عمرا فکر نمیکردم 5.500 باشه یه دفعه از 46 قیمت نجومی شد!!! حالا به هر حال ایشالا که هر چی خیره![]()
عمرا فکر نمیکردم 5.500 باشه یه دفعه از 46 قیمت نجومی شد!!! حالا به هر حال ایشالا که هر چی خیره![]()
من توی هفته گذشته با دو سه تا نمایندگی مادیران تماس گرفتم گفتند نداریم. یکی شون توی شریعتی - ظفر که می گفت اکس ویژن اصلا 55 اینچ نداره.
مرسی امیر جان![]()
آره الآن همه جا ندارتش ولی یکی دو جا زنگ زدم داشتش![]()
ما که نداریم از اینامبارکتون باشه
والله ما هم فقط صحبتشو می کنیم. آخرش هم فکر کنم برم یه 14 اینچ سیاه سفید بگیرم و خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلاص!![]()
عاغا به نظر من چرا از برند های ایرانی جنس نخریم؟؟؟چرا از ایرانی جماعت همایت نکنیم؟؟؟
من نمیفهمم چرا ما عاشق اینیم که فقط جنس خارجی بخریم پولمونو بریزیم تو جیب خارجی ها؟؟؟؟
شما دوست داری کشورت پیشرفت کنه؟؟؟؟خوب برو ازش همایت کن.
شما که نه کلا ما ایرانی ها دوست داریم یکی یهو بیاد یه شاهکار بزنه تو ایران بعد با کلی ناله و داد و بیداد که ایرانی اینطوریه و اونطوریه بریم اون جنس ایرانی رو بخریم.
اقا مثلا چی میشه گوشیت GLX باشه یا تبلتت دیمو باشه یا تلویزیونت ایکس ویژن باشه؟؟؟
جارو برقیت پارس خزر باشه و لوازم اشپزخونت همه از شرکت های اسنوا و غیره (ایرانی) باشه؟؟؟؟؟
و شمایی که یه جنس ایرانی رو ندیدین و همونطور ندیده الکی واسه خودتون میگید که فلانه و اشغاله و اینا اقا نمیخواد ایرانی بخری برو سه برابر پول بده خارجی شو بخر و خواهشا الکی چرت و پرت نگید درباره چیزی که نه دیدیش و نه دستت بهش خورده.
ممنونم.
بدلیل این که نود درصد جنس های ایرانی در اصل چینی هستند
ما هم از کلاه بردار ها حمایت نخواهیم کرد به امید خدا شاهد ورشکستگی تمام کارخانه های مونتاژ دستگاه های چینی نظیر جی ال ایکس ایکسویژن و غیره خواهیم بود
در ضمن تاپیک یک سال پیش رو اوردی بالا این رو بگی؟
sent from my open source device
Last edited by SNOW PATROL; 06-01-2013 at 23:16.
این 90% شما از کجا آوردی ؟
بجز صوتی و تصویری مابقی لوازم خانگی اکثرا تولید داخل هستند از شما یه سوال دارم الان لپتاپهای اپل و دل و ... ساخت کدوم کشورند؟!!
دوست عزیز و گرامی جهت اطلاع شما
کشور ایران توانایی سوراخ کردن ته سوزن را ندارد
تولید داخل بله ۲۰۶ هم تولید داخل هست
من هم خودم کیس کامپیوترم رو تولید کردم
اگر مونتاژ به معنی تولید هست
اپل و دل هم همه ساخت چین هستند و البته جی ال ایکس هم ساخت چین ! ایا با هم برابر اند ؟
داداش من اونها تحت لیسانس شرکت ساخته میشوند حالا دیمو و جی ال ایکس تحت لیسانس کجا هستند ؟
در مورد ۹۰ درصد هم ببخشید من اشتباه کردم
در واقع بالای ۹۹ درصد ساخت چین هست
به دلیل قدیمی بودن تاپیک این اخرین پست من اینجا بود خدا حافظ شما
sent from my open source device
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)