میشه بیشتر توضیح بدی
در مورد قیمت
اسیبی که وارد میکنی
و ...؟
میشه بیشتر توضیح بدی
در مورد قیمت
اسیبی که وارد میکنی
و ...؟
کلت گازی اونجور اسیب جدی نمیزنه ! به هیچ وجه !
ادم که سهله تو 10 متر فوقش بزنه یه کلاغ رو بکشه شاهکار کرده !
مگه اینکه که 10 تا پشت سر هم به وسط 2 ابرو طرف بزنی که اونهم نمیشه چون دقت زیاد نداره
مدل هاش بین 4 تا 7 ژول انرژی دارن
مجوز هم ندیدم براش بدن (شاید هم بدن ) به دلیل شباهت زیاد با اسلحه های معمولی جرم محسوب میشه
قیمتش هم از 130 هزار هست الی 500 -600
تا اونجایی که میدونم به چند تا شغل خاص (قاضی - طلا فروشی و غیره )و بعضی افراد مجوز حمل بعضی اشیا رو میدن
که بهترینش اگه ادم گیر بیاره شوکر برقی پرتابی هست
خب یه نفر منظور من نبود !رفیق من هم گفتم که این رفتار اصلا مناسب یک انسان نیست و فقط در مواقع بسیار خطرناک به کار میاد.
وقتی یکی به شما توی خیابون حمله میکنه شما صبر میکنید تا شما رو بزنه؟ مسلما وقتی میبینید میخواد بزنه شما پیش قدم میشید و برای دفاع از خودتون با فرد ضارب درگیر میشید.حالا چه کارد داشته باشه چه دست خالی باشه ...
تمام مواردی هم که گفتم برای این جور مواقع خطرناک بود که فرد به ناچار مجبور به درگیر شدن هست.
شما یه بار با دقت و کامل کل پست من رو بخون متوجه منظورم میشی.
شما گفتی میشه چند نفر رو ناکار کرد (مثال هم زدی که 4-5 نفره رو میزد )
من هم میگم که اینکار خیلی شانسی هست و امکانش 1 در هزار هست !
مگه اینکه ادم بروس لی یا فرانکی یا ارنولد باشه !
Last edited by kamran987456; 15-12-2011 at 13:13.
به نظرم بهتره کیف و درچنین مواقعی در جهت مخالف پرت کنین با نیروی زیاد و خودتون هم شروع کنید به دویدن
درضمن مدارکتون با خودتون همیشه این و ر و اونور نبرید مثلا اگه از ماشین استفاده نمی کنید گواهینامه نبرید مدارکی مثل کارت ملی و اینا هم اگه کار اداری داشتین و مجبور شدین ببرین تو یک کیف کوچیک نازک بندازین گردنتون
درضمن وقتی کیفو با نیروی زیاد پرت کنین می تونین امیدوار باشین موبایلتون می شکنه و قابل استفاده نیساگه خوش شانس باشین
اها راستی یکی از اشنا های ما کیفشو دزد زد بعد از 1 ماه گرفتنش ------ جالبه همون دزد و دوباره هفته بعد گرفتن !!
اگر مدارک مهمی دارید که نمی تونین تو گردن بندازین بهتره با تاکسی برگردین با این گرونی ها اما مطمین تره
به نظر من که باید اعلام سرقت کرد
راستی امیدوارم مدارکتون پیدا بشه - من که کیفم و که توش 2 3 تا 100 تومنی و 1000 تومنی بود تو تاکسی جا گذاشتم فقط کارت های عابر بانکم پیدا شد از خود بانک همون روز زنگ زدن !! مدارکی هم نداشتم
پول زیاد همراه نبرید هرچند ATM ها قابل اعتماد نیست ولی خوب بازهم مطمین تره
بهترین کار اینه که یه اسپری بخری بزاری تو جیبت که هر کی اومد بزنی تو چشمش
همزمان وقتی 4 نفر دورت را گرفتن، اول اسپری را تو چشم کدومیکی میزنی؟![]()
سلام
من که هیچ کاری نمیکردمو 2 دستی هر چی داشتم بهش میدادم و بهش میگفتم با این اوضاع بی کاری و اجاره خونه و درس و دانشگاه و ازدواج و خورد و خوراک و........واقعا حق داری که همچین کاری بکنی
شمام همچین بد بینیا!!! خب تو کوچه تنگ و تاریک و خیابونای مشکوک و محلای درب و داغون نرید وقتی هم از پشت صدای موتور شنیدین راتونو کج کنید...
راجع به اسپری هم بالاخره کاچی به از هیچی!یکیشونو که از پا درمیاره!
بدبین کجا بوده بوده بابا، این بلا این هفته سرم اومده، یک موتور میپیچه جلوت یکی هم هواشون را داره.
تکون نمیتونی بخوری، واقعا تجربه خطرناکیه امیدوارم واسه هیچکی رخ نده، نه فراری نه مقابله به مثلی، فقط تسلیم مطلق.
تا اسپری تو چشم یکی بزنی اون سه تا با پنجه بوکس و قمه میوفتن سرت، مگر اینکه اسلحه داشته باشی یه تیر تو پای هرکدوم خالی کنی.
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
Last edited by Ezel; 16-12-2011 at 16:00. دليل: حذف نقل قول
ولی اسپری اون طور نیست !!
قشنگ تا 3 متری پخش میکنه و کافیه نفس رو حبس کنی و به اطراف بزنی و لازم نیست که درست به چشماش بخوره فقط اون رو تنفس کنه حداقل 1 ساعت یه سرفه می افته !
نمیدونم والا، وقتی غافلگیر میشی و قمه طرف روی سینه ات هست، بیرون آوردن اسپری خیلی سخته.
اما اگه طرف از دور بیاد میشه کاری کرد.
از کجا باید تهیه اش کرد؟ به همه میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)