تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: انگیزه و اشتیاق برای بازیسازی

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همگی . چه انگیزه ای بیشتر از اینکه کارتون بره تو apple store یا روی سایت های خارجی . بله من می دونم که ما این توانایی رو داریم فقط کمی به همکاری گروهی ، بودجه نیاز داریم. بدبختی هم اینجاست که الان هر کدومتون یه شهرید.
    من الان تهران به یونیتی کار احتیاج دارم برای یک کار درست حسابی هر که پایه بودم خبرم کنه.

2. 3 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز دیگه آقا نمونه کارهاتون از قبل و یا جدید یا هر چیزی که یه مدت روش کار کردید رو بزارید همین می تونه بقیه رو هم جو گیر کنه.

4. 4 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام,

من که همیشه هروقت میخواستم از بازیسازی کنار بکشم به خودم فحش ناموسی () میدادم الان میخوام از بازیسازی کنار بکشم و شدید ازتون انگیزه میخوام

قضیه از این قراره که من و دوستم یک تیمه 2نفره تشکیل دادیم و شروع به ساخت یک بازی Action-Adventure کردیم من همه کاره بودم جز گرافیست که کارهای گرافیک دست دوستم بود حدود 6 صفحه فقط تو یک روز برا بازی مستندات نوشتم یم عالمه روش وقت گذاشتم اونم خدایی کم کاری نمیکرد و پا به پام میومد و هرچی میگفتم میکشید بازی مرحله 1 اش تموم شد(برنامه نویسی) و وقتی میخواستم تازه استارت مرحله 2 رو بزنم که یک پ.خ کذایی ازش گرفتم متنش این بود:
    "ببخشید داداش پارسا ولی من دیگه نمیتونم باهات همکاری کنم یک کاری برام پیش اومده که کل وقتمو گرفته امیدوارم ناراحت نشی"
    از اون روز به بعد (2 روز پیش) انگیزم از 100 به 10 کاهش پیدا کرده و هروقت میرم مستندات بنویسم یا پروژه زو باز کنم ادامش بدم حوصله نمیکنم ("من اگه روزی 3-4 ساعت رویک بازی یا یادگرفتن بازیسازی کار نکنم عذاب وجدان میگیرم") به خاطر همین ازتون میخوام بهم یک انگیزه بدین که بتونم برگردم

6. 3 کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برگرد!!

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

ببین همینه دیگه بعضی موقع ها بی انگیزه میشی بعضی موقع ها جوگیر میشی من خودم بیشتر سر فشار هایی که بهم میاد حالا چه درسی چه کاری و ... بی انگیزه و با انگیزه میشم.
    این کارم خداییش کار تکی نیست وقتی ادم میبینه 7-8 تا حرفه بازیسازی باید تکی رو یک بازیش پیاده کنه خو موق شروع پروژه وقی به این همه کار فکر میکنه نا امید میشه و بیخیالش میشه.

8. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام,

من که همیشه هروقت میخواستم از بازیسازی کنار بکشم به خودم فحش ناموسی () میدادم الان میخوام از بازیسازی کنار بکشم و شدید ازتون انگیزه میخوام

قضیه از این قراره که من و دوستم یک تیمه 2نفره تشکیل دادیم و شروع به ساخت یک بازی Action-Adventure کردیم من همه کاره بودم جز گرافیست که کارهای گرافیک دست دوستم بود حدود 6 صفحه فقط تو یک روز برا بازی مستندات نوشتم یم عالمه روش وقت گذاشتم اونم خدایی کم کاری نمیکرد و پا به پام میومد و هرچی میگفتم میکشید بازی مرحله 1 اش تموم شد(برنامه نویسی) و وقتی میخواستم تازه استارت مرحله 2 رو بزنم که یک پ.خ کذایی ازش گرفتم متنش این بود:
    "ببخشید داداش پارسا ولی من دیگه نمیتونم باهات همکاری کنم یک کاری برام پیش اومده که کل وقتمو گرفته امیدوارم ناراحت نشی"
    از اون روز به بعد (2 روز پیش) انگیزم از 100 به 10 کاهش پیدا کرده و هروقت میرم مستندات بنویسم یا پروژه زو باز کنم ادامش بدم حوصله نمیکنم ("من اگه روزی 3-4 ساعت رویک بازی یا یادگرفتن بازیسازی کار نکنم عذاب وجدان میگیرم") به خاطر همین ازتون میخوام بهم یک انگیزه بدین که بتونم برگردم
    همینه دیگه بازی سازی بدون پول همین مشکلات رو داره
    یه نفر میتونه با کنار کشیدنش امیدت رو از بین ببره اما اگه پول باشه هرکی که بره میتونی یه بهترش رو بیاری

کلا به نظر من کاری که بدون پول و سرمایه شروع بشه پیشرفت نمیکنه . مثل ساخت یه ساختمون که واسه ساختش کلی نیروی کار و هزینه و کلی ابزار و متخصص میخواد و ... و اگه کسی با اصول پیش بره میتونه موفق بشه . اما فکر کن یکی سرمایه نداره و میخواد ساختمون بسازه و تنهایی شروع میکنه به کار کردن . خوب مشخصه که یه نفر بدون پول نمیتونه یه ساختمون بسازه! بازی سازی هم که سنگین تر از ساختمون سازیه ...

به نظر من اگه واقعا بازی سازی تخصصی رو دوست داری سعی کن سرمایه ای که اینکار لازم داره رو جور کنی
    اما اگه به بازی سازی فقط به چشم سرگرمی نگاه میکنی به صورت مستقل هم میشه از اینکار لذت برد
    ولی اگه میخواهی کارت این باشه و هدفت این باشه حتما باید سرمایه داشته باشی ...

حتی واسه راه انداختن یه تولیدی جوراب هم نیاز به سرمایه هست چه برسه به بازی سازی

10. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

اینطوری که انگیزه نمیشه گرفت...
    فقط هدف و تحت فشلر بودن میتونه بهمون انگیزه بده ....
    من خودم تا قبل از این که برای پروژه پایان ترمم تصمیم بگیرم بازی بسازم اصلا حرفه ای نرفته بودم سراغ انریل اسکریپت.... الان پروژه پایان ترم باعث شد دارم تازه پیشرفت درست و حسابی میکنم ...
    فکر میکنم اگه قراره اینجا به هم کمک کنیم انگیزه مون رو از دست ندیم یه مسابقه راه بندازیم برای ساخت بازی .... بخش به بخش ...از مستندات ... بعد مدلینگ (یا طراحی دو بعدی بسته به بازی) .... بعد برنامه نویسی .... بعد دیباگ .... بعد جایزه....
    جایزه هم نیاز نیست چیز مهمی باشه یه چیزی باشه که یادگاری بمونه مثل لوح یاد بود ساده ...
    بعدشم هر کس یه توضیح کلی از روند ساخت بازی مثل سایت cgart.ir میزاره ....این راهنمایی میشه برای بقیه ....

12. 3 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •