منتظر جوابم دوستان
منتظر جوابم دوستان
این مقایسش هست :
----T رو نمی دونم. پلاسماهای 2011 پاناسونیک که ----T دارن، قاعدتاً LED-LCDهاش هم باید داشته باشند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این مدل تلویزیون LED خریدم راضی نیستم چون در فاصله یک متری تصویر رو با کیفیت پایین نشون میده میخواستم بدونم برای شما هم همینه ؟ رنگها رو در این فاصله بیکیفیت نشون میده در حالیکه سامسونگ اینطور نیست
کسی از دوستان میتونه در مورد مزایای این مدل LED توضیحی بده.
با تشکر
LED TV..TH_L42E3R مدل پاناسونیک
دمت گرم پونل جان
اگه بتوني يه همچين ليستي براي تلويزيون هاي زير دو ميليون تومان بدي قومي رو از سرگرداني نجات دادي اوليش خود من (البته من ميخواستم st30 بگيرم يكي دو ماه پيش ميشد 1200 از بانه گرفت 42 رو دست دست كردم الان ديگه بانه نميارن نمايندگي هاي بي انصافم بالاي دو تومان ميگن الان كه خيلي زور داره اين كارشون)
عزيزم من مدل سوني hx800 رو دارم و به مدل ex 720 دوستم داره ترجيح مي دم
اگه من بودم درانتخاب hx800 شك نمي كردم
سلام به همه دوستان من یه سوال واسم پیش اومده من led پاناسونیک مدل L42e3R رو چند وقت پیش از نماینده پاناسونیک گرفتم امروز بطور اتفاقی داشتم پشتش پورت hdmi رو میزدم از سوراخ های پشت فریمش چشمم به یه برچسب داخلش افتاد واسم جالب شد که روش چی نوشته رفتم چراغ قوه اوردم انداختم از لای سوراخ ها روی برچسب . متن روی برچسب این بود :![]()
LC420eun
factory id LG DGZ
LG DISPLAY Made in China
این یعنی چی ؟؟؟؟
من اگه اینطوری بود خوب میرفتم خود lg رو میخریدم و یه سوال داشتم ازتون به نظرتون فروشنده نباید این رو توضییح میداد ؟؟؟ برم اونجا سر صدا راه بندازم ؟؟ میشه راهنماییم کنید ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)