اره راست میگه ...یلتر نیست![]()
اره راست میگه ...یلتر نیست![]()
با نظرت کاملا موافقم منم قبل از شماره 9 همش کونامی و فیفا بازی میکردم ولی از اون به بعد کلا گذاشتم کنار و فقط بسکتبال.
در مورد گرافیک هم باهات موافقم خداییش در نوع خودش بی نظیره.
راستی سال قبل اگه اشتباه نکنم دریک رز از تیم شیکاگو به عنوان MVp فصل انتخاب شد و مسئولان 2k همیشه عکس بهترین بازیکن فصل قبل رو میزدن رو بازی اما این بار کوبی برایانت رو زدن.کسی میدونه اشکال از چیه؟
شاید جلد این بازی که من گرفتم تقلبیه؟؟؟
راستی دوستان امتیاز این بازی تو سایت گیم اسپات 8.5 هست یه نگاه به این لینک بندازید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Pessimist; 17-10-2011 at 12:42.
بازی که من گرفتم عکس derrick rose هست . زیاد جدی نگیرید اینجا یه عکس از اینترنت میگیرن رو یه کاغذ A4 چاپ میکنن میشه کاور بازی .
8.5 نمره خوبیه ولی اگه 9 میدادن عادلانه تر بود .
ماله من عکس کاورش جردنه.این بازی یه جورایی هیجان نداره من nba live رو بیشتر دوست داشتم خوب هیجانی داشت اما نمیدونم یعد nba live 10 نسخه 11 و12 کجا رفت!
دوست عزیز معلومه که کجا رفت به تاریخ پیوستEA اگه میدونست که میتونه با این سری از بسکتبال رقابت کنه حتما نسخه 11 و12 رو می ساخت .
شما منظورت از هیجان چیه: راحت امتیاز گرفتن، هر شوتی بزنی چه دو یا سه امتیازی بره تو سبد ، توپ ربایی بی درد سر ،دفاع و حمله آسون اگه منظورت ایناست که تو این بازی دنبالش نگرد .
بازی رو حداقل رو درجه All Star بازی کن بعد ببین هیجان داره یا نه . من تو نسخه 11 این بازی قسمت My Player بازی های Play Off مخصوصا بازی فینال اینقدر هیجان داشتم که بعد بازی قلبم داشت میومد تو دهنم . تازه گیم پلی این سری نسبت به قبلش واقعی تر شده .جو استادیوم ها و عکس العمل تماشاچی ها و گزارشگر نسبت به اتفاقات تو زمین خیلی بهتر شده و به بازی هیجان میده . صحبت هام کاملا دوستانه هست و هیچ قصد بی احترامی ندارم .
با تشکر .
اگه رو کاور بازی دقت کنی نوشته : 1#
خب حیف شد چون من با گارنت از پشت منطقه پنالتی اسلمپ دانک میزدم مثل خر میکوبید توی سوراخ حتی جردنم نمیتونست اینطوری بزنهمن عاشق سلتیکم اما این nba 2k فرق داره
اما از اینکه جمیل اونیل اومده تویه تیمم خیلی خوشحالم
![]()
با گارنتجمیل اونیل کیه ؟
نکنه منظورت شکیل او نیل(shakil o nil ) هست . پس معلوم شد بسکتبالش اصلا با واقعیت جور نبوده .
داداش شکیل اونیل.خودش که بازنشسته شد الان داداشش داره بازی میکنه.نه خداییش خیلی رله بود اما با این nba2k سخت میشه ارتباط برقرار کرد
بعد این جریانه 1#چیه؟نوشته فروشی!!!!
Last edited by amir_k2m; 19-10-2011 at 18:47.
#1 یعنی شماره یک تو همه بازی های بسکتبال و به نظر من همه بازی های ورزشی . راستش خودمم به این جمیل ی که نوشتی شک کردم گفتم نکنه به شکیل ربطی داره یه سرچی کردم تو نت چیزی پیدا نکردم گفتم شاید اشتباه لپی بوده شرمنده .
یه چند مدتی بزن تو کارش بعد اگه نیومدی بگی live چه مزخرفی بود .![]()
فکر میکنم اشتباهی رخ داده
منظورتون احتمالا جرمین اونیله که هیچ نسبتی با شک نداره و از سال 2010 هم در بوستونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)