core i3 که واسه ادیت فیلم ضعیفه!حد اقل i5 بگیر.گرافیک 520 هم ضعیفه. با 1200 حد اقل یه i5 با 'گرافیک 540 بردار.پیدا می شه
core i3 که واسه ادیت فیلم ضعیفه!حد اقل i5 بگیر.گرافیک 520 هم ضعیفه. با 1200 حد اقل یه i5 با 'گرافیک 540 بردار.پیدا می شه
شما با این بودجه میتونی با کانفیگ core i7 برداری که برای مار شما بهتره .
مدل های پیشنهادی من ک
از برند ایسوس مدل های K53 SV و N53 SV
,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از برند hp مدل های 6070 , 6080 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد اول من hp هست و بعد مدل های ایسوس .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن رو مدل های ایسوس کیف و ماوس میدن که البته روهم رفته شاید 10 تومن هم نیارزه .
من برای رفیقم K53 SV رو خریدم و همون جا دادیم به فروشنده و یه کیف بهتر برداشتیم (10 تومن ازمون خرید )
چون واقعا کیفشون ارزش نداره و کیفیت نداره پس بهتره گول کیف و اینارو نخوری .![]()
اقا این مدلهای 6070 یا 6080 hp تو بازار هستن یا قدیمی شدن؟؟
6070 بهتر یا 6080 ؟؟؟
قیمت دوتاشون یکیه؟؟؟
سلام دوستان .ضدحال اساسي خوردم. لپ تاپي كه سفارش داده بوديم گويا از يه شركت نامعتبر بود اون 6050 رو گفته بود 1020 .كسيكه واسطه خريده زنگيد و گفت نامعتبر بوده و الان يه 6050 با گارانتي ايران رو ميگه 1170 به نظر شما سفارش بدم؟ يا زياد ميگه؟
ایران اچ پی در لیست قیمتش که دیروز آپدیت کرده 6050 را زده 1.110
مرسي .ممكنه اين تفاوت قيمت بخاطر سفارش دادنش باشه آخه تو بازار هرچي گشتيم نبود و فقط اين يه جا قبول كرد كه سفارش بگيره. (ميگفتن چون خوبه كم پيدا شده) اينم شد توجيح آخه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)