اینجور که معلومه تیم هایی که تو فیفا 12 هستن اینجا هم هستن
من شایعاتی در مورد وجود مود فوتسال شنیده بودم که اگه واقعیت باشه و تیم های فوتسال دنیا توش باشن که ایران واقعا میترکوند
کسی خبری نداره؟
اینجور که معلومه تیم هایی که تو فیفا 12 هستن اینجا هم هستن
من شایعاتی در مورد وجود مود فوتسال شنیده بودم که اگه واقعیت باشه و تیم های فوتسال دنیا توش باشن که ایران واقعا میترکوند
کسی خبری نداره؟
اگه اون ویدیو هایی رو که توی صفحه قبل خودت گذاشتی نگاه می کردی می فهمیدی عزیز
فوتسال یکی از مودهای بازی هست... فوتبال فری استایل - گل کوچیک - فوتسال - فوتبال خیابونی بی قانون و .... مودهای بازی هست... توی ویدیو ها اونجور که متوجه شدم تور جهانی داره یه چیزی توی مایه های Be a Pro هست امتیاز می گیری مثل چیزی که توی یورو 2008 بود یادتونه وقتی کارای مثبت انجام می دادی باعث رشد تدریجی میشد اینجا هم XP می گیره حرکات جاگلینگ آدم رو دیوانه می کنه اگه ویدیو ها رو ندیدین واقعا اگه فکر می کنید به زودی ممکنه دستتون نرسه بازی نگاه کنید... خیلی بازی پر پتانسیلی هست از وقتی ویدیو ها رو از صفحه اصلی دانلود کردم ثانیه شماری می کنم براش... ایکاش این بازی پارسال میومد یا سال آینده بهتر بود به جای این پروژه EA یه شبیه ساز برای یورو 2012 می داد... بعد از 12 سال شاهد سیمولیشن یورو نیستیم یورو 2000 یورو 2004 یورو 2008 همگی بازیشون ساخته شده بود توسط فیفا حیف شد امسال شاهدش نخواهیم بود
دیدم اونا رو عزیزم گفتم شاید تیم هایی با مضمون تیم واقعی فوتسال تو بازی وجود داشته باشه و رو نکرده باشن![]()
من میگم ای کاش عوض اینکه این همه تیم برای بازی میساختن رو ضعف های دیگش کار میکردن تا بهتر بشه(مثل گرافیک!)...
مثلآ از انگلیس 6 یا حداکثر 8-10 تیم میساختن!(تیمهای بزرگ و پر طرفدار) و در لیگهای دیگه هم به همین ترتیب فقط تیمهای بزرگ و پر طرفدار رو قرار میدادن!
جدآ کی میاد مثلآ بلکبرن یا ویگان یا...تیم دیگه رو برداره به جز معدود هوادارهای شهر خودش؟
حداقل به جای این همه تیمهای باشگاهی چرت و پرت تیمهای کشوری بیشتری میذاشتن!![]()
من pure football رو تو سبک بازی های فوتبال خیابونی بازی کردم که فقط میتونم بگم افتضاح بود....و بس....امیدوارمfifa street چیز قابل تحملی باشه...البته تخیلی بودن فوتبال رو دوست ندارم....
من بازیو گرفتم
xgd 2 هست و با lt 2 هم اجرا میشه
خیلی بازیه زیبایه
نسبت به دمو یکم روونتر شده
فقط یه سوال این مود World Tour باید به لایو وصل باشیم حتما ؟
چون اولش میگفت وصل بشید ولی من کنسلش کردم.
نمیشه آفلاین بازی کرد ؟
خدا رو شکر
امروز تونستم بازی رو تهیه کنم و الان داره نصب میشه و دیگه طاقت ندارم
بریم ببینیم چه آشی واسمون پختن![]()
تیم ملی فوتسال ایران تو این بازی هست؟اگه مود فوتسال رو داره خداییش نامردیه که تیم ششم جهان و اول آسیا رو درست نکرده باشن
خیر
فوتسال داره ولی همون تیمهای ملی Fifa اینجا هم آوردن.
یعنی حتی تیمهای واقعی فوتسال برای برزیل ایتالیا اسپانیا و .. نیست و تیمهای فوتبال رو قرار دادن؟واقعا مسخرس
حالا آنلاینش چطوره؟800 پوینت دوباره میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)