تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: برای کمتر مصرف شدن حجم اینترنت چه راهی پیشنهاد میدین

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

TrafficCompressor که نسخه ی رایگانش و حتی کرک شدش چیزی رو کمپرس نمیکنه و تو حجم هم صرفه جویی نمیکنه
    این نرم افزارهایی که معرفی شد واقعا فوقالعاده هستند و به خوبی عکس مخصوصا gif های حجیم رو کمپرس میکنند و تو حجم صرفه جویی میشه ولی هیچکدام کرک نشدن و در حالت فری بسیار محدودن
    منکه ارزوی کرک این برنامه هارو دارم مخصوصا سی پرو-کسی و ان اسپید

2. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

TrafficCompressor که نسخه ی رایگانش و حتی کرک شدش چیزی رو کمپرس نمیکنه و تو حجم هم صرفه جویی نمیکنه
    این نرم افزارهایی که معرفی شد واقعا فوقالعاده هستند و به خوبی عکس مخصوصا gif های حجیم رو کمپرس میکنند و تو حجم صرفه جویی میشه ولی هیچکدام کرک نشدن و در حالت فری بسیار محدودن
    منکه ارزوی کرک این برنامه هارو دارم مخصوصا سی پرو-کسی و ان اسپید
    دوست عزیز این برنامه ها قابلیت کرک شدن رو ندارند.. مثل اینه که شما بگی من مسنجرم رو کرک میکنم که بدون یوزر نیم و پسوورد بره داخل روم های چت!! متوجه هستید؟؟ اصلا چیزی داخل برنامه نیست که بخوای کرک کنی!! برنامه با یوزر و پسوورد وصل میشه به سرورش!!

4. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

دوست عزیز این برنامه ها قابلیت کرک شدن رو ندارند.. مثل اینه که شما بگی من مسنجرم رو کرک میکنم که بدون یوزر نیم و پسوورد بره داخل روم های چت!! متوجه هستید؟؟ اصلا چیزی داخل برنامه نیست که بخوای کرک کنی!! برنامه با یوزر و پسوورد وصل میشه به سرورش!!
    بله مثل ناد 32 که بعد از کرک احتیاجی به یوزر پسورد نداره!!! فکر میکنید اقای TNOD چجوری یوزر پسورد پیدا میکنه و میده به ناد تا ناد وصل شه به سروراش؟ نکنه فکر میکنید سریال هارو میخره؟ نخیر سریال پسوردهارو کرک میکنه
    متوجه هستید؟؟
    این برنامه های تریال ورژن و دمو ورژن و قابل کرک چه ارتباطی دارند با برنامه هایی مثل مسنجر عجب مثالی زدین واقعا چه ربطی داشت؟!
    هر برنامه ای که تو دنیا تریال ورژن باشه به دست کرکر ها قابل کرک هست یعنی هر محدودیتی با کرک نامحدود میشه
    برنامه سی پرو-کسی تا همین ورژن قبلش با دستکاری توی سرورهاش احتیاج به یوزر پسورد نداشت و در همین رابطه چند روز پیش تو سایت نو فیل تر یک نفر با همین دستکاری مدعی شده موفق شده کرکشو درست کنه
    هیمن ترافیک کمپرسور کرک شده و از لحاظ سریال پسورد و با همین کرک احتیاج به سریال پسورد نداره و این کرک از لحاظ زمانی کاملا این برنامه رو نامحدود کرده
    اما چرا مثلا سی پرو-کسی کرک نشده تنها بخاطر اینه که توسط کرکر های معروف کرک نشده و بقیه کرکرهای وطنی و جهان سومی درش عاجزند چون این برنامه مخصوص کشورهای جهان سوم مثل ایرانه که نه تنها مشکل فیل ترینگ رو داره بلکه مشکل اینترنت حجمی رو هم داره مثلا این سی پر-وکسی چه بدرد یوزرهای اروپایی میخوره که کرک هم بشه؟ (با اون نت های غیر حجمی و بدون فیل -تر)

6. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله مثل ناد 32 که بعد از کرک احتیاجی به یوزر پسورد نداره!!! فکر میکنید اقای TNOD چجوری یوزر پسورد پیدا میکنه و میده به ناد تا ناد وصل شه به سروراش؟ نکنه فکر میکنید سریال هارو میخره؟ نخیر سریال پسوردهارو کرک میکنه
    متوجه هستید؟؟
    این برنامه های تریال ورژن و دمو ورژن و قابل کرک چه ارتباطی دارند با برنامه هایی مثل مسنجر عجب مثالی زدین واقعا چه ربطی داشت؟!
    هر برنامه ای که تو دنیا تریال ورژن باشه به دست کرکر ها قابل کرک هست یعنی هر محدودیتی با کرک نامحدود میشه
    برنامه سی پرو-کسی تا همین ورژن قبلش با دستکاری توی سرورهاش احتیاج به یوزر پسورد نداشت و در همین رابطه چند روز پیش تو سایت نو فیل تر یک نفر با همین دستکاری مدعی شده موفق شده کرکشو درست کنه
    هیمن ترافیک کمپرسور کرک شده و از لحاظ سریال پسورد و با همین کرک احتیاج به سریال پسورد نداره و این کرک از لحاظ زمانی کاملا این برنامه رو نامحدود کرده
    اما چرا مثلا سی پرو-کسی کرک نشده تنها بخاطر اینه که توسط کرکر های معروف کرک نشده و بقیه کرکرهای وطنی و جهان سومی درش عاجزند چون این برنامه مخصوص کشورهای جهان سوم مثل ایرانه که نه تنها مشکل فیل ترینگ رو داره بلکه مشکل اینترنت حجمی رو هم داره مثلا این سی پر-وکسی چه بدرد یوزرهای اروپایی میخوره که کرک هم بشه؟ (با اون نت های غیر حجمی و بدون فیل -تر)
    حالا دوست عزیز بنظرت من چیکا کنم؟
    پس اینطوریه که اصلا این برنامه ها درحالت فری بدرد نمیخوره
    سی ------ و ان اسپیدم که کرک ندارن،ترافیک کامپرسورم که قبول ندارین،پس چیکا میشه کرد؟
    کرک ترافیک کمپرسور که گفتین ساختنو میشه واس ماهم بذارین؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا دوست عزیز بنظرت من چیکا کنم؟
    پس اینطوریه که اصلا این برنامه ها درحالت فری بدرد نمیخوره
    سی ------ و ان اسپیدم که کرک ندارن،ترافیک کامپرسورم که قبول ندارین،پس چیکا میشه کرد؟
    کرک ترافیک کمپرسور که گفتین ساختنو میشه واس ماهم بذارین؟!
    کسی نیست جواب منو بده بده بده بده....!
    ااا
    چقد تاپیک سوتو کوره،صدامم میپیچه

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اگه کسی به این فروم سر میزنه،لطفا جواب منم بده
    فوری فوتیه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نرمافزار اولی برای کنترل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=80&Title=BWMet er%206.0.3

فاصله رو درلینک بالا بردارید

و on speed کرک شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از nnp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نرمافزار اولی برای کنترل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=80&Title=BWMet er%206.0.3

فاصله رو درلینک بالا بردارید

و on speed کرک شده

داداش این on speed دقیقا چیکار میکنه؟(بجز افزایش سرعت)

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مهمترینش سرعت بالا در کمپرس عکسه
    یه نکته ای بگم شاید ندونی
    شما فقط باید دنبال کمپرس کردن عکسها و استفاده از کش عکسها باشید و یا کلا اصلا عکسهارو نبینی اصلا چیز دیگه ای هم وجود نداره برای کمتر به هدر رفتن حجم
    در ضمن هیچ راهی وجود نداره که اهنگ 5 مگابایتی رو فقط در 1 مگابایت دانلود کنی!

14. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان یه تاپیک ایجاد کردم واسه همین بحث ببینید

افرونه fastun برای کاهش حجم ترافیک اینترنت

حالشو ببرید.

16. 3 کاربر از nnp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •