اين دوربين رم SD ميخوره البته رم من كه همون SDHC هست
اين دوربين رم SD ميخوره البته رم من كه همون SDHC هست
Last edited by SuperSt@r; 13-11-2011 at 14:16.
سلام دوربین خوبیه ولی زومش 4 برابره واین خیلی برای عکاسی توی طبیعت خوب نیست اگه 14 بود عالی بود
سلام یکی دوتا از دوستان درخواست کرده بودن اگه میشه عکس بذارید بفرمایید اینم عکس
البته اینو بگم که من آماتورم پس زیاد از من انتظار عکس خیلی خوب نداشته باشید
Last edited by SuperSt@r; 16-11-2011 at 00:00.
اینم یه عکس دیگه از IXUS 310
Last edited by SuperSt@r; 16-11-2011 at 12:04.
سلام خدمت همه دوستان
دوشنبه ixy 31s رو خریدم کنار پاشاژ علاالدین 290 تومن 20 تومنم رم 4 گیگ کینگستون کلاس 6 گرفتم یک کیف که شارژم توش جا میشه 10 تومن و یک روکش ال سی دی 5 تومن- گارانتی ایده ال، 9 تومن واسه بیمه دادم. نظرتون چیه ؟
سلام دوست عزیز مبارکت باشه![]()
خوشحالم که شمام جزء یکی از Ixy 31 دارها شدی و ورودت به این تاپیک رو تبریک میگم
به نظر من که خیلی خوب خریدی من خودم 330 خریدم! یه رم 16 فک میکنم کلاس 10 باشه 53 هزار تومن خریدم یه کیف که ماله خوده کانونه و شارژر هم توش جا میشه 15 خریدم گارانتی هم داره الان خاطرم نیس که گارانتیش چیه!
امیدوارم بازم به این تاپیک بیای درضمن عکس یادت نره بذاری (برا بقیه که میخان کیفیت این دوربینو ببینن)
راستی شیرینی ما رو یادت نره ها.........![]()
دوستانی که این مدل رو دارن، کار کردن با صفحه لمسی برای عکاسی سخت نیست؟ صفحش خازنی هست یا مقاومتی؟ روون هست رابط کاربریش؟ موقع عکاسی دستتون به صفحه نمی خوره که بره رو اعصاب؟موقع فیلمبرداری میشه زوم کرد؟ زومش صدای ناجور نمیندازه تو فیلم؟ کیفیت فیلمبرداریش خوبه؟ کلا راضی هستید مشکلی نداره؟
![]()
من بین این مدل و ixus 300 شک دارم کدوم رو بخرم. بیشتر تاچ اسکرین بودن 310 من رو به شک میندازه.
در ضمن من دیروز قیمت گرفتم از جمهوری از نمایندگی پارس الرمس میگفت تازه قیمتمون رو آوردیم پایین میداد 315 تومن (البته این قیمت عمدشون بود!). گارانتیش خوبه؟ یا مهم نیست گارانتی چی بگیرم؟ اینجوری فکر کنم حداقل از اصل بودن وصایلش مطمئنم.
سلام
كار با صفحه لمسي برا من كه سخت نيست نميدونم صفحش خازني يا مقاومتي هس(يعني چي) كاركردن باهاش بد نيس راحته نه موقع عكاسي اصلا دستم روي صفحه لمسي نميخوره اصلا چرا بايد دستم بخوره رو صفحه لمسي دوربين خوش دستي هم هس برا كار كردن موقع فيلمبرداري هم ميشه زوم كرد يه كمي صدا داره زومش ولي اونجوري نيس كه خيلي خيلي بلند باشه كيفيت فيلمبرداريشم كه Full HD هس خيلي خوبه من كه اين اولين دوربينمه و نميتونم با دوربيناي ديگه مقايسش كنم و تفاوتاشون رو بگم در ضمن كيفيت مانيتورش هم خيلي عاليه و در نمايش عكسهام برا رفتن به عكس بعدي يا قبلي ميتونيد با زدن انگشت به گوشه دوربين اين كارو انجام بدي ابته از طريق خود صفحه لمسي هم اين كار انجام ميشه
من نميدونم دوربين ixus 300 چه جوريه برا مشاوره خريد به تاپيك خودش برويد تا دوستاني كه تو اين زمينه واردترند كمكتون كنند
اگه بازم سوالي داشتين درخدمتم موفق باشين![]()
این عکس هایی که گذاشتین در حد کیفیت N73 هست، خیلی افتضاحه سایه زنیش خیلی ضعیفه، تنظیمات ایزوش اگه اشتباه نکنم مشکل داره باید تنظیماتش رسیت بشه
فک نکنم دیگه در این حد باشه که شما با N73 مقایسش کردید اینو بگم که من تازه کارم و این اولین دوربینمه و اینام تقریبا اولین عکسایی که گرفتم اونم در حالت Auto بوده و فک نکنم مشکل از دوربین باشه من تو عکاسی وارد نیستم البته این یه دوربینه کامپکته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)