فقط می تونم بگم تعصب تو هر چیزی بده
من تا حالا با 6 تا لپ تاپ اچ پی کار کردم اصلا این مشکلاتی که شما میگید ندارن و به نگهداری و درست کار کردن شما با لپ تاپ بر میگرده
فقط می تونم بگم تعصب تو هر چیزی بده
من تا حالا با 6 تا لپ تاپ اچ پی کار کردم اصلا این مشکلاتی که شما میگید ندارن و به نگهداری و درست کار کردن شما با لپ تاپ بر میگرده
دوست عزیز ما دو مورد لپ تاپهایی که تو بازار هستند بحث می کنیم و مدل 2670 با بلوری و فول کانفیگ ایسوز تو بازار ایران هست(گه کسی نمی تونه پیدا کنه من آدرس بدم منتها آدرس شهرستانه) ولی اچ پی نیست. خود من این کانفیگو ماه پیش 1680 گرفتم تنها بتل فیلد رو با رزولیشن 1920*1080 رو تنظیمات high اجرا می کنه بقیه رو الترا راحت جواب می ده(برتری جزئی گرافیک n55 نسبت به اچ پی) شما رو لپ تاپی که راحت تو بازار ایران پیدا می شه بحث کن نه بازار آمریکاو ...
در ضمن هیچ برندی تو کیفیت به اپل نمی رسه منتها چون مک خیلی کاربرد برا من نداره این لپ تاپو گرفتم. شما خواهشا متنو کامل و صحیح مطالعه بفرمائید بعد اینجوری جواب بدین چون من توهینی به کسی تو حرفام نکردم.
Last edited by ali_n2011; 19-01-2012 at 23:13.
سند ؟سند ؟؟؟ سنـــــــــــــــــــــــ ــد ؟؟؟
Last edited by Farshid72; 19-01-2012 at 23:57.
دوستان عزیز لپ تاپ منتخب این ماه به پست دوم اضافه شد
لطفا بحث های مربوط به هر لپ تاپ رو در تاپیک های خودشون دنبال کنید ، اینجا هم تا چند روز دیگه پاکسازی میشه
ممنون
تا ماه بعد![]()
دوستان من فک میکنم که سیستم ASUS-G53SW آیده آل ترین سیستمی هست که میشه پیدا کرد برای کارهای نصبتا سنگین(بازم میگم که سیستم های Mobility بدرد رندر گرفتن و پردازش های سنگین نیست)
شاید سوال بشه که cpu این مدل ضعیف تر هست :
در پاسخ به این سوال باید این نکته رو متذکر بشم که این سری لپ تاپ ها همه از تکنولوژی QM بهره مند هستن و در واقع قدرت پردازش همه اونا یکی هست و تنها تفاوت در رنج فرکانسی هست که این سری CPU هم میتونن داشته باشند هستش
نکته ای که اینجا وجود داره و شاید خیلی ها بهش توجه نکرده باشن نوع سیستم عامل هایی هست که این سری لپ تاپ ها که دوستمون PAMI قرار دادن داره
Home preimum اصولا بنظر من هدف از اینگونه لپ تاپ ها همونطور که از عنوان انجمن هم پیداس برای بازی و سرگرمی هست نه برای جا بجا کردن و برن تو شرکت و اداره و دانشگاه و عرضه و رندر گرفتن از طرحتون جلوی دیدگاه همگان!!!
بنظر من این سری سیستم ها اسمشون لپ تاپ هست و براس کسایی خوب هستن که عمدتا تو خونه هستن و کار خاصی ندارن جز کار با برنامه های چون فتوشاپ و برنامه های مشابه یا یه خورده سنگینتر و بازی کردن هست خوبه
در کل اگه بخوایم یه جمع بندی بکنیم تو صیه من به دوستان اینه که اگه قصد خرید اینگونه لپ تاپ ها رو دارن به وزن این سری ها توجه کنند و اینکه این گونه لپ تاپ برای حمل چندین بار در سال به عنوان مثال میخواید برید مسافرت با خودتون میبرید که اونجا هم بتونید بازی و کنید و ادامه کاراتونو انجام بدید
منتظر دیدگاه سایر دوستان هم هستیم
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
فقط یه چیزی که هست در مورد لپ تاپ آخری یعنی mc book pro
شاید این لپ تاپ در سری لپ تاپ هایی برای کارهای سنگین گنجانده شده ولی چیزی که هست به دلیل ظاهری که داره و همینطور شرایط سخت افزاریش توصیه من به مهندسین و جامعه پزشکان که کار خاصی برای انجام دادن به اون صورت ندارن و تنها برای کنفرانس ها و کارهای عمومی دارن ( نرم افزار های مهندسی های مختلف و نرم افزار های پزشکی ) مناسب و ایده آل هستش
منم نگفتم حتما اتفاق بدی براش میفته اما چون راه دفع گرما جلوش بسته میشه لپ تاپ فن هاش بیشتر کار میکنن و گرمای بیشتری تولید میکنن
همه لپ تاپ ها که از زیر گرمارو خارج نمیکنن خیلیا هستن که از بقل این کارو انجام میدن و این مساله عمومیت نداره
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
در ضمن اگرم کار پردازشی سنگین نباشه و تنها در حد وب گردیو اینا باشه تنها با جمع شدن گرما تو فن و سینک فقط دما یخورده بالا میره و مشکلی پیش نمیاد ( البته بالشت زرش ممکنه سوزه)
به نظر من برای سری بعد نظر سنجی، لپ تاپ های سری گیم از مالتی مدیا جدا بشه بهتره. اینطور نتیجه نظر سنجی دقیق تر درمیاد به این دلیل که لپ تاپ های سری گیم با داشتن سخت افزار و مخصوصا کارت گرافیک قوی بیشتر ارا رو به سوی خودشون جلب میکنن و طبیعی هم هست پس بهتره لپ تاپ های گیم با گیم و مالتی مدیا با مالتی مدیا مقایسه بشه.
بنده G53sw دارم و ازش راضیم،دوستان قیمت الان این لپتاپ مشخصه توی بازار؟؟؟
سلام
کاملا تایید میشه .
در اصل تو این نظر سنجی رقابت اصلی بین Y570 و 6190 بوده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)