تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین بازی اکشن/ماجراجویی 2011 ؟

راي دهنده
117. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • (Assassin's Creed: Brotherhood (PC

9 7.69%
  • Assassin's Creed: Revelations

10 8.55%
  • Batman: Arkham City

58 49.57%
  • L.A. Noire

10 8.55%
  • Saints Row: The Third

1 0.85%
  • Uncharted 3: Drake's Deception

29 24.79%
صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: Best of 2011: Genre Awards - Best Action/Adventure Game

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقآ تو هر تاپیک که میرم متوجه فاصله ی عنوان اول با عنوان دوم میشم و با خودم این برآورد رو میکنم که اگر اون انحصاری با همین کیفیت روی مولتی پلت عرضه میشد این نظر سنجی ها کیفیتش خیلی به مراتب بالاتر میبود!الان U3 رو میتونم پا به پای B:AC در صدر نظر سنجی حساب کنم و دَرِش هیچ شکی نیست.
    حسین هم گفت ای کاش نظر سنجی به گونه ای بود که چند انتخاب رو میشد انجام داد شاید الان این فاصله های نجومی رو نمیدیدیم!الان به حرفش رسیدم :|

2. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این PS3 اینجا فقط اینطوریه!
    میدونم چی میگی..این چیزا اونطرف نیس تازه باشه هم این فاصله ی پَت و پَهن نیس تو نظرسنجیها!ولی تنها راش اینه که دعا کنی حداقل نصف کسانی که به بتمن رآی دادن(خودمم هستم جزئشون!)همه PS3 بگیرن و با تجربه و دید خودشون نظرشون رو ثبت کنن.باور کن من و خیلیها که از بتمن تعریف کردیم فقط به خاطر تجربه ی شخصی بوده و بس و از روی غرض ورزی و این حرفا نبوده..البته شاید یه سری شیطنت کرده باشن تو انتخابشون که خب هر تعداد هم باشن تآثیری نداره آنچنان..فقط و فقط مشکل از اینه که خیلی ها منجمله خودم تجربه ای که تو از U3 داشتی رو نداشتیم و از روی حرف نظر ثبت نکردیم...
    در کل زیاد سخت نگیر این نظر سنجیها رو...ببین و بگذر از کنارش

4. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

میدونم چی میگی..این چیزا اونطرف نیس تازه باشه هم این فاصله ی پَت و پَهن نیس تو نظرسنجیها!ولی تنها راش اینه که دعا کنی حداقل نصف کسانی که به بتمن رآی دادن(خودمم هستم جزئشون!)همه PS3 بگیرن و با تجربه و دید خودشون نظرشون رو ثبت کنن.باور کن من و خیلیها که از بتمن تعریف کردیم فقط به خاطر تجربه ی شخصی بوده و بس و از روی غرض ورزی و این حرفا نبوده..البته شاید یه سری شیطنت کرده باشن تو انتخابشون که خب هر تعداد هم باشن تآثیری نداره آنچنان..فقط و فقط مشکل از اینه که خیلی ها منجمله خودم تجربه ای که تو از U3 داشتی رو نداشتیم و از روی حرف نظر ثبت نکردیم...
    در کل زیاد سخت نگیر این نظر سنجیها رو...ببین و بگذر از کنارش
    وحید کاملا درسته حرفت!
    اون پست رو هم گفتم حذف کنن ولی دیدی گویا! : دی باز بحث میشد یک سری هم که جنبه ندارن قدرت های PS3 رو نشون دادم فقط!
    +
    زیاد هستن وحید از اینطور افراد ولی خب افرادی هم مثل خودت با منطق هست حالا تو این نظر سنجی ها ببین خودت بیشتر اونایی که رای میدن بدون داشتن تجربه هست! از طرفی بتمن بازی بزرگی هست تو پستی که حذف شد هم گفتم ولی چیزایی U3 داشت رو هیچ عنوانی حتی بتمن هم نداره!

6. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تعجب می کنم که شما از نتیجه نظرسنجی تعجب می کنید!
    کلا هر وقت سهیل در کار باشه یه طرفش PS3 هم هست و همین جوری ربط پیدا می کنه حتی در انجمن های دیگه هم
    من اصلا کاری به PS3 و PS4 و Xbox 360 و Xbox 720 و ... ندارم و کاری به کنسول خاصی ندارم. فقط اینو باید بگم که شما چند تا سایت و مجله معتبر رو دیدین که برای بهترین بازی اکشن ماجرایی بتمن رو انتخاب نکرده باشن؟ به نظرتون اگه آمار کلی از سایت هایی که بهترین اکشن ماجرایی رو انتخاب کردن بذاریم باز نتیجه با این نتیجه این تاپیک خیلی فرق می کنه؟! حتی از نگاه کاربرای اون سایت ها هم اکثرا بتمن انتخاب شدش

8. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه وحید جان فرقی نمی کرد..منظور من این بود که فاصله تا چه حد آخه!!!البته الان u3 بازم خوب اومده تا همینجای کار ولی فاصله بتمن و کلآ تو هر تاپیک نظرسنجی خودمون ببین فاصله عنوان اول رو با سایرین رو خودت ببین تعجب می کنی!!آدم خجالت می کشه والا...بعضیا میبینن هر طرف وزن ترازو بیشتره میرن همون سمت!نمیدونم چرا...!(البته توجه داشته باش من خودم بتمن رو اول دونستم طبق حرفی که گفتم تجربه ی u3 رو نداشتم و اکثرآ هم که من میبینم به همین شکل بودن)

زیاد هستن
    زیاد نیستن سهیل!
    هر چند نفر هم که باشن آنچنان تاثیری تو نظر سنجی نمیزاره چون همیشه یه بازیه مولتی پلت یک قدم جلوتر از انحصاریه...اینو از تو انتخاب همه ی سبک ها میشه فهمید.

10. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من تعجب می کنم که شما از نتیجه نظرسنجی تعجب می کنید!
    کلا هر وقت سهیل در کار باشه یه طرفش PS3 هم هست و همین جوری ربط پیدا می کنه حتی در انجمن های دیگه هم
    خودت متوجه شدی چی گفتی وحید؟! هر جا من هستم PS3 هست؟ پس چرا نمیگی هر جا یک سری دوستان هستن Xbox هم هست!هر جا دراگون ایج هست هر جا اسکایریم هست وحید هم هست!!! خوبه تو همه اینا هم یه طرفش به خودت ربط داشت!!!
    من اصلا کاری به PS3 و PS4 و Xbox 360 و Xbox 720 و ... ندارم و کاری به کنسول خاصی ندارم. فقط اینو باید بگم که شما چند تا سایت و مجله معتبر رو دیدین که برای بهترین بازی اکشن ماجرایی بتمن رو انتخاب نکرده باشن؟ به نظرتون اگه آمار کلی از سایت هایی که بهترین اکشن ماجرایی رو انتخاب کردن بذاریم باز نتیجه با این نتیجه این تاپیک خیلی فرق می کنه؟! حتی از نگاه کاربرای اون سایت ها هم اکثرا بتمن انتخاب شدش
    کی گفت بتمن بد هست؟ یا گفت برترین نیست؟خوبه تو تاپیک خودش هم این همه گفتیم بتمن شاهکاره! دیگه بت رو همه میشناسن! تو بازی های ویدئویی که اومده فعلا برترین اثر کمیک و بازی هست...

هر کسی نظر خودش رو داره! حالا یکی آنچارتد و یکی بتمن کاری ندارم! منظورم هم این بود یک سری مشکل دارن با PS3 این هم نیاز به گفتن نداره بهتره مقداری رو چیز هایی که میگم بیشتر توجه کنیم!

نظر سنجی قبلی رو ببین چند نفر اومدن درباره برترین های PS3 نظر دادن؟ شاهکار هم زیاد داشت!!!
    نظر سایت ها هم تفاوت هایی داره دیگه!همه که نمیگن این بازی یا بازی دیگه برترین میشه!
    البته این بحث به اینجا ربطی هم نداره اون پست هم که دادم گفتم حذف بشه برا همین ولی انگار...
    بتمن رو خود من خیلی خوشم میاد ازش حالا نظر خودم رو گفتم آنچارتد 3 میگن این فن هست این از بتمن خوشش نمیاد! نظر هم میدی نظر خودت رو برات نقد میکنن!!!

12. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

به نظر من اگه U3 مولتی پلتفرم بود،خیلی ها به این بازی رای میدادن،بنده این بازی و B:AC رو در یه رده میدونم ولی چون خودم هم با سبک جلو رفتن U3 و از مهمتر پرداخت خوب بازی بیشتر حال کردم به این بازی رای دادم................

در ضمن به نظر من اگه Ubi دندون گردی نمیکرد و نمیخواست 2 تا بازی به فاصله یه سال از هم بده بیرون و 2 سال تموم رویه یه عنوان از AC کار میکرد،این بازی با پتانسیل زیادی که تویه خودش داره میتونست بازی خیلی عالی ای بشه............

L.A Noire هم که ماشاالله همش هایپ بود و اصلا در حد و اندازه های راک استار نبود،گیمرها یه چیزی عین RDR انتظار داشتن که تمام بازیها رو درو کنه و GOTY بشه اما به نظر من که از بازیهای متوسط این لیست مثل SR هم پایین تر باید قرار بگیره............

یا حق.....

14. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ازیهای متوسط این لیست مثل SR
    این جمله رو نشنیده گرفتم!متوسط؟!

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

انداختینمون تو دوراهی عشق شاید اگر انگلیسیم خوب بود به بازی la.noire رای میدادم ولی خوب نیست واسه همین رای رو میدم به بتمن من بی شوخی این دو بازی رو به اندازه هم دوست دارم la هم خیلی چیزا خوبی داشت ولی اگه یکم بخش اکشنش بیشتر بود عالی می شد بتمن را منه و بش افتخار می کنم واقعا شاهکاره تو این سبک و تمام

17. 2 کاربر از Vahidking.75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

my vote goes to......

تو این لیست به نظر من ناامید کننده ترین برای من بازی lanoire بود که در زمینه گیم پلی تقریبا کمبود زیادی داشت
    بازی ac هم که کلا همیشه فقط مولتی پلیرش رو دوست دارم و با بقیه مفهوم بازی مشکل دارم

بهترین این لیست هم بازی batman و uncharted3 هستش.....
    بنده تا batman رو بازی نکرده بودم رای نداده بودم ولی اونروز بعد از اپدیت کنسول رفتم این بازی رو خریدم و مقادیر قابل توجهی بازی کردم بازی خیلی پیشرفت کرده و عالی شده ولی من برام uncharted3 بهتر هستش البته از نظر کارکتر و اون فضای گوتیک و گیم پلی بتمن بدون شک بهتر ولی انچارتد تنوع فضایی و فیلم مانند خیلی خوبی داره و من بازی با روند خطی رو بیشتر دوس دارم(کلا من با روند openworld مشکل دارم)البته باید گفت انچارتد هم دیگه خیلی خطی شده بود..... .
    در کل اگه من منتقد بودم و قرار بود رای بدم به بتمن رای میدادم ولی چون اینجا حالت سلیقه ای پرسیده میشه در نتیجه : به انچارتد3 رای دادم(وحید BEST نارات نشی ها)

.

19. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •