حتما اینکا رو بکنید، ولی برای کارت ویزیت مشکلی نیست، فتوشاپ و یا بصورت tiff و.. مساله ای نداره..اما برای مهر و تابلو بهتره در حال حاضر کورل بسته بشه..
حتما اینکا رو بکنید، ولی برای کارت ویزیت مشکلی نیست، فتوشاپ و یا بصورت tiff و.. مساله ای نداره..اما برای مهر و تابلو بهتره در حال حاضر کورل بسته بشه..
دوست عزیز این فرضیه یا فکر کاملا اشتباهه . اون آدما هنوز تو همون دوران 2 دهه پیش با اون طرز تفکر اشتباهشون گیر کردن و مثه اینکه نمیخوان پیشرفت کنن . دیگه شما خودتونو قاطیه اونا نکن . شما با ایلاستراتور کار کن ببین چه حالی بهت میده . خروجی کارت هم فوق العاده میشه . از نظر من کورل رو بیخی بچسب به ایلاستراتور و از فردا بشین یاد بگیر .
اصلا این 2 نرم افزار قابل قیاس نیستند .
دقیقا صحبتی که شما میکنی درسته، اما برای اینکه یه کاری به نتیجه برسه باید قسمتها و بخش های دیگه ای هم که به اون کار مربوط میشن رو در نظر گرفت، من خودم صد در صد ایلاستریتور رو بیشتر میپسندم، چون فایلهای eps رو تماما از اون تو در میاوردم، ولی همونطور که گفتم امروز برای چاپ مهر و تابلو و...به 4 جا مراجعه کردم و همشون فقط corel رو قبول میکردن، نمیدونم مثل اینکه برای درست کردن مهر حتما از تو کرل باید دربیاد، تابلو هم همینطور...تازه اینم بگم که ورژن کورل رو هم مشخص میکردن، 13 به پایین...
در هر حال به روز نیستن دیگه، ما هم مجبوریم مثل همیشه خودمونو هماهنگ کنیم...البته شاید جاهای به روز هم باشه ولی اینا که نبودن..
راستی من برنامه ایلوسترینور رو کار کردم ازش رازی هستم فقط نمیدونم چرا انقدر هنگه پدر سیستم رو در میاره
ورژن ترایاوت هست با اینکه سیستم بالایی دارم ولی باز هنگ میکنه ممنون اگه کمک کنید
من ایلاستریتور رو از سایت سافت گذر داونلود کردم، نسخه پرتابل بود...خیلی عالیه، اصلا مشکلی نداره
میخوای شما هم اونو داونلود کن و یه امتحانی بکن
بازم بنظرم رسید چند تا نکته از تجربیات جدیدم در اختیار دوستان قرار بدم...
نتیجه بررسی های امروزم این بود که :
برای مهر حتما کورل باشه
ولی برای تابلو، فتوشاپ و.. هم میشه، فقط کیفیت کار باید خوب باشه...
فقط یه نکته کلیدی، ما همش وقتی میخوایم یه کاری انجام بدیم dpi رو میذاریم رو 300، برای کارت ویزیت و..مشکلی نداره، ولی وقتی ابعاد تابلو میاد وسط، حجم کار خیلی بالا میره و کند میشه، یادمه دوستان از این موضوع خیلی شاکی بودن..
امروز که با چند جا صحبت کردم همشون گفتن برای تابلو 150 هم کافیه و مشکلی نداره، فقط ابعاد بهتره همون ابعاد اصلی باشه.
سلام
خوب بعد از طراحی کارت ویزیت برای فروشگاه نوبت به طراحی لوگو رسید که کار طراحیش روی کاغذ تموم شد حالا میخوام توی کورل و فتوشاپ جوری طرح رو اجرا کنم که برای ساخت مهر مشکلی نداشته باشه
میخواستم بدونم برای طراحی لوگو که میخواهیم ازش مهر هم درست کنید چه اصولی باید رعایت بشه و چه کار هایی رو نباید انجام داد؟
مرسی
خوب باید طرح کاغذیتون رو پیاده کنید توی یکی از نرم افزارهایی که باهاش راحت تر هستید، ولی در نهایت تو کورل باید ببندید چون مهرسازا از تو کورل کار رو ژلاتین و..میندازن.
اگه طرحتون خیلی پیچیده نیست از همون اول تو کورل انجام بدید....من خودم چون کارم پیچیده بود و ابعاد و اندازه ی دقیق داشت اول توی اتوکد طرح کلی رو زدم، بعد بردمش تو کورل و روشو دوباره کشیدم،
ابعادشم از همون ابتدا ابعاد واقعی درنظر بگیرید،تقریبا میتونم بگم مهر نکته خاصی نداره، فقط فونت فارسی رو نهایتا weld کنید.
سلام دوستان
برای کارت ویزیت لمینیت توی چه اندازه ای باید کار کرد و حاشیه برش برای این نوع کارت چقدر باید گذاشت؟
راستی من طرح های قبلی رو یک هفته پیش برای نمونه بردم دفتر فنی که یه نمونه برام چاپ کنه البته با چاپ دیجیتال لیزری ولی اون رنگی که میخواستم در نیامد در کمال تعجب حتی با اون رنگ هایی که توی کتاب کد رنگ پنتون دیدم هم فرق میکرد مشکل از کجاست؟
کسی نیست جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)