موافقم خیلی خوبه
موافقم خیلی خوبه
من بالاخره تونستم همزمان از دو تا اینترنت استفاده کنم ... بدون هیچ مبلغ و هزینه ای... فقط با ابتکار تلاش خودم... جفت مودم هامو رو در حالت اتماتیک (pppoe) قرار دادم.
بعد اون اینترنتی که میخوام باهاش دانلود کنم رو فعال میکنم...
بعد فایل دانلود رو قرار میدم...
حالا اون اینترنتی که میخوام باهاش وب گردی کنم رو فعال میکنم
از این به پس هر صفحه یا بازی یا هر کاره دیگه ای بخوام بکنم از اینترنت دوم بدون کاهش سرعت استفاده میکنه اینترنت اول که نا محدود به دانلود خودش ادامه میده...
به محض اینکه به فایل دانلودی رسیدم اینترنت دوم رو غیر فعال میکنم.. دانلودم که آغاز شد با اینترنت اول. اینترنت دوم رو فعال میکنم و بدون هیچ کاهش سرعتی وبگردی میکنم... دقت داشته باشید که در حالت دستی این کار صورت نمیگیره بطوریکه تا بخواید کانکت بشید ویندوز اخطار میده از دو اینترنت نمیتونید همزمان استفاده کنی.. تنها راه بدون هزینش همینه...
Last edited by arashsard; 29-06-2012 at 14:24.
دوست عزيز بدون تنظيم فايروال چطوري اينكارو ميكنيد؟
ويندوز چطور تشخيص ميده ترافيك رو از كجا رد كنه؟
تنظیم خاصی روی فایروال نمیخواد... این Local Area Connection اولویت بندی داره... اگه شما یه دانلود رو با Local Area Connection 1 بزاری با همون دانلود میکنه و IP اونو میشناسه و با اون تبادل دیتا میکنه و وقتی Local Area Connection 2 فعال میشه بعد از اون هر تبادل اطلاعاتی با دومی انجام میشه و چون دانلود ip اول رو میشناخته با همون ادامه میده...
آرش جان درست می فرمایند
ویندوز بین کانکشن ها از بهترین از لحاظ سرعت استفاده میکنه ولی بعضی برنامه ها تا قبل از ریفرش از هون کانکشنی که از اول بهش وصل بودند استفاده میکنند ولی اون برنامه ای که اول تاپیک گذاشتن می تونه مشکل رو در ویندوز حل کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)