از این دس تبلیغات زیاد شده تو فروم ها جالبیش اینجاس که همشون هم یه داستان میبافن که البته این یکی خیلی صادقه و خودش داره میگه بازاریابو مشتری جمع کنه
ویرایش:
اها اون یکی هم همینجاس![]()
از این دس تبلیغات زیاد شده تو فروم ها جالبیش اینجاس که همشون هم یه داستان میبافن که البته این یکی خیلی صادقه و خودش داره میگه بازاریابو مشتری جمع کنه
ویرایش:
Last edited by SevenCity; 30-12-2011 at 23:09.
به هر حال ما تو کارشیم ، شما فقط مصرف کننده ای ، سرویس من توی تهران زیر 1 میلیون وجود ندارهبعدشم الان من 512 نامحدود از خود مخابرات گرفتم ماهی 19 هزار تومن که اگه 1 مگ میگرفتم میشد 25 هزار تومن و 2 مگشم میشه 37 هزار تومن این 6 مگ که نهایتش 200 بیشتر خرج نداره . ! چرا اینقدر بزرگش میکنید ؟!
شخصیت داشته باش وگرنه گوزپیچ کردنت کاری برام ندارهاز این دس تبلیغات زیاد شده تو فروم ها جالبیش اینجاس که همشون هم یه داستان میبافن که البته این یکی خیلی صادقه و خودش داره میگه بازاریابو مشتری جمع کنه
ویرایش:
ببخشید میشه یه عکس بزارید از سایت youtube بزارید که ببینم دانلودتون چقدر هست![]()
من تقریباً همه این تاپیک رو خوندم ولی دقیقاً متوجه نشدم که هدفش چیه؟!
تاپیک زدید که بگید سرعت اینترنت من خوبه؟! یا اینکه هدف تاپیک اثبات کیفیت اون isp بوده؟
اگر اولیه که برای تست سرعت تاپیک داریم و باید در همونجا ادامه بدید
در مورد دومی هم به دلیل اینکه تبلیغات خلاف قوانین انجمن هست و همینطور خیلی وقتها تبلیغاتی که در انجمنها میشه به ضرر کاربر نهایی تموم میشه ادامه تاپیک مجاز نیست!
تاپیک موقتاً قفل میشه. اگر هدف موجهی داره تا قبل از انتقال به ترش پیام بدید که باز شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)