تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید یک سیستم باAMD Phenom II X6 1100T

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه نکته ای رو خواستم بگم اگه cpu رو خواستید اینتل بگیرید به هیچ وجه 2500 نگیرید 1100 خیلی به مراتب از 2500 قویتره ( توی رندر ) به تستهای سایتها اصلا اعتماد نکنید....

اینو خودم تجربه کردم و از روی تست سایتها نمیگم ولی در مورد 2600 قضیه فرق میکنه و برتری با 2600 هست

2. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نمی دونم تا به حال با iray یا vray rt رندر گرفتید یا نه چون این دوتا موتور رندر یه قابلیتی دارند که شما بار رندر رو بدی به gpu علاوه بر اون یه گزینه cuda هم داره که می تونی با روشن کردن اون سرعت رندر رو افزایش بدی
    درضمن cuda تو کانورت هم سرعت خوبی میده خیلی فاحشه
    سرعت رندر با gpu به هسته گرافیکی ربط داره هرچی قوی تر سرعت بیشتر به خاطر همین هم هست کارت های quadro و firpro تفاوت محسوسی تو ضمینه رندر دارند
    تو سایت nvidia ه چیزایی درباره محاسبات PFlow با cuda نوشته ولی vray ندیدم اونم تو رندر

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اول باید دید منظور شما از رندر چی هست؟
    اگر منظور شما کانورت هست بله اکثر برنامه ها از هر دو قابلیت کودا برای انویدیا و استریم(با نام جدید apu) برای amd پشتیبانی می کنند
    به قدرت کارت گرافیک هم چندان ربطی نداره و سرعت کانورت با ابتدایی ترین کارت سری 8 از انویدیا یا سریعترین کارت این سری یکی هست
    اما در مکس کلا قضیه فرق می کنه و ساختار پردازش کاملا به سمت open gl هست که کارتهای با پشتیبانی d3d اصلا قابلیت مناسبی را ارایه نمیدن!
    حالا من متوجه نشدم منظور شما از رندر همون کانورت هست یا فرایند رندر گیری و پیوسته سازی فریم ها در مکس؟
    دونوع رندر داریم رندر که یک فریم می گیریم که به صورت عکس نمایش درمیاد که کیفیت بالایی داره و تمام تنظیمات بالا هستند ویک نوع رندر که چینش فریم ه کنار هم هست که تو انیمت کردن بدرد می خوره تو این این نوع رندر کارت های با تکنولوژی open gl خیلی بهتر جواب می دند و بیشتر قدرت روی gpu هست و کودا هم تاثیر داره تو این نوع رندر دقت کنی مثلا کارت های سری QOUDRO هم کودا رو دارند برای همین کار
    تو رندر های تک فریم بیشتر بار روی cpu هست که اصولا gpu فشار کمتری رو تحمل می کنه

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------

تو سایت nvidia ه چیزایی درباره محاسبات PFlow با cuda نوشته ولی vray ندیدم اونم تو رندر
    دقت کن vray rt رو گفتم نه vray

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با راهنماییهای دوستان این سیستمو گرفتم
    cpu : 2600k
    m.b: giga z68xp ud3
    vga: giga gforce 470gtx
    ram : kingston hyper 2*4 1600
    monitor: samsung 2770
    با تشکر از کمک دوستان

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان این amd که هسته رو بسته جریانش چجوریه ؟
    من فنوم 4 بگیرم یا 6؟
    یکم توضیج بدید ممنون

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •