یکی می تونه برای من معنی این عددا را بگه جون فکر کنم خط ما هم نویز داره تا حالا دوبار بیشتر نتونستم برم تو اینترنت که بعد از نیم ساعت قطع شد دیگه هم نمی ره
![]()
یکی می تونه برای من معنی این عددا را بگه جون فکر کنم خط ما هم نویز داره تا حالا دوبار بیشتر نتونستم برم تو اینترنت که بعد از نیم ساعت قطع شد دیگه هم نمی ره
![]()
اون عدد نویز خط مقدارش تقریبا نسبی هست و به یک سری فاکتورها تو مودم بر میگرده مثلام من روی خطم با tp link 8811 snr 6.5 atu 47 بود ولی با 8901 snr 8 va atu 53 بود و داون استریم هم یکسان بود.
مرکزمون کاشانیه مام پیامبریم
دانلود هم 17-18 KiB با آی دی ام
اونا مشکلی ندارن چند نفری هم وصل می شن و دانلود می کنن. خدایی کلافه شدیم دیگه ! همش قطع و وصل !هرچی دانلود می کنیم ناقص می شه ! لینوکس هم که آی دی ام نداره با multiGet می گیریم که شعورش پایینه یکم !
Quick bridge not allow multi-channel
bridge only stop
SNMP TRAP 3: link up
ppp_ready: ch:80647da0, iface:8058117c
SNMP TRAP 3: link up
Accept() fail
Accept() fail
netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=805f68e8
این چیزیه که تو لاگ مودم هست![]()
اقا یکی کمک کنه چراغ ppoe قرمزه . دو روز قبل شانسی وصل شد ولی الان هر کاری می کنم وصل نمی شه
![]()
خب اینکه طبیعی هست.شما حتی اگه مودمتو عوض نکنی و مودمتو یه بار روشن خاموش کنی SNR تغییر میکنه. حتی اگه یه بار رفرش کنی مدمتو این عدد تغییر میکنه.ممکنه از 6.5 بشه 8 . یعنی طوری نیست که از 6.5 بشه 20 یا 30 .بالاخره زیر 10 تقریبا در یک حد هست. این نیست که نویز خطتتو کم کنه. بازم مسگم این اختلافهای جرئی توی snr هست.مهم محدوده کار هست.یعنی تو چه حدودی هست SNR . زیر 10 یا 10 تا 20 یا مثلا بالای 20 .
از کدوم شرکت اینترنت گرفتی کدوم شهر؟؟اگه میشه مدل و مارک مودم رو هم بگو...
جناب این عددها رو میبینی واسه من هیچ وقت عوض نمیشه...
![]()
مخابرات اصفهان (فقط مخابرات می تونه اینترنت بدهد)از کدوم شرکت اینترنت گرفتی کدوم شهر؟؟اگه میشه مدل و مارک مودم رو هم بگو...
asus aam 6010ev
مودم یک چراغ به اسم status داره که به معنی ارتباط با مرکزه مخابراتی روشنه
یک چراغ line داره که به معنی ارسال ودریافت اطلاعات از اینترنت که خاموشه
![]()
بله درست می فرماییدمن هم نگفتم مودم معجزه می کنه و snr 10 رو 30 می کنه ولی این توانایی تو بعضی مودم ها هست رو خطی که به خاطر snr پایین هر چند دقیقه dsl قطع میشه با افزایش جزیی snr در حد مثلا 2 یا 3 دسی بل این قطع و وصل شدن رو کاملا از بین ببره. شما اگر خط نویز دار داشته باشید کاملا حرف من رو درک می کنید تو محدوده snr زیر 10 حتی 1 دسی بل هم می تونه وضعیت رو زیر و رو کنه!
من خودم خطم نویز نداره اما زیاد دوستام و آشیانان بودن مشکل داشتن. اما هیچ کدوم نشده بود با تغییر مودم کارشون درست بشه. اما با یه تغییر سیم از دم در خونه تا مودم کارشون درست شده.یا زنگ زدن مخابرات کارشون درست شده. یعنی یه جورایی با درست کردن زیر ساخت مشکلشون حل شده.
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
عجیبه. SNR باید حداقل با روشن خاموش کردن مودم یه خورده عوض بشه. حالا شاید با رفرش عوض نشه. مثل اینکه خطوط شما پیشرفتس منقبض منبسط نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)