تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 15 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 150

نام تاپيک: من میخوام بیشتر درس بخونم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

پس الان فقط تشریحی کار کنم ایرادی نداره ؟

همش تقصیر این پشتیبانم هست که هی میگه تست زمان دار بزن تا یاد بگیری !
    اگه آزمون هم میدی ( که احتمالا قلم چی هست) همون کافیه سعی کن از نظر علمی خیلی قوی کنی خودتو ( مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک ) برای تنوع تست هم کار کن ولی نه خیلی .
    دروس عمومی هم یکمی تست کار کن ( مثلا دین و زندگی نکات خیلی ریزی ازش سوال میاد )
    در کل در حد آشنایی با تست دیگه بیشتر نه .

2. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرمن حل شبی 50 تست در سال سوم متعارف هستش ولی ازون بیشترش کار کنکوره
    از الان دارم مثل بنز تست حل میکنم ! ( البته تست های آموزشی ، یعنی بلافاصله جواب تشریحی رو میبینم و تحلیل و بررسی میکنم )
    ولی من یه عالمه کتاب تست خریدم...وتا جایی که بتونم میزنمشون
    ماشالله به علاقه و پشتکار!

من فکر میکنم یه دانش آموز اگه از بعد عید نوروز سال سوم تازه شروع کنه به درس خوندن علاوه بر یه معدل خوب تو امتحان نهایی به یه رتبه عالی تو کنکور هم میرسه
    شماها که ترکوندین از همین الان

حالا که به تست زدن علاقه دارین یکی از درسهای مورد علاقتون رو در حد لالیگا بخونید
    یعنی از همین الان استارت بزنید برای نمره 20 تو امتحان نهایی و درصد 100 تو کنکور
    منظور از لالیگا هم خوردن کتاب درسی و یه کتاب تست درست درمون هست که هم 200-300 صفحه ای نباشه که باباتون درآد هم تستای آبکی مثل کتابای قلمچی نداشته باشه!
    تجربه من میگه یه درصد توپ تو کنکور ( مخصوصا اگه درس اختصاصی باشه) مثل یه برگ برنده میمونه میتونه نتیجه فوق العاده ای داشته باشه

البته این فقط یه پیشنهاد بود برای کسانی که فکر میکنن همچین توانایی رو دارن ...

4. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

ماشالله به علاقه و پشتکار!

من فکر میکنم یه دانش آموز اگه از بعد عید نوروز سال سوم تازه شروع کنه به درس خوندن علاوه بر یه معدل خوب تو امتحان نهایی به یه رتبه عالی تو کنکور هم میرسه
    شماها که ترکوندین از همین الان

حالا که به تست زدن علاقه دارین یکی از درسهای مورد علاقتون رو در حد لالیگا بخونید
    یعنی از همین الان استارت بزنید برای نمره 20 تو امتحان نهایی و درصد 100 تو کنکور
    منظور از لالیگا هم خوردن کتاب درسی و یه کتاب تست درست درمون هست که هم 200-300 صفحه ای نباشه که باباتون درآد هم تستای آبکی مثل کتابای قلمچی نداشته باشه!
    تجربه من میگه یه درصد توپ تو کنکور ( مخصوصا اگه درس اختصاصی باشه) مثل یه برگ برنده میمونه میتونه نتیجه فوق العاده ای داشته باشه

البته این فقط یه پیشنهاد بود برای کسانی که فکر میکنن همچین توانایی رو دارن ...
    اما من میخوام همه ی درس هارو توی نهایی 20 بشم و توی کنکور 100 بزنم
    Last edited by One Minute; 25-10-2011 at 13:30.

6. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اما من میخوام همه ی درس هارو توی نهایی 20 بشم و توی کنکور 100 بزنم
    اگه به اندازه هدفت تلاش کنی و فقط خواستن توی رویا نباشه موفق میشی .
    به حرفای قبلیم یه چیزی اضافه کنم اگه توی درسی ( به خصوص دروس ریاضی و فیزیک ) تسلط کافی و تقریباَ کامل دارید شروع کنید به تست زدن و اگه ندارید سعی کنید تا پیش دانشگاهی ضعفاتونو از بین ببرید .

8. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

درود....ممنون دوستان....
    از صحبت های دوستان بسیار استفاده کردم و فوق العاده مفید بود!

یه مشکل کوچیکی که دارم اینه که تمرکز زیادی موقع درس خوندن و کلاس ندارم....همه چی تو فکرم هست به غیر درسالبته میدونم بیشترا اینجورین و راه حلش تمرین هست ولی خوب گفتم شاید دوستان کمک بیشتری بکنن...

ممنون

10. 2 کاربر از ted1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

درود....ممنون دوستان....
    از صحبت های دوستان بسیار استفاده کردم و فوق العاده مفید بود!

یه مشکل کوچیکی که دارم اینه که تمرکز زیادی موقع درس خوندن و کلاس ندارم....همه چی تو فکرم هست به غیر درسالبته میدونم بیشترا اینجورین و راه حلش تمرین هست ولی خوب گفتم شاید دوستان کمک بیشتری بکنن...

ممنون

خواهش می کنم .
    یه روشی توی دفتر برنامه ریزی قلم چی بود که جالب بود ( فکر می کنم همتون روششو بدونید ) ولی
    می گفت یه ساعت آلارم دار بذارید کنار دستتون و شروع کنید به درس خوندن اول روی 5 دقیقه تنظیم کنید و سعی کنید توی اون 5 دقیقه تمرکزتون روی درس باشه بعد از اون روی زمانو بیشتر کنید 10-15 و الی آخر ...
    من با کنکوری های زیادی در ارتباط بودم و هستم تقریباَ 80% این مشکلو داشتن . خیلیا میگن این روش موثره . امتحان کنید .

12. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

خواهش می کنم .
    یه روشی توی دفتر برنامه ریزی قلم چی بود که جالب بود ( فکر می کنم همتون روششو بدونید ) ولی
    می گفت یه ساعت آلارم دار بذارید کنار دستتون و شروع کنید به درس خوندن اول روی 5 دقیقه تنظیم کنید و سعی کنید توی اون 5 دقیقه تمرکزتون روی درس باشه بعد از اون روی زمانو بیشتر کنید 10-15 و الی آخر ...
    من با کنکوری های زیادی در ارتباط بودم و هستم تقریباَ 80% این مشکلو داشتن . خیلیا میگن این روش موثره . امتحان کنید .
    خب من اگه بخوام 5 دقیقه فکر کنم که حواسم روی درس هست ، به جای اینکه به درس فکر کنم همش به این فکر میکنم که باید فکر کنم که دارم درسم میخونم !

14. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

خب من اگه بخوام 5 دقیقه فکر کنم که حواسم روی درس هست ، به جای اینکه به درس فکر کنم همش به این فکر میکنم که باید فکر کنم که دارم درسم میخونم !
    یه جورایی درسته حرفت ولی سعیتو بکن اگه دیدی حواست خیلی به ساعت و زمان درگیره بذارش کنار .
    برای خودت تشویق تعیین کن .
    این سیستم تشویق و تنبیهی برای درس خوندنم جواب میده البته به شرطی که عمل بشه به تشویق و تنبیهش

16. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بچه ها من هنوز یه مشکلی دارم
    از تابستون معتاد اینترنت شدم......و الان نمیدونم چی کار کنم...همش حواسم به اینترنته...نمیتونم درس بخونم نمیدونم مودم رو بندازم دور یعنی کلا بیخیال اینترنت...ولی با خودم میگم حیفه...نظر شما چیه؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

پس الان فقط تشریحی کار کنم ایرادی نداره ؟

همش تقصیر این پشتیبانم هست که هی میگه تست زمان دار بزن تا یاد بگیری !
    سلام
    معلمان ما که می گویند وقت زیادی در پیش دانشگاهی نداریم و باید از همین امسال(سال سوم دبیرستان) تست کار کنیم.

19. این کاربر از olgoo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •