مین بردی که شما میگی اینتل هست . اما اگه بخوایم در شرایط یکسان مقایسه کنیم تقریبا هم سطح هستن شاید 970 extreme 4 کمی بهتر باشه
مین بردی که شما میگی اینتل هست . اما اگه بخوایم در شرایط یکسان مقایسه کنیم تقریبا هم سطح هستن شاید 970 extreme 4 کمی بهتر باشه
برای کاربرد شما، ترکیب اینتل معرفی شده در پست 25 رو بیشتر ترجیح میدم، میتونید این تغییرات رو اعمال کنید:
MB: Biostar TP67XE
VGA: GTX 570 Gainward GS GLH
or
GTX 570 MSI TwinFrozer III Power Edition
or
GTX 560 SLI
با سلام خدمت شما
اگه امکان داره قیمت این قطعات رو ذکر کنید ، چون قراره قطعات رو بیام از تهران بخرم . فقط بین این کارتهای گرافیک کدومشون بهتره . ممنون
سلامsmrbh عزیز.
سیستمی که علی عزیز پیشنهاد داده، سیستم معقول و خوبی هست.
پاور معقول و گرافیک -- همون گرافیک هست.
به نظر من میتونی کیس Cooler Master CM 690 هم با این بودجه به لیست انتخاب اضافه کنی.
![]()
سلام حامد جون
منظور من گرافیک MSI 6950 2G Hawk بود که علی آقا معرفی کرده بودن ، راستی نظرتون در مورد گرافیکهای پیشنهادی Erfan عزیز چیه . ممنون
برادر کوچک شما محمدرضا
Last edited by smrbh; 09-12-2011 at 21:57.
سلام بر محمد رضای عزیز. خوبی داداشی.من فکر کردم همون560Ti Hawakهست!
اگر منظورت این هست:
باید بگم که تقریبا هزینه ای اضافه هست!!!
چون عملا این کارت پیشنهادی PC_Expert منطقی تر هست. چون این کارت هم میتونه تا سالها شما رو تامین
کنه. من با خواندن این چند صفحه نتونستم به سیستم واحدی به جز سیستم PC_Expert برسم. اگر قرار بود سیستم پیشنهاد
بدم این رو پیشنهاد میکردم. کارت هم اگر گیمر فوق حرفه ای نیستین(روزی چند ده بازی کنید!)، همین سیستم تا سالهای سال میتونه 99/9درصد بازیها رو براتون بالا بیاره.
مثل هارد دیسک و درایو نوری، فن وو کولر پردازنده ...ببخشید منظورتون از « با بقیه اش بقیه قطعات رو بخرید » چیه ؟
بله، قدرت بیشتری داره.و در مورد گرافیک مطمئن هستید که از MSI GTX 560Ti Hawk بهتره ؟
پاور محصول یکی از بزرگترین تولید کنندگان پاور در دنیا، دارای رده ی برنز استاندارد 80plus و توان متناسب با سیستم شماست.و اگه امکان داره در مورد مشخصات پاور کمی بیشتر توضیح بدید و آیا این پاور مناسب این سیستم می باشد ( با توجه به اورکلاک کردن )
مادربرد های سوکت 1155 از لحاظ ارتقا مشابه هستند و در آینده هم پردازنده های Ivy Bridge برای این سوکت عرضه خواهند شد.و اما سوال اصلیم در مورد مادربورد که قبلا براتون گفتم آیا بعد از چند سال برای ارتقاء دچار مشکل میشوم یا نه ؟
اما اگه بخوایم در شرایط یکسان مقایسه کنیم تقریبا هم سطح هستن شاید 970 extreme 4 کمی بهتر باشه
در صورت وجود بودجه با GTX 570 MSI TwinFrozer III Power Edition و GTX 560 SLI موافقم، برای تامین بخشی از بودجه، در نبود Biostar TP67XE میتونید مادربرد رو ASRock P67 Extrme4 تهیه کنید، یعنی سیستم معرفی شده دچار چنین تغییراتی میشه:راستی نظرتون در مورد گرافیکهای پیشنهادی Erfan عزیز چیه
mb: ASRock P67 Extreme4: 210
vga: MSI GTX 570 TwinFrozer III Power Edition : 500
البته هزینه ی سیستم کمی بیش از بودجه ی شما میشه و اگه پولتون به این کارت ها نرسید 6950 2 گیگابایتی Hawk به قیمت 400 تومن گزینه ی خوبیه.
در آخر باید بگم که، این چهار صفحه رو خوب بخون و نتیجه نهایی رو در قالب یه سیستم بده.
ترجیح میدم نظر دیگه ای ندم! دوستان دیگه نظرات جامع رو دادن.
امیدوارم به نتیجه قابل قبول و خوبی برسی.
..::..در انتخاب قطعه همه شرایط رو در نظر بگیر!..::..
اگه چیز اشتباهی گفتم اصلاح کنین شما ! نظر شخصی بود .
حامد جان شما میگی این چند صفحه رو خوندی و چیز خاصی ندیدی !!
به نظرت 560ti Hawk از 570 معمولی ! ( تازه عرفان GS رو پیشنهاد داده بود ) یا 2 تا 560 یا حتی ! 2 تا 6790 بهتره ؟
من دقیقا نمیدونم شما چرا اینو گفتی . بحث من همیشه سر این بوده که چرا همه وقتی چشمشون به سیستم اینتل میوفته میگن اون بهتره ... مشکلی نیست اما لطفا بذار این دوستمون یا 570 بگیره یا همون 2 تا 6790 یا 560 یا 6870 !! در هر صورت خیلی از 560ti بهتر خواهد بود ( 2 تا 6790 میشه 360 تومن و قیمت 560ti hawk هم همین حدوده ! )
دوست من، عرض کردم که ممکنه در قیمت برابر مولتی کارت AMD در ظاهر فریم بیشتری بده، اما مشکلات زیادی داره، که شما این ها رو نظر شخصی میدونید.به نظرت 560ti Hawk از 570 معمولی ! ( تازه عرفان GS رو پیشنهاد داده بود ) یا 2 تا 560 یا حتی ! 2 تا 6790 بهتره ؟
من دقیقا نمیدونم شما چرا اینو گفتی . بحث من همیشه سر این بوده که چرا همه وقتی چشمشون به سیستم اینتل میوفته میگن اون بهتره ... مشکلی نیست اما لطفا بذار این دوستمون یا 570 بگیره یا همون 2 تا 6790 یا 560 یا 6870 !! در هر صورت خیلی از 560ti بهتر خواهد بود ( 2 تا 6790 میشه 360 تومن و قیمت 560ti hawk هم همین حدوده ! )
در ضمن نمیدونم چطور 570 رو تایید میکند و 560Ti رو رد میکنید، چون بیش از 130 تومن اختلاف قیمت دارند در حالی که GTX 560Ti Hawk قابلیت اورکلاکی بسیار خوب داره و به 570 نزدیک میشه. (در واقع اگه کارایی در برابر قیمت رو بسنجیم 560Ti ارزش خرید بالاتری نسبت به 570 داره)
جدا از بحث مولتی کارت، 6790 از کارت هایی هست که ارزش خرید خیلی بالایی هم نداره و رقبایی جدی مثل GTX 460 768MB داره.
اگر هم بحث مولتی کارت پیش بیاد با nvidia موافق ترم.
هنوز هم پیشنهاد من سیستم پست شماره 23 هست، و اگه هم بودجه افزایش پیدا کنه 570 Hawk و یا 560 SLI رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)