EsfahanHF جان (شوخی کردم EhsanHF) منظورت از این که "تا همه بتونند ببینن" چیه ؟ مگه تو الان نمی تونی ببینی ؟
در ضمن دیگه الان بیا تو انجمن "گرافیک سه بعدی و انیمیشن" که همه اونجا جمع اند !
EsfahanHF جان (شوخی کردم EhsanHF) منظورت از این که "تا همه بتونند ببینن" چیه ؟ مگه تو الان نمی تونی ببینی ؟
در ضمن دیگه الان بیا تو انجمن "گرافیک سه بعدی و انیمیشن" که همه اونجا جمع اند !
من وضع تو رو دارم ولي آخرين كارم اون لوستر است فعلا
منظورم اينه كه بسم الله![]()
منو محسن صدا كن
راستي به نظر من اگه كاراتو جدا نذاري بهتره چون خيلي ها كمتر مي تونن خودشونو نشون بدن وقتي ببينن تاژيك جداگونه داره كسي ژس بهتره كارا رو همون جا يي كه همه مي ذارن بذاري تا جمع صميمي تر و دلنشين تر و شيرين تري داشته باشيم وهمه با وجود تفاوت در سطح اطلاعات از نظر ظاهر در يك سطح قرار بگيرن
و اينطوري هم هرج و مرج ميشه و همه يه تاپيك برا كارا خودشون مي زنن و سطح
آموزش مياد پايين
در ضمن علي جون اينم بگم كه دوست ندارم نارحت بشي ها به خاطر خودمون و بقيه ميگم به اصطلاح رفيقيم ها ...
قشنگ بودن.
بابا حرفته اي.آقا شاگرد نميخواي.؟؟؟؟
ممنونم.
سلام !! من یک مبتدی در امر مکس هستم!! دو ماهه که شروع به کار با این برنامه به طور حرفه ای کردم ، یعنی دو ماهه که فهمیدم چه جوری میشه باهاش کار کرد !!
می خواستم بپرسم عیبی نداره که من هم عکسی از کارهام رو این جا بذارم ؟؟ چون آقا علی کارهاشون زیباست می ترسم که با کار من تاپیک ایشون رو زشت کنم !!
خوب چون که می دونم تا فردا صبح کسی جواب من رو نمیده برا همین این عکس رو میذارم !! یک بعد از ظهر برام وقت گرفت !
خوب این هم عکس !!! بذارید تا کامل دانلود بشه !!با اجازه بزرگترها !!
![]()
Last edited by nezamdoobarareh; 30-06-2006 at 02:08.
نه بابا خواهش مي كنم. فقط اگه مي شه ديگه كارهاتون رو اينجا نذاريد. چون خود من هم دیگه اینجا نمی ذارم
اگه مي شه كاراتون رو در همون تاپيك جدا گانه اي كه براي همه زده شده بذاريد . من هم از shahin king جان خواسته ام که اصلا این تاپیک رو برداره تا هرج و مرج پیش نیاد.![]()
Last edited by ALI Kheradmand; 30-06-2006 at 10:12.
لطفا قوانين را ببينيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شرمنده !! اون تاپیک رو ندیده بودم ببخشید !! واقعا شرمنده!!
خوب من اونجا عکسهام رو میذارم !! ببخشید !!
امیدوارم موفق باشید !!
با سلام Ali Kheradmand عزيز
از اينكه ميبينم داراي اعتماد بنفس بالا يي هستي خوشحالم . پيشرفت خواهي كرد.
بذر خوب در زمين مناسب رشد ميكند.
سخت در انتظار ديگر كار هاي شما هستم.
ضمنا بوجود آمدن زير مجموعه جديد گــــرافيك و مالتي مديا بنام گــرافیک سه بعدی و انیمیشن تبريك ميگم.![]()
ممنون Mehdi_44 جان .
اين مهدي جان تا حالا از همه بيشتر به ما حال داده
دمت گرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)