تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: لپ تاپ منتخب ماه ژانویه 2012 از دید شما ؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Asus G53SW

15 27.27%
  • Asus N73SV

3 5.45%
  • Lenovo Y570

12 21.82%
  • Dell XPS L502

5 9.09%
  • Acer Aspire 7750G

6 10.91%
  • HP DV6-6190

12 21.82%
  • MSI GX680

6 10.91%
  • Sony VAIO F215FX

6 10.91%
  • Samsung RF511-S04

0 0%
  • Apple Macbook Pro MC723

5 9.09%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: لپ تاپ پیشنهادی P30World ( در حال تصحیح )

داره خودمونی میشه hacker2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    world war craft {mashhad}0

پيش فرض

فقط می تونم بگم تعصب تو هر چیزی بده
    من تا حالا با 6 تا لپ تاپ اچ پی کار کردم اصلا این مشکلاتی که شما میگید ندارن و به نگهداری و درست کار کردن شما با لپ تاپ بر میگرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

می گم ترشی نخوری یک چیزی می شی.تو دور هارد رو مقایسه می کنی اگه هارد برات مهمه hp از نوع SSD هم دارد.CPU هم که یکی نیست.hp هم صفحه نمایش از نوع Full HD دارد.کم مونده بگی ASUS از APPLE هم بهتره.

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

فقط می تونم بگم دمت گرم
    دوست عزیز ما دو مورد لپ تاپهایی که تو بازار هستند بحث می کنیم و مدل 2670 با بلوری و فول کانفیگ ایسوز تو بازار ایران هست(گه کسی نمی تونه پیدا کنه من آدرس بدم منتها آدرس شهرستانه) ولی اچ پی نیست. خود من این کانفیگو ماه پیش 1680 گرفتم تنها بتل فیلد رو با رزولیشن 1920*1080 رو تنظیمات high اجرا می کنه بقیه رو الترا راحت جواب می ده(برتری جزئی گرافیک n55 نسبت به اچ پی) شما رو لپ تاپی که راحت تو بازار ایران پیدا می شه بحث کن نه بازار آمریکاو ...
    در ضمن هیچ برندی تو کیفیت به اپل نمی رسه منتها چون مک خیلی کاربرد برا من نداره این لپ تاپو گرفتم. شما خواهشا متنو کامل و صحیح مطالعه بفرمائید بعد اینجوری جواب بدین چون من توهینی به کسی تو حرفام نکردم.
    Last edited by ali_n2011; 19-01-2012 at 23:13.

3. این کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در ضمن هیچ برندی تو کیفیت به اپل نمی رسه

سند ؟سند ؟؟؟ سنـــــــــــــــــــــــ ــد ؟؟؟
    Last edited by Farshid72; 19-01-2012 at 23:57.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیز لپ تاپ منتخب این ماه به پست دوم اضافه شد
    لطفا بحث های مربوط به هر لپ تاپ رو در تاپیک های خودشون دنبال کنید ، اینجا هم تا چند روز دیگه پاکسازی میشه

ممنون

تا ماه بعد

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من فک میکنم که سیستم ASUS-G53SW آیده آل ترین سیستمی هست که میشه پیدا کرد برای کارهای نصبتا سنگین(بازم میگم که سیستم های Mobility بدرد رندر گرفتن و پردازش های سنگین نیست)
    شاید سوال بشه که cpu این مدل ضعیف تر هست :
    در پاسخ به این سوال باید این نکته رو متذکر بشم که این سری لپ تاپ ها همه از تکنولوژی QM بهره مند هستن و در واقع قدرت پردازش همه اونا یکی هست و تنها تفاوت در رنج فرکانسی هست که این سری CPU هم میتونن داشته باشند هستش
    نکته ای که اینجا وجود داره و شاید خیلی ها بهش توجه نکرده باشن نوع سیستم عامل هایی هست که این سری لپ تاپ ها که دوستمون PAMI قرار دادن داره
    Home preimum اصولا بنظر من هدف از اینگونه لپ تاپ ها همونطور که از عنوان انجمن هم پیداس برای بازی و سرگرمی هست نه برای جا بجا کردن و برن تو شرکت و اداره و دانشگاه و عرضه و رندر گرفتن از طرحتون جلوی دیدگاه همگان!!!
    بنظر من این سری سیستم ها اسمشون لپ تاپ هست و براس کسایی خوب هستن که عمدتا تو خونه هستن و کار خاصی ندارن جز کار با برنامه های چون فتوشاپ و برنامه های مشابه یا یه خورده سنگینتر و بازی کردن هست خوبه
    در کل اگه بخوایم یه جمع بندی بکنیم تو صیه من به دوستان اینه که اگه قصد خرید اینگونه لپ تاپ ها رو دارن به وزن این سری ها توجه کنند و اینکه این گونه لپ تاپ برای حمل چندین بار در سال به عنوان مثال میخواید برید مسافرت با خودتون میبرید که اونجا هم بتونید بازی و کنید و ادامه کاراتونو انجام بدید
    منتظر دیدگاه سایر دوستان هم هستیم

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

فقط یه چیزی که هست در مورد لپ تاپ آخری یعنی mc book pro
    شاید این لپ تاپ در سری لپ تاپ هایی برای کارهای سنگین گنجانده شده ولی چیزی که هست به دلیل ظاهری که داره و همینطور شرایط سخت افزاریش توصیه من به مهندسین و جامعه پزشکان که کار خاصی برای انجام دادن به اون صورت ندارن و تنها برای کنفرانس ها و کارهای عمومی دارن ( نرم افزار های مهندسی های مختلف و نرم افزار های پزشکی ) مناسب و ایده آل هستش

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من 4 ساله که لبتابم روی فرش و بالشت هست. گویا از اول هم بهتره
    لنوو n500
    منم نگفتم حتما اتفاق بدی براش میفته اما چون راه دفع گرما جلوش بسته میشه لپ تاپ فن هاش بیشتر کار میکنن و گرمای بیشتری تولید میکنن

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

همه لپ تاپ ها که از زیر گرمارو خارج نمیکنن خیلیا هستن که از بقل این کارو انجام میدن و این مساله عمومیت نداره

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------

در ضمن اگرم کار پردازشی سنگین نباشه و تنها در حد وب گردیو اینا باشه تنها با جمع شدن گرما تو فن و سینک فقط دما یخورده بالا میره و مشکلی پیش نمیاد ( البته بالشت زرش ممکنه سوزه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظر من برای سری بعد نظر سنجی، لپ تاپ های سری گیم از مالتی مدیا جدا بشه بهتره. اینطور نتیجه نظر سنجی دقیق تر درمیاد به این دلیل که لپ تاپ های سری گیم با داشتن سخت افزار و مخصوصا کارت گرافیک قوی بیشتر ارا رو به سوی خودشون جلب میکنن و طبیعی هم هست پس بهتره لپ تاپ های گیم با گیم و مالتی مدیا با مالتی مدیا مقایسه بشه.

داره خودمونی میشه kayhanm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بنده G53sw دارم و ازش راضیم،دوستان قیمت الان این لپتاپ مشخصه توی بازار؟؟؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

به نظر من برای سری بعد نظر سنجی، لپ تاپ های سری گیم از مالتی مدیا جدا بشه بهتره. اینطور نتیجه نظر سنجی دقیق تر درمیاد به این دلیل که لپ تاپ های سری گیم با داشتن سخت افزار و مخصوصا کارت گرافیک قوی بیشتر ارا رو به سوی خودشون جلب میکنن و طبیعی هم هست پس بهتره لپ تاپ های گیم با گیم و مالتی مدیا با مالتی مدیا مقایسه بشه.
    سلام
    کاملا تایید میشه .
    در اصل تو این نظر سنجی رقابت اصلی بین Y570 و 6190 بوده .

13. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •