با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام 701 داران عزیز-من این گوشی رو موقع ارزونیش خریدم 425، شانس آوردم ، خیلی خیلی خیلی راضیم ،بهترین گوشیه، کامل کامله ،فقط یه درخواست جزئی داشتم اینکه تم فابریکش از گوشیم پریده چکار کنم ؟ کسی تم پایین و نداره؟
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام 701 داران عزیز-من این گوشی رو موقع ارزونیش خریدم 425، شانس آوردم ، خیلی خیلی خیلی راضیم ،بهترین گوشیه، کامل کامله ،فقط یه درخواست جزئی داشتم اینکه تم فابریکش از گوشیم پریده چکار کنم ؟ کسی تم پایین و نداره؟
![]()
Last edited by M A S 0 U D; 16-05-2012 at 21:04.
این که تم نیست...اگه به اطلاعاتت نیازی نیست با کد 7370 ریست کن
سلام
وقتی ساعت رو روی ایران میذارم 4:30 + هست واسه همین ساعت تحویل پیامهام یه ساعت اشتباهیی میفته
به خاطر اون یه ساعت جلو بردنه؟ کجا باید درستش کرد .( لطفا دقیق بگید باید به کسی بگم خودم گوشی رو ندارم)
بعضی مواقع ایراد از اپراتوره
اما تایم رو عوض کن ببین ساعتش فرق میکنه اگه فرق کرد طبق اون تنظیم کن
اگه نه یبار تنظیم کارخانه بزن
سلام جدیدا یه مشکلی برام پیش اومده و اون اینکه وقتی گوشی 701 رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنم ارور usb device not recognized رو میده قبلا اینجوری نبود و یدفه اینجوری شد مستر رست هم کردم نشد-برنامه ای ، درایوری چیزی باید نصب کنم ؟ ضمنا دو تا کابل دارم که با هردوتا هم نمیشه و رو کامپیوتر دیگه هم تست کردم اونجا هم نشد!!
سلام
چجوری میشه تو پیامک زدن شکلک زد؟
همه کارکترها رو داره اما شکلک نداره
سلام اتصال به تلوزیون چه طوریه کابل از کجا باید بگیرم تو کارتون نبود
باسلامگوشی رو بله 2 اپدیت کردم ولی مشکلش اینکه بعضی وقتها تیک میزنه و کند میشه کسی میدونه چه باید کرد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)