سلام خوشحالم یکی اومد اینجادیگه تکی حال نمیداد
خب از ماکتاتون عکس بگیرید بعد عکس رو اینجا آپلود کنید بزارید توی اینجا دیگه
آپلود عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه درست متوجه شده باشم![]()
سلام خوشحالم یکی اومد اینجادیگه تکی حال نمیداد
خب از ماکتاتون عکس بگیرید بعد عکس رو اینجا آپلود کنید بزارید توی اینجا دیگه
آپلود عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه درست متوجه شده باشم![]()
اینم چنتا عکس قدیمی از 2تا ماکتام(minichamps).عکسای جدید و ماکتای دیگمو بعدا میزارم
با کیفیت 8مگا و با سایز بزرگ گرفته بودم
![]()
بسیار عالی فقط میشه در موردشون یه کم توضیح بدی.برندشون مقیاسشون و قییمت هاشون![]()
برند اینا minichamps و مقیاس 1.18 هستش.اینارو من 2سال پیش گرفته بودم.هر کودوم 220 تومن.یکم گرونتر بودن به خاطر سقفشون.sl500 رو به زحمت گیر اوردم چون موجودی نبود وکمپانی دوباره اینو تولید کرد منم خریدم به همراه slk.الان فقط slk رو میتونین بخرین.میتونین به سایت زیر برین و زبان بریتانیا رو انتخاب کنید و محصولات با کیفیت این کمپانی رو ببینین.
minichamps.de
امیدوارم اینجا شلوغ بشه
چند ماکت دست ساز کامیون از کمپانی cmc المان.ماکت داشتن هم عالمی داره که هرکس که ماکت نداره از اون حس بی بهره است!
و این
![]()
من به شخص اینارو دارم
bmw 730i
mb sl500
mb slr mclaren
mb slk
mb 300slr
mb 300sl
.کمپانی های معروفی چون schuko minichamps kyosho revell highway61 و جدیدا autoart کیفیت محصولاتشون که دست ساز نیستن خیلی خوبه.کمپانی های دست سازی چون exoto bbr cmc محصولات عالی دارن.ولی یه نکته رو به همه عزیزان بگم که کمپانی هایی همچون sunstar norev solido bburago maisto welly هم در بعضی محصولاتشون کیفیت خوب قیمت مناسبتری هم دارند!.البته من اسمایی که به ذهنم رسید رو گفتم.البته امروزه با توجه به جهش صعودی ارزش دلار و یورو دست خریداران رو تنگ تر کرده!کلکسیون جمع کردن نیاز به سرمایه و به خصوص وقت نیازمنده.البته همه کس نمی تونه بتونه چندین ماکت بخره ولی بازم از نظر من یه کلکسیونره.
ممنون از عزیزام.6 ام بهمن اینا بیکارم اون موقع از ماکتام عکسای جدید میزارم تو سایت.ازم حمایت شه راجب ماکت کار میکنم.عزیزان پست بفرستن تا هم اینجا از یکنواختی دربیاد هم اینجا به روز بمونه هم از علایق و احساساتمون رو راجب به ماکت ها بیان کنیم.ممنون از حمایتتون.
متاسفانه تهران اصلا مدل کامیون درست و حسابی نیست جایی جز آپادانا ندیدم که مدل کامیون زیاد داشه باشه
منم اولین پولی که دستم بیاد این مدل رو از خود سایت هرپا سفارش میدم برام بیارن یکی هست برام میاره کلا این 28 در میاد
![]()
با اینکه چندین ساله تو تهران نیستم ولی بازار داغونه.الان همه دارن رو جنسای ارزون کار میکنن.ولی اگه چیزی واقعا ارزش داشته باشه میخرم هیشکی جلودار من نیست!من همه ماکتامو خودم خریدم تا الانم نزدیک دو ملیون بهشون دادم چون اینا ماندگارن نه سامسونگ گالاگسی اس تو!البته به کسی توهین نشه اینو از نظر این ماندگاری بالای اینا گفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)