تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 15 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 148

نام تاپيک: سریال تا ثریا

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جون من؟!

آخ آخ اوایل سریال می خواستم بیام بگم این سریال احتمالاً با دوربین عکاسی دیجیتال فیلمبرداری شده ها

ترسیدم ضایع بشم

کاملاً مشخصه از لنزهای با دیافراگم بازتر استفاده کردن که محوشدگی پس زمینه رو باعث شده(در اصطلاح به این محوشدگی بوکه که کلمه ای ژاپنیست گفته میشه) و همچنین این دیافراگهای باز نور بیشتری هم جذب و به سنسور دوربین می رسونن که باعث میشه صحنه هایی که تو شب فیلمبرداری شده خیلی زیبا و با جزئیات ثبت بشن.

کنتراست و وضوح تصویر و زنده بودن رنگهای این سریال (مخصوصاً قسمتهایی که در شب فیلمبرداری شده) هم به دلیل سنسورهای قوی با نویز تصویری کم این نوع دوربینهاست (بدلیل حساسیت بالای سنسور این دوربین ها به نور یا همونISO ی بالا) و نیز لنزهای High End که گاهی از خود دوربین قیمتش بیشتر هست.

(احتمالاً از دوربین Canon 5D II استفاده کردن)

واقعاً فیلمبرداری با این دوربینها کارسختی هست چون فوکوسش دستی هست

ولی مزیتش سبک بودن و قابل حمل بودن اون هست که این سریال هم روی دست فیلمبرداری شده

خلاصه زیبایی فیلمبرداری این سریال بیشتر بعلت لنزهایی است که روی این دوربین بسته شده نه خود دوربین

هرچند دوربین هم نقش زیادی داشته ولی نقش اصلی در کیفیت تصویر این نوع دوربینها رو لنز بازی می کنه.

درکل بسیار موافق این ایده هستم.

جالبه بدونین امکان فیلمبرداری در دوربینهای عکاسی با قابلیت تعویض لنز یا همون SLR اولین بار در سال 2008 توسط شرکت نیکون با معرفی دوربین D90 به جهان تکنولوژی عرضه شد.
    همون دیشب که عوامل رو آورده بودن پارک ملت ، فیلمبردارش هم بودش.
    اتفاقاً اسم مدل دوربین رو آورد ولی صدای تلویزیون کم بود متوجه نشدم کدو مدل بود.
    شهیدی فر هم از دیافراگم و عمق میدان دوربین تعریف کرد و گفت که این دوربین ها یه ساله اومده تو ایران.
    شاید مدلش 7D باشه که امکانات فیلمبرداری خیلی خوبی داره.
    جالبه که چند تا از فیلم های سینمایی معروف داخلی رو هم با همین دوربین گرفتنه.
    مثل اخراجی های 3 و چند تا دیگه که اسمشون یادم رفته.
    ولی رو پرده سینما کیفیتش خیلی خوب بود ها. من اصلاً نفهمیدم که این Full HDه! و کیفیتش پایین تر از نگاتیوه.

پشت صحنه رو هم نشون دادن و عجب لنزهای گرون و خفنی گذاشته بودن رو دوربین!
    بعضی لنزهاشون مشابه لنزهای تله ورزشی بود.
    به هر حال این سریاله منو واسه خرید همچین دوربینی خیلی تحریک کرده. 7D که گرونه، شاید برم 60D بگیرم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عکس های یادگاری عوامل سریال تا ثریا در پشت صحنه

3. 6 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

دوستان الناز دیشب پشت ایفون چی شنید که خیلی جا خورد یه لحظه متوجه نشدم که چی شنید

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان الناز دیشب پشت ایفون چی شنید که خیلی جا خورد یه لحظه متوجه نشدم که چی شنید
    فهمید با سرهنگ ازدواج کرده مادرش

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

فهمید با سرهنگ ازدواج کرده مادرش
    درسته منم فهمیدم که متوجه شد مادرش با سرهنگ ازدواج کرده میخاستم ببینم چی شنید یعنی اونا چی گفتن که متوجه شد با سرهنگ ازدواج کرده

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

درسته منم فهمیدم که متوجه شد مادرش با سرهنگ ازدواج کرده میخاستم ببینم چی شنید یعنی اونا چی گفتن که متوجه شد با سرهنگ ازدواج کرده
    رفته بودن خونه حمید و نگین سر قضیه ازدواج پویا بعد رضا اومد دم در خونه حمید گفت بگو ثریا خانم بیاد پایین تنها رفت بعد رضا گفت ابروتو میبرم چرا رفتی ادعای وراثت کردی بعد ثریا گفت به قران من این کارو نکردم مسعودم یواشکی رفت پایین النازم شک کرد رفت از ایفون برداشت گوش کرد و باقی ماجرا

8. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

رفته بودن خونه حمید و نگین سر قضیه ازدواج پویا بعد رضا اومد دم در خونه حمید گفت بگو ثریا خانم بیاد پایین تنها رفت بعد رضا گفت ابروتو میبرم چرا رفتی ادعای وراثت کردی بعد ثریا گفت به قران من این کارو نکردم مسعودم یواشکی رفت پایین النازم شک کرد رفت از ایفون برداشت گوش کرد و باقی ماجرا
    خب ممنون ولي همه اينا رو من ديدم فقط اون قسمتي كه ايفون رو برداشت ميخاستم ببينم چي شنيد دقيقا كه يه دفعه مات شد حالا مهم نيس ديگه همه فهميدن امشب

10. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اخ چقدر دلم سوخت واسه ثریا ... دیگه بچه هاش هم بهش اعتنا نمیکنن

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

خب ممنون ولي همه اينا رو من ديدم فقط اون قسمتي كه ايفون رو برداشت ميخاستم ببينم چي شنيد دقيقا كه يه دفعه مات شد حالا مهم نيس ديگه همه فهميدن امشب
    ثریا به مسعود گفت : مگه من به تو نگفتم ازدواج من و سرهنگ به تو ربطی نداره؟!! که دختره پشت آیفون شنید

13. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سریال خیلی خوبیه
    قسمت به قسمت هم هیجانش بیشتر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •