تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: مشاوره برای ارتقای سیستم و کوچ از 1156 به 1155 و سندی بریچ

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

اون هم گزینه خوبیه... چند مورد خرابی از سری P8 اسوس شنیده بودم، حالا نمیدونم از این مدل هم بوده یا نه... ولی در کل خوبه.

متاسفانه قیمت دقیق ندارم... ولی 2100 حدود 150 و بقیه بالای 200 هستند.

پیروز باشید.
    این خرابی سری پی8 چیه؟میشه توضیح بدی؟مین رو نخرم باز یه مشکل جدید داشته باشم؟؟
    این مینی که خودم گفتی شرکتش یه کم ناشناخته نیست؟
    این 2310 فرقش با 2300 چیه که دوستمون بالا گفتند؟

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

این 2310 فرقش با 2300 چیه که دوستمون بالا گفتند؟
    تنها فرقشون ( یک دهم) فرکانس بیشتر در 2310 است که باعث شده در حالت توربو هم یک دهم فرکانس بیشتر باشه و همین طور نسبت باس به هسته که در 2310 از 28 به 29 ارتقا یافته .... این مدل جایگزین 2300 است و در واقع ریویژن جدید هست با همون قیمت 2300

اینم لینک مقایسه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تنها فرقشون ( یک دهم) فرکانس بیشتر در 2310 است که باعث شده در حالت توربو هم یک دهم فرکانس بیشتر باشه و همین طور نسبت باس به هسته که در 2310 از 28 به 29 ارتقا یافته .... این مدل جایگزین 2300 است و در واقع ریویژن جدید هست با همون قیمت 2300

اینم لینک مقایسه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام خوب اینجوری که پس 2320 بهتره.نیست؟فرکانسشم به 3 گیگاهرتز رسیده...
    قیمت نسبت به 2310 چه قدر فرق داره؟؟

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

راستی الان اوضاع بازار چه جوره؟هم قیمت هم سری سندی بریچ که قرار بود بیاد و قیمت ها رو کاهش بده؟؟؟

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

2320 وارد بازار ایران نشده.....تمام محصولات اینتل برای ایران صادر نمیشه.....فقط یک سری محصولات بصرفه و جهانی هستند که میتونن در بازار رقابت کنن وارد میشن.حالا به صلاح دید وارد کننده ها 2310 مناسب بوده و جایگزین شده....شاید 2320 هم بیاد... بستگی داره بصرفه براشون یا نه.....من خودم اصلا انتظار واردات 2310 رو نداشتم و حالا اومده...
    ولی در کل میگم تا 2390 هم اگه اینتل پردازنده تولید کنه باز هم ارزش خرید نداره...( با وجود پردازنده ی قوی ی 2500K و اختلاف قیمت 40 تومنی) ......

برای خرید هم شما یه مقدار صبر کن تا این سریه بولدزر ای ام دی بیاد به بازار ایران....یه رقابتی صورت بگیره و قیمت پردازنده های اینتل یه تکانی بخوره و بعد از افت قیمت یک پردازنده ی 2500K تهیه کنید...

6. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

2320 وارد بازار ایران نشده.....تمام محصولات اینتل برای ایران صادر نمیشه.....فقط یک سری محصولات بصرفه و جهانی هستند که میتونن در بازار رقابت کنن وارد میشن.حالا به صلاح دید وارد کننده ها 2310 مناسب بوده و جایگزین شده....شاید 2320 هم بیاد... بستگی داره بصرفه براشون یا نه.....من خودم اصلا انتظار واردات 2310 رو نداشتم و حالا اومده...
    ولی در کل میگم تا 2390 هم اگه اینتل پردازنده تولید کنه باز هم ارزش خرید نداره...( با وجود پردازنده ی قوی ی 2500K و اختلاف قیمت 40 تومنی) ......

برای خرید هم شما یه مقدار صبر کن تا این سریه بولدزر ای ام دی بیاد به بازار ایران....یه رقابتی صورت بگیره و قیمت پردازنده های اینتل یه تکانی بخوره و بعد از افت قیمت یک پردازنده ی 2500K تهیه کنید...
    خوب بهتره تا کی صبر کنم؟
    بعدش من مشکل پول هم دارم و زیاد شاید 2500کا و 2300 برام فرقی نکنه.برا همین فکر کنم همین 2310 قیمتش مناسب و کارایی خوبی داشته باشه برا من که اورکلاک نمیکنم یا گیرم که زد به سرم و این کارم کردم در حد حرفه ای نمیکنم همین مین p67 و سی پی یوی 2310 خوبه که اگه 2320 هم بیاد عالی تر میشه...
    راستی یکی از دوستان گفت تا بیستم قیمتها شدیدا میاد پایین به خاطر ورود بولدوزر ای ام دی زقابت شدید میشه و قیمتا میاد پایین.درسته؟تا این موقع صبر کنم به نظرت یا برم تو کار فروش؟و خرید؟
    مین های سری h نسبت به p جز موارد گفته شده(مجتمع و اورکلاک) مزیت دیگه ای که ندارند؟
    بعد مینبردی نیست که سری z باشه و قیمتشم زیر 200 باشه؟(Z68)

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

این خرابی سری پی8 چیه؟میشه توضیح بدی؟مین رو نخرم باز یه مشکل جدید داشته باشم؟؟
    دقیق یادم نیست... چند مورد دوستان با مینبرد های Asus فکر کنم P8P67 مشکل داشتن، یه سرچی کنید با نتیجه میرسید.

این مینی که خودم گفتی شرکتش یه کم ناشناخته نیست؟
    ASRock؟؟؟

نه چرا ناشناخته باشه!

یکی از پرفروش ترین برند های دنیاست و بررسی هاش هم در سایت های معتبر موجوده...

9. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام یه سوالی داشتم این گرافیک مجتمع وقتی که یه گرافیک مجرا داریم مثل این دوستمون 8800 دیگه به کار نمیاد یعنی تاثیری نداره پول الکی بخاطرش میدیم میشه به صورت همزمان هم از گرافیک سی پی یو و هم از گرافیک مجزا استفاده کرد ایا مینی هست که این قابلیتو داشته باشه

11. این کاربر از alendark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

دقیق یادم نیست... چند مورد دوستان با مینبرد های Asus فکر کنم P8P67 مشکل داشتن، یه سرچی کنید با نتیجه میرسید.

ASRock؟؟؟

نه چرا ناشناخته باشه!

یکی از پرفروش ترین برند های دنیاست و بررسی هاش هم در سایت های معتبر موجوده...
    تو خود سایت هست؟؟؟؟

قبول دارم نسبت به ایسوز گفتم اخه تو شهر ما کمتر کسی از این مارک ها میخره...

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

سلام یه سوالی داشتم این گرافیک مجتمع وقتی که یه گرافیک مجرا داریم مثل این دوستمون 8800 دیگه به کار نمیاد یعنی تاثیری نداره پول الکی بخاطرش میدیم میشه به صورت همزمان هم از گرافیک سی پی یو و هم از گرافیک مجزا استفاده کرد ایا مینی هست که این قابلیتو داشته باشه
    استفاده با هم که نه ولی با سوییچ میشه استفاده کرد البته در مین های با چیپست z68

13. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان گلم بی زحمت ادامه بدین...
    راستی مین اولم که که گفتم از گرانتی اومده مدل قیقش یادم نیست ولی ساپورت باس 1066 رو داره و سوکت 755 و پونزده تومنم خرجش شده حالا با این شرایط چند بفروشم خوبه؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من میخوام اگه پولام از دست نره بخرم ولی یک مدت شده که قیمت هارد کاذب رفته بالا یعنی قبلا هارد 1T USB3 رو میتونستم مثلا 150 بخرم ولی الان 500GB شده این قیمت.دلیلشم نمیدونم.
    حالا میخوام بدونم این افزایش کاذب روی همین فقط هارده یا همه قطعاته؟؟
    حالا اوضاع بازار چه جوره؟قیمتا چه جوری شدند؟
    قیمت اینایی که میگم الان چند شده:
    هارد 2ترا سرعت بالا
    سی پی یوی 2310 core I5
    پاور خوب در رنج قیمت 100 هزار.یه مدل بگین قیمتشم بگین
    مین برد ایسوز P8P67 LE که قیمتش 170 بوده میخوام بدونم حالا چند شده.
    یکی زحمتش رو بکشه یک دنیا ممنون میشم...
    Last edited by hosseingrami; 12-11-2011 at 00:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •