[QUOTE=arashlolos;7058584]من که از ایسوس منصرف شدم.
چرا؟
[QUOTE=arashlolos;7058584]من که از ایسوس منصرف شدم.
چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان نظر شما در مورد اين لب تاب چي هست.
ببین عزیز منم لپتاپم بلوری داره اینکه میگن با سیدی و خش اینا مشکل داره من هیچ مشکلی ندارم با بلوری هم سیدی خش دار و هم دی وی دی رو به خوبی اجرا میکنه کلا دو تا لنز داره یکی واسه خوندن دی وی دی و سیدی و اون یکی واسه بلوری هست و اصلا ربطی به هم ندارن هر کدوم لنز جدا دارن من توی فروم سازگار دیدم تو قسمت ایسوس بعضی ها با بلوری مشکل داشتن ولی ماله من لنوو هست و تو فروم لنوو سازگار دیدم کسی اعتراضی نداشت احتمالا بلوری های ایسوس مشکل دارن من که لنوو دارم و باهاش مشکلی ندارم
ظرفیت بلوری رو میگن تا حدود 50 گیگ هست که اگه عرضه بشه و جا بیوفته دیگه فلش و دیویدی و سیدی کسی استفاده نمیکنه حالا میل خودته
عزیز این مدل مشکوک میزنه چون گرافیک z570 gt 540m هست نه gt 555m حواست جمع کن سرت کلاه نره
این مشکل نداشتن بلوری لنو یک دلیلش مربوط میشه به تعداد کم خریداران این لپ تاپ.ایسوس چند برابر فروشش بیشتره پس گزارش خرابیشم بیشتره.
البته نمیگم بلوری خوب نیست
اگه این کانفیگ درست باشه که محشره.ولی دستکاری شدست چون سازگار چنین کانفیگی نداره.
ضمن اینکه امروز تماس میگیرم سازگار ببینم چه خبره
[QUOTE=blueboy_72000;7058618]کلا شبیه اسباب بازیه شکلش برام
صفحه کلیدشم خوشکل نیست . به قول بعضیا کار کردنش مشکله
انتخاب من لنوست ولش نمیکنم
در اینکه ایسوس پرفروش هست شکی نیست من بلوری دارم و باهاش مشکلی ندارم دلیلشم گفتم که دو تا لنز دارن و لنز سیدی و دیویدی با بلوری جداست کلا لنز های کمبو ضعیف هستن و این به خاطر بلوری نیست اتفاقا من خودم لحطه ای که لپتاپ رو گرفتم اولین کاری که کردم 4 تا سیدی خش دار و 4 تا دی وی دی خش دار اوردم و گذاشتم رو دستگاه همرو اجرا کرد و تا الانم مشکلی نداشتم
حالا اون z570 دست كاري شده شما چي پيشنهادي داريد
این سایت معتبرترین وارد کننده لنوو هست از اینجا میتونی مدلتو طبق کانفینگی که میخوای انتخاب کنی این قسمت برای مدل های z هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)