سلام
من تقریبا دو سال هست که از آنتی ویروس Avast نسخه رایگان بدون هیچ مشکلی استفاده می کنم.
مشکلات آپدیت نسخه های پولی رو هم نداره.
به راحتی هم آپدیت می شود.
فقط احتیاج به یک Registry رایگان دارد.
سلام
من تقریبا دو سال هست که از آنتی ویروس Avast نسخه رایگان بدون هیچ مشکلی استفاده می کنم.
مشکلات آپدیت نسخه های پولی رو هم نداره.
به راحتی هم آپدیت می شود.
فقط احتیاج به یک Registry رایگان دارد.
bitdefender بهترین انتی ویروس سا 2011 هست
من دارمش واقعا ازش راضیم
میتونی از آسان دانلود نسخه ی توتال سکیوریتی(هم آنتی ویروس و هم محافظ اینترنت) رو دانلود کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود بر شما
حرف شما کاملا درسته که بیت آنتی ویروس اول هست ولی دوست من به عنوان مثال اگه sality روی سیستم سوار بشه بیت چکاری از دستش بر میاد؟
Take Care![]()
من که به نتیجه قطعی نرسیدم
برای همین :
روی لپ تاپ i7 ...کاسپراسکی نصب کردم
روی سیستم های خونه یکی آواست آنتی ویروس
و اون یکی آویرا نصب کردم
تا ببینم کدوم بیشتر به کارم میاد...قبلا روی همشون نود نصب بود و قبل اون بیت.
هیچ کدوم از سیستم ها با اسکن این آنتی ویروس ها ویروس و تروجانی نداشت غیر چند مورد که کاسپر و آواست به کرک ها و کیجن ها گیر دادن که نتونستن دقیقا پاکش کنن و فقط دستور پاک کردن کامل فایل یا قرنطینه میدادن.
پس نود هم چندان ضعیف عمل نکرده بود اگر قرار بود سیستم ویروس درش باشه بی شک کاسپر پیداش میکرد.
کاسپر کمی از سرعت سیستمم رو کم کرد که در کارهای سنگین دیده میشد ولی خیلی زیاد نبود.
آواست و آویرا هر دو سرعت هاشون مثل نود زیاد بود ولی دردسرهای بیشتری داشتند.
واقعا نمیشه قطعی گفت کدوم بهتره به نظرم برای انتخاب باید به سیستم و کاری که باهاش میکنیم نگاه کنیم.
میخوام کومودو رو هم تست کنم ببینم اون چیزی تو سیستم های من پیدا میکنه
عزیز اون به خاطر رم هست!
حالا شما 8هسته ای داشته باشید!
در مورد کیفیت کاسپر بسیار عالیه!
من 2سال استفاده کردم
نود واقعا یکی از مزخرف ترین هائه! حتی من بهش اسکنر هم نمیگم!
خودش یک پا ویروسه برا پی سی
نورتون ورژن جدیدش حرففففففف نداره!!!!!
و اما در مورد استفاده مفتی Avg-Avira به نظرم خوبن
سلام درسته کارتون ولی شاید به اندازه ی کافی سیستم نداشته باشین نتونید به اندازه ی کافی توی تستتون دقیق باشین
این سایت که استاد جعفری هم معرفی کرده بودن بهترین سایت در این زمینه هستش که نتیجه ها رو به صورت آنلاین با آخرین آپدیتها نشون میده و با آنالایز دقیق:
این سایت هم آنالیز های خیلی گسترده ای داره ولی باید حتما فایلهای PDF رو بگیرین و بخونینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمامی Result های این سایت PDF هست
موفق باشی دوست منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
درود
نظر من هم درباره ی ناد 32 شباهتی بسیار زیاد به نظر شما داره ،
همونطور که قبلا هم گفتم ورژن 5 این برنامه شناسایی شده که دارای باگهای نرم افزاری هستش
به نظر من یک روزی باید بخش Cleaner خودش رو تعمیر کنه ، شما هیچوقت نمیفهمین که ناد یک ویروس رو که شناسایی کرده پاک هم کرده یا نه
توی قرن 21 دیگه جای همچین چیزی نیست ، یا باید خودش رو با شرایط وفق بده یا اینکه کلا برکنار بشه
Tale Care![]()
ذوستان من رو سیستمم کسپر 2012 اورجینال دارم چالبه برام که نمی تونه ویروس های روی فلش رو بشناسه.چرا؟
خودم می بینم که فلشم ویروسیه اما کسپر می گه ویروسی نیست.چیکار کنم؟چی پیشنهاد می دید؟
ازبرنامه Autorun Virus Remover کنار آنتی ویروس خودتون یا Malwarebytes' Anti-Malware میتونید استفاده کنید.
درود
این روش نصبه؟ که حدس میزنم نیست:
Kaspersky virus remval tool
حتما بگیرش
Take Care![]()
درسته این تست خیلی دقیق نیست اما برای آشنایی بیشتر با این نرم افزارهای امنیتی و اینکه ببینم کدومش بیشتر به درد من میخوره این بهترین کاری بود که میتونستم انجام بدم.سلام درسته کارتون ولی شاید به اندازه ی کافی سیستم نداشته باشین نتونید به اندازه ی کافی توی تستتون دقیق باشین
اگر چیزهایی مثل سرعت و حجم آپدیت و استفاده مناسب و آسان رو کنار بزارم.
چیزی برام عجیبه و اونم اینه که این آنتی ویروس ها تو بعضی ویروسها و سایت ها اختلاف نظر دارند.
غیر از فایل های کرک و کیجن.
یه مورد ویروس داشتم که میدونسم ویروسه و داخل فلشم بود گذاشتم اینها اسکن کنند.(فایل exe بود و چندتا کپی ازش گرفتم)
قبل اینها نود اون رو ویروس میشناخت اما موقع از بین بردن مشکل داشت.
کاسپر ویروس شناخت و پاکش کرد
اما آویرا و آواست اصلا اون رو ویروس نمیدونستن...!
شاید هزاران فایل مشابه دیگه هم وجود داشته باشه که سر همین اختلاف نظرهای برنامه نویسی اونها یکی میگه ویروسه یکی میگه نیست !
دست آخرم تمام دود به چشم یوزر میره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)