغه نسبت به بقیه
    در ضمن من نگفتم اصلا طرفدار نداره گفتم نسبت به بقیه سبک بازیها کمتر طرفدار داره منظورمم بیشتر با سبک RPg بود پرتال باز بیشتر طرفدار داره

بعدشم فکر نکنم بازیهایی مثل Heavy Rain و U3 و Rayman و Pes و Batman و ... بکش برو جلو باشن دیگه الان کمتر بازیی اینجوریه اون واسه پلی 1 بود
    سبک RPG هم برا تنوع خوبه اما نه تو دنیای گیمری امروز که روزانه 10 تا بازی منتشر میشه و همه میخوان تجربش کنن . اینگونه سبک ها رو اگه بخوای کامل بازی کنی و بهت بچسبه باید حداقل 2 ماهی روشون وقت بذاری تنوعش بهت بچسبه

10. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من نمیدونم چرا ولی هر جوری حساب میکنم نمیتونم بتمن رو بین 3 تا بازی اول قرار بدم!
    البته اگه به من باشه حتی رده 4 هم براش زیاده و بهترین رتبه ای که میتونه بین این بازیها داشته باشه 5 هست...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اما ب نظر من B-AC واقعا از UNCHARTED بهتره ،اگه تو همه چی این دو بازی رو مساوی در نظر بگیریم ....گیم پلی B-AC خیلی طولانی تر از UNCHARTED هس ، آنچارتد دیگه تهش 10 ساعت طول میکشه اما B-AC تا 20 ساعتم میره ! (بدون اینکه تکراری شه )

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

عزیز من شما میگی اگه تو این دو بازی همه چیزو مساوی در نظر بگیریم...
    خوب اشکال اینجاس که از هیچ لحاظ نمیشه مساوی در نظر گرفتاگه اینجوری بود الان میانگین امتیازاشون یکی بود زمان گیم مهم نیست ... بعضی از بازیها گیم پلیش 3 ساعته اینقدر قشنگ کار شده آدم میشینه 10 بار بازی میکنه میشه 30 ساعت . بعضی بازیها گیم پلیش 20 ساعته اما اینقدر افتضاحه آدم 1 بارم به زور تا تهش میره . منظورم بتمن نبودا کلا مثال زدم که بدونی زمان بازی مهم نیست

در ضمن شما این شن ها رو نگاه کردی فقط به گرافیک بازی پی بردی؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یعنی انچارتد همه چیش فقط گرافیکش بود..؟
    منظورم این نبود ، دوستمون از شن حرف زد منم گفتم این گرافیکه بازیو نشون میده ...خو مگه غیر ازینه؟

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

عزیز من شما میگی اگه تو این دو بازی همه چیزو مساوی در نظر بگیریم...
    خوب اشکال اینجاس که از هیچ لحاظ نمیشه مساوی در نظر گرفتاگه اینجوری بود الان میانگین امتیازاشون یکی بود زمان گیم مهم نیست ... بعضی از بازیها گیم پلیش 3 ساعته اینقدر قشنگ کار شده آدم میشینه 10 بار بازی میکنه میشه 30 ساعت . بعضی بازیها گیم پلیش 20 ساعته اما اینقدر افتضاحه آدم 1 بارم به زور تا تهش میره . منظورم بتمن نبودا کلا مثال زدم که بدونی زمان بازی مهم نیست

در ضمن شما این شن ها رو نگاه کردی فقط به گرافیک بازی پی بردی؟
    شما بگو آنچارتد چیش از بتمن زیادتره؟ گرافیکش ؟ گیم پلیش؟ موسیقیش؟ داستانش؟
    مساوی میشه در نظر گرفت...

14. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

شما بگو آنچارتد چیش از بتمن زیادتره؟ گرافیکش ؟ گیم پلیش؟ موسیقیش؟ داستانش؟
    مساوی میشه در نظر گرفت...
    داداش دیگه حرف از گرافیک نزن...
    گرافیک آنچارتد 3 بتمنو صد تای مثل اونو میخوره این از گرافیک

داستان هم بتمن یه داستان جا افتاده بوده بین من و شما . از قدیم بوده کاراکتراش چیز جدیدی نیستن از زمان اجدادمون بودن . خوب داستان چه نو آوریی داره؟تکمیل شده فقط , خلق نشده!
    ولی آنچارتد داستانش یه داستان خلق شده و جدیده . نوآوری داره . ایجاد شدس نه تکمیل شده
    با طرفدارا ارتباط نو برقرار کرد کاراکتر سازی کرد شخصیت سازی کرد و اینکار خیلی سخت تره تا اینکه شما تمام کاراکترا رو در اختیار داشته باشی فقط بهش داستان بدی
    اینم از داستان

16. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

کلا همینطور که گفتم اینجا بیشتر از روی ندونستن نظر میدن!
    کاربری میاد با دلیل توضیح میده آنچارتد3 اینطوریه! نظر خودش رو داره میگه قابل احترام! باز گیر میدن که چرا اینطوریه؟ طرف میاد میگه نظر سنجی رو به اسم بازی های دیگه میزنه u3 !!!!
    واقعا خجالت داره! یه مقدار بهتر رفتار کنید! به نظرتون این حرفا درسته؟ نظر دارید خودتون بیان کنید! اگر از بتمن خوشتون میاد حتما برا شما جالب بوده و اگر کسی از آنچارتد خوشش میاد دلیل خودش رو داره حالا چرا همش میخوایی با این رفتار های نچندان جالب هم موضوع تاپیک رو منحرف کنید و هم اینکه تا کسی نظر میده بریزین رو سرش؟

این که بتمن خوبه شکی نیست! اینکه آنچارتد خوبه کاملا درسته اینکه پرتال یک شاهکار بزرگ هست این هم درسته ولی...
    نظر شخصی و تجربه! من گفته بودم اینجا هم میگم باز کسی که آنچارتد بازی کنه اینکه بخواد بتمن رو با این مقایسه کنه اصلا درست نیست! کلا سلیقه بیشتر مد نظر هست! بتمن به مراتب شخصیت پردازی قوی تری داره ولی آنچارتد هم عالی کار شده رو این مورد! تو بیشتر موارد هم انچارتد بهتر از بتمن هست!
    مشخصه کلی آنچارتد هم فقط تو گرافیک نیست! صدا گذاری حرفه ای و همینطور داستان پر محتوی و شخصیت های واقعا شاهکاره! همینطور که جوکر و بتمن و مستر فریز شاهکار هست! از طرفی دقت جزئیات کلی آنچارتد از عنوان های 2011 هم بیشتره!
    من نظر خودم رو بگم مثلا... آنچارتد 3 پر محتوی ترین 2011 هست ولی زلدا پر محتوی ترین سری بازی ها!!!
    این وسط بتمن چی شد؟ من از بتمن خوشم نمیاد پس رفتم رای دادم به آنچارتد؟ درسته به نظرتون؟

من خودم از زلدا بیشتر از آنچارتد هم خوشم اومد و این رو بدونید زلدا خیلی از اینا باز بهتر به طوری که میتونم بگم نه بتمن و نه آنچارتد و نه چیزی از نظر محتوی با این نمیتونه رقابت کنه از هیچ نظر! به نظر من که این رو تجربه کردم به اینصورت هست... چرا که دیالوگ های شاهکار و البته کلاس بازی چیز دیگس! یه جوری نشون میده که هیچ چیزی محتوی این سری رو نداره! انفجار زلدا چیزی نیست که عنوانی بخواد باهاش رقابت کنه!
    حالا برای چی این رو گفتم؟ خواستم بگم فقط مقایسه ها زیاد جالب نیست و بعد هم از روی تجربه نظر بدید این خیلی بهتره! کسی که آنچارتد رو تجربه نکرده متوجه منظور بیشتر دوستانی که خیلی از این بازی خوششون میاد نمیشن!

یه بار هم بحث این مورد بود و گفتم هر کسی زلدا رو تجربه کنه به حرف من میرسه! بدون شک و مطمئن باشید زلدا از همه اینا بهتره! تو نظر سنجی هم با اینکه قرار داده نشد ولی برترین حتی از آنچارتد هم بهتره!

حالا بحث رو زیاد مقایسه ای نکنم فقط خواستم بگم بجای اینکه به نظر دیگران یا روش نظر سنجی گیر بدیم یا کسی حرف زد بهش گیر بدین بهتره خودتون هم نظر شخصی رو عنوان کنید به هر حال بهتره اینطوری روند تاپیک رو هم چیز میکنید با این رفتار ها!!!

18. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •