خوب این زیاد جالب نبودن هوش مصنوعی طبیعی هستش به نظر من مسعود جان،چون که شما فقط داری یه نفرو کنترل میکنی و AI بازی باید 21 نفر رو کنترل کنه و 100% قدرت پردازش اون بین اون 21 نفر تقسیم میشه..................
خوب این زیاد جالب نبودن هوش مصنوعی طبیعی هستش به نظر من مسعود جان،چون که شما فقط داری یه نفرو کنترل میکنی و AI بازی باید 21 نفر رو کنترل کنه و 100% قدرت پردازش اون بین اون 21 نفر تقسیم میشه..................
واسه همین هیچکس نمیاد از قدرت دستگاه برای هوش مصنوعی استفاده کنه چون الان یه جورایی انگاری زمان به رخ کشیدن تکنولوژی های گرافیکی هست.خوب این زیاد جالب نبودن هوش مصنوعی طبیعی هستش به نظر من مسعود جان،چون که شما فقط داری یه نفرو کنترل میکنی و AI بازی باید 21 نفر رو کنترل کنه و 100% قدرت پردازش اون بین اون 21 نفر تقسیم میشه..................
مطمئنا تو نسل بعد باید الویت با هوش مصنوعی باشه وگرنه چه احیاجی به نسل بعد هست؟ فقط برا گرافیک بالاتر؟ اگه اینطوری هست امیدوارم هیچ وقت نیاد.. حداقل اینطوری آدم می تونه به خودش بگه سخت افزار نمیکشه و طفلیا گناهی ندارن : دی
سلام ...
خب من از بين بازي ها به فيفا 12 راي دادم ... قبل از اينكه منتشر بشه خيلي شوق داشتم براي اومدنش و بازي كردن.
البته اين رو هم بگم بازي خيلي اونطوري كه من انتظار داشتم نبود اما در مقايسه با سايرين بهتر بود. كمي زود برام عادي شد ... خيلي زودتر از فيفا 11 ... و يه سري مسائل هم تو بازي خيلي طبيعي نبود اما در كل فكر ميكنم كه بهترين بود.
اگه بخوام نمره اي بهش بدم 8/10 هست.
فیفا 12
البته خوب nba رو بازی نکردم و از بسکتبال خوشم نمیاد که حالا بخوام بازی کنم اینارو نباید با هم مقایسه کنیم چون خوب خیلی ها بسکتبال اصلا بازی نمیکنند ( بازی که اکثر سایتا انتخابش کردن)و مثل منم به فیفا رای میدن
یه سوال ! طبق چه منطقی بازیی مثله PES تو لیست هست بعدا برای مثال بازیی مثله TOP SPIN نیستش ؟
به نظر من که واقعا حق top spin 4 بودش که تو لیست نامزد ها باشه ولی نظر مدیران این بود که نباشه به همین خاطر نگفتم
در ضمن اونی که گفتی در مورد pes12 اصلا قبول ندارم درسته که نصبت به فیفا 12 زیاد پیشرفت نکرده بود ولی ساکر هم طرفداران خودشو داره یکیش خود من که به ساکر رای دادم فیفا هم که عالی بود بعد ساکر من فیفا رو انتخواب میکنم
ضمن احترام به نظر شما ، نظر شخصی در چنین تاپیکی اصلا مهم نیست !!! نگفته پرطرفدارترین که سری PES رو هم توش قرار بدن ، گفته بهترین و مطمئنا بازی PES جز 5 بازی برتر ورزشی امسال نبوده ( ربطی هم به سلیقه نداره ، تمام سایت هایی که میانگین نمرات رو حساب می کنن میتونید ببینید) ، امسال اگه خوش بینانه حساب کنیم میتونیم بگیم PES مثل دو یا سه سال گذشته جز ناامید کننده ترین بازی های سال نبوده .به نظر من که واقعا حق top spin 4 بودش که تو لیست نامزد ها باشه ولی نظر مدیران این بود که نباشه به همین خاطر نگفتم
در ضمن اونی که گفتی در مورد pes12 اصلا قبول ندارم درسته که نصبت به فیفا 12 زیاد پیشرفت نکرده بود ولی ساکر هم طرفداران خودشو داره یکیش خود من که به ساکر رای دادم فیفا هم که عالی بود بعد ساکر من فیفا رو انتخواب میکنم
Last edited by amin 2010; 13-01-2012 at 18:29.
عجب نظر شخصی مهم نیست؟ اگه مهم نباشه که باید کل تایپک های نظر سنجی رو درشونو تخته کنن برن
من کاری به امتیاز های بازی ندارم من اون بازی رو انتخواب میکنم که از نظر من خوب بوده باشه و تونسته باشه منو راضی کنه
اگه امتیاز های بازی رو حساب کنی بعد بیای بگی که امتیاز فلان بازی زیاد بود من هم اونو انتخواب میکنم که دیگه نظر شما نیست
خب اگه بازیایی ک موفق نبودن رو جز نامزدا بزاریم ،کیفیت خود نظر سنجی میاد پایین...
تو هیچ جایی نمیتونید پیدا کنید ک اسمی از PES وجود داشته باشه ! چون واقعا در حد بازیای بزرگ نیس...
پسر خوب ، درست نمیخونی چی میگم بعد میای پست میدی !!عجب نظر شخصی مهم نیست؟ اگه مهم نباشه که باید کل تایپک های نظر سنجی رو درشونو تخته کنن برن
من کاری به امتیاز های بازی ندارم من اون بازی رو انتخواب میکنم که از نظر من خوب بوده باشه و تونسته باشه منو راضی کنه
اگه امتیاز های بازی رو حساب کنی بعد بیای بگی که امتیاز فلان بازی زیاد بود من هم اونو انتخواب میکنم که دیگه نظر شما نیست
من صحبتم رای دادن نبود ، نامینی کردن بود !! چنین بازی هایی که ضعیف عمل میکنن دلیل نداره نامینی بشن که کسی بهشون رای بده !!!
نظر شخصی توی این تاچیک های نظر سنجی مهمه اما اول باید یه لیست خوب انتخاب بشه بعدا نظرسنجی صورت بگیره .
مثله اینه که من نظر سنجی بزارم بگم بهترین ماشین دنیا چیه ، بعدا گزینه هام اینا باشه : پراید سمند پیکان و پرش !!!
مثلا تاپیک بغل دستی تاپیک منطقیه چون نامینی ها به هم نزدیک هستن و دیگه اون مینیموم اختلاف میره جز سلیقه ، ولی تو این تاپیک PES حتی لایق اینکه کنار اون بازی های دیگه قرار بگیره نیست
+
مثلا خود من بخاطر علاقه بیشترم به تنیس یا فوتبال کمتر NBA 2K 12 بازی کردم در حالی که خود من هم قبول دارم که شاید این بازی هم از فیفا و هم از TS بازی بهتری باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)