تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 14 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 131

نام تاپيک: وصل شدن به اینترنت جهانی بدون ورود به منو سرویس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض اعلام نتیجه کدهای مذکور

دوستان منظورم همون تاپیک بود در ضمن اون ادمهای پر ادعا که می گوند فقط باید با ورود به منو سرویس فعال کرد چرا نظر نمی دهند کو اون ادمهای پر ادعا نظر دهید تا تا روشهای بعدی را یاد بدم زود تند و سریع

2. این کاربر از hossin_p2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان - من زیاد تخصصی در این زمینه ندارم . یک ال ای دی سامسون ua 46 d5000 دارم -اصلا از امکانات این led اطلاعی ندارم اما -با خواندن تاپیکها وارد منومخفی شدم لوکال ست اون فعاله - وقتی اون رو روی er-iran ldbhvd تلتکس هست و لی منوی کانالهای دیجیتال نمیاره و وقتی رو ed- iran میذارمش منو دیجیتال اضافه میشه سرچ میکنه ولی چیزی نمیاره منطقه ما دیجیتال نداره- ضمنا زبان منو فارسی شد - - فقط میخواستم بگم با اینترنت adsl و لن وارد تنظیمات برای ارتقاء اون شدم که پیام نرم افزاری برای ارتقاء وجود ندارد اگه سری 5 اینترنت نداره پس چرا گزینه آنلاین برایش تعریف شده و غیر فعال نیست

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خیلی ممنون. البته کسایی که می خوان این کارو بکنند حواسشون باشه که پس از تغییر کشور، همه برنامه هایی که نصب کردید می پره. نمی دونم آیا راهی هست که بشه از برنامه ها backup گرفت یا نه؟
    در ضمن اگر باز هم از این کدهای مخفی داشتید بگید که خیلی به درد می خوره.

راستی یادم رفت مدل تی وی رو بگم: UA46D6600

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان بابا بیاید نظر دهید کدومتان این کد ها را بلد بود زود نظر دهید راحترین بدون دردسر برای وصل شدن به اینترنت جهانی و نیاز نداشتن به ورود به منو سرویس دوستان نظر دهید ..................

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حسین اقا قبولت داریم حالا روشهای بعدیت رو بگو تا ما هم استفاده کنیم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

كسي روي6920تست كرده جواب داده يانه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    ضمن تشکرازاینکه اطلاعاتتون رابدون چشمداشت دراختیاردیگران میگزارید خواهش میکنم من رادرخصوص مواردذیل راهنمایی کنید:
    من تازه یک ledمدل smart tv ua40d5950rmگرفتم که ظاهرامدلی ازهمان d5500میباشد ازطریق وای فای به اینترنت وصل شدم وفریم ورراآ÷دیت کردم ودراسمارت هاب هم به فروشگاه مجازی سامسونگ سایت ایران وصل شدویک اکانت هم درست کردم وواردشدم خودش شروع کردیکسری نرم افزارمثل فرودگاه ترافیک وبازی فرشته وفال حافظ دانلودکندروی یکیش ماندآنرا قطع کردم دوباره زدم دیده وصل میشه ودوباره میره همان نرم افزارهارا دانلودکنه ومیمونه آمدم اسمارت هاب راreset کردم حالا ازان موقع به بعدکلیدloginرامیزنم میره توی ÷نجره گرفتن النت و÷اسورد ولی بلافاصله میادبیرون واصلافرصت نمیده که چیزی واردکنی نرم افزارهاهم بعدازreset همه ÷اک شده چکاربایدبکنم لطفاراهنمایی کنید ضمنا ایا میشودبرنامههای تلویزیون راروی فلاش ظبط کردمیشه راهنمایی کنید
    باتشکرفراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    ميشه يكي ازدوستان بگه منظورازاينترنت جهاني دقيقا چيه؟ مدل من d8880 است و واردگزينه smart hub كه ميشم قسمت apps داردو آيكونهاي ديگر . آيا اينترنت جهاني اضافه براين امكانات است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر از تاپیک مفیدتون، من کد هارو وارد کردم و کشور آمریکا رو انتخاب کردم.....بعد دیدم کار کرد و برنامه های خارجی رو واسه دانلود گذاشت

اون دفعه اول که کشور رو انتخاب کردم نوشت که برنامه نیاز به بروز رسانی داره و وقتی اینکار رو انجام دادم حدود 11 تا برنامه رو بروز کرد....ولی وقتی تلویزیون رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم بازم همون پیغام بروز رسانی اومد و دوباره خواست از اول همون کارو انجام بده...انگار که تغییرات رو نمیتونه ذخیره کنه؟؟؟
    Last edited by s i k a; 04-02-2012 at 17:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عریز این مشکل شما ناشی از دو مورد ممکن باشد 1- یا بروز رسانی رسانی انها کامل نشده چون سرعت اینترنت در ایران چایین است سعی کنید اول صبح و یت نیمه شب این کار را انجام بدهید 2- ممکن است شما وارد منو سرویس شده باشید و infolink contere ان را عوپض کرده باشید در این صورت باز اون کدها بطور موقت والرد می شوید برای ثایت بودن بن کدها بیاد لینک کانتری بصورت غیر فعال باشد ........................ ایمیدوارم مفید واقع شده باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •