تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: درخواست معرفی - کوچیک و ضبط بسیار با کیفیت صدا و...

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این یه نمونه صدای خیابونه که از طبقه ی سوم خیابون صد متر اونطرفی رو اینطوری ضبط کرده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم نمونه صدای استاد که در ردیف سوم و کلاس 45 نفری ضبط شده داخل جیب کاپشن:
    نمیدونم چرا صداش یکم کمتر شده آپلود که کردمش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من می خوام یه رکوردر بخرم بین 100 تا 200 تومن که البته پلیر هم باشه. برای استفاده سر کلاس برای ضبط صدای استاد می خوام.
    این نمونه هایی که سرچ کردم پلیر هستن که قابلیت ضبط صدا دارند و قابلیت نمایش متن رو هم دارن که این امکانات برای من مهمه ولی از همه مهمتر برام کیفیت ضبط صداش هست. کسی اطلاعاتی راجع به این مدلها داره؟ آیا کیفیت ضبط صداشون خوبه؟

Samsung YP-Z3
    Samsung YP-Q2
    Samsung YP-Q3

Iriver E40
    Iriver E300
    Iriver S100

میدونم رکوردرهای sony ICD کیفیت ضبط صداشون خوبه. ولی گمونم اونا فقط رکوردرن و قالیت پخش صا و نمایش متن ندارن

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قالیت پخش صا و نمایش متن ندارن
    قابلیت پخش صدا دارن و مثله یه mp3 player هم عمل میکنن رفیق و اسپیکر هم دارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

قابلیت پخش صدا دارن و مثله یه mp3 player هم عمل میکنن رفیق و اسپیکر هم دارن

یعنی می شه موزیک روشون ریخت؟ کیفیت پخششون خوبه؟

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

[QUOTE=aban30;6924624]من می خوام یه رکوردر بخرم بین 100 تا 200 تومن که البته پلیر هم باشه. برای استفاده سر کلاس برای ضبط صدای استاد می خوام.
    این نمونه هایی که سرچ کردم پلیر هستن که قابلیت ضبط صدا دارند و قابلیت نمایش متن رو هم دارن که این امکانات برای من مهمه ولی از همه مهمتر برام کیفیت ضبط صداش هست.

کسی اطلاعاتی راجع به این مدلها داره؟ آیا کیفیت ضبط صداشون خوبه؟

Samsung YP-Z3
    Samsung YP-Q2
    Samsung YP-Q3

Iriver E40
    Iriver E300
    Iriver S100

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی می شه موزیک روشون ریخت؟ کیفیت پخششون خوبه؟
    من هر چقدر فکر میکنم نمیتونم بدونم شما چطور به این فرضیات دست پیدا کردید.اینکه این ریکوردر موزیک پخش نمیکنه
    آیا کاتالوگی چیزی خوندید؟
    این ریکوردر سونی هم رادیو داره هم موزیک پخش میکنه اونم با فرمت mp3 اما متنو نمایش نمیده
    وقتی به pc متصل میشه دیگه میتونید فایلهای mp3 تون رو بریزید تو حافظش که داخلیش 2 گیگه و میشه ارتقاع داد .دو نوع کارت حافظه میخوره
    شما وقتی هدفن یا هندزفری یا هرچی که اسمشه میذاری کیفیت خوده اون فایل موزیک رو میبینید .کیفیتش افت نداره
    ریکوردر بیشتر کاربرد ضبط صدا رو داره نه نمایش متن و فیلم و ... چون ریکوردر تو جاهایی قرار میگیره که ممکنه آسیب ببینه پس لازم نیست یه کامپیوتر جیبی به جاش بخرید که هم ضبط کنه هم متن نمایش بده و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من هر چقدر فکر میکنم نمیتونم بدونم شما چطور به این فرضیات دست پیدا کردید.اینکه این ریکوردر موزیک پخش نمیکنه
    آیا کاتالوگی چیزی خوندید؟
    این ریکوردر سونی هم رادیو داره هم موزیک پخش میکنه اونم با فرمت mp3 اما متنو نمایش نمیده
    وقتی به pc متصل میشه دیگه میتونید فایلهای mp3 تون رو بریزید تو حافظش که داخلیش 2 گیگه و میشه ارتقاع داد .دو نوع کارت حافظه میخوره
    شما وقتی هدفن یا هندزفری یا هرچی که اسمشه میذاری کیفیت خوده اون فایل موزیک رو میبینید .کیفیتش افت نداره
    ریکوردر بیشتر کاربرد ضبط صدا رو داره نه نمایش متن و فیلم و ... چون ریکوردر تو جاهایی قرار میگیره که ممکنه آسیب ببینه پس لازم نیست یه کامپیوتر جیبی به جاش بخرید که هم ضبط کنه هم متن نمایش بده و ...

خب من تقریبا هیچ اطلاعی راجع به ریکوردرها ندارم.
    اون مدلهای دیگه که گفتم پخش و ضبط هستن با قابلیت نمایش متن ولی نمی دونم کیفیت ضبط صداشون چطوره؟
    رفتم توی دی جی کالا ریکوردر سونی رو چک کردم. چیزی که توی ذوق می زنه ابعادشه.
    مدلی سراغ دارین که کیفیت ضبط ریکوردرهای سونی رو داشته باشه و ابغادش جمع و جورتر باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ریکورد سونی حرف نداره. من خودم px-312 دارم واقعا حرف نداره.البته این یه مدله معمولی تو مدلهای سونی.ابعادش یه خورده بزرگه درست اما امکاناتش بیشتره.
    یه نکته باید در نظر گرفت نوع سیستم تغذیه این دستگاههاست.مدلهای سونی باطری قابله تعویض دارن شاید بگید هزینش بیشتر باشه نسبت به باطری قابل شارژ داخلی دستگاه. اما همیشه تو هر موقعیت دسترسی به برق نیست.
    این نمایش متن یعنی چی؟ فایل با چه فرمتی میتونه نمایش میده( pdf,txt,..) چی میشه دید با این نمایشگرها؟
    این مدلهای سونی نمایشگر خوبی داره و کار باهاش راحته. اما یه ضعفش اینکه نور پشت زمینه نداره و تو تاریکی خوب نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کدوم یکی را انتخاب میکنید؟؟ / 1) sony icd-ax412F /////2) sony ICD-UX512F/B

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •