تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 13 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 130

نام تاپيک: NBA 2K12

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir.prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این شیلتر نیست...

اره راست میگه ...یلتر نیست

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تازه همینم بعد از انتشار بازی دوست عزیز Amir.prs زحمتش رو کشیدن . بازی هایی مثل PES وFIFA یارو هنوز تصمیم نگرفته بسازتش واسش تاپیک میزنن اینجا بعد از انتشارش تازه تاپیکش شده سه صفحه .منم از NBA 2K9 دارم دنبالش میکنم تا قبل از خریدنش همیشه فوتبال بازی میکردم و فکر میکردم بهترین بازی ورزشی همونه ولی کار بجایی رسید که حتی بازی های فوتبال جام جهانی و جام قهرمانان رو هم نگاه نکردم و نمیکنم دیگه از فوتبال بدم میاد فقط بسکتبال
    گرافیکش تو بازی های ورزشی از همه بهتره.
    گزارشگرش که بعضی وقت ها جوری گزارش میکنه که فکر میکنی راستی راستی بازی زنده و واقعیه .
    و همون طوری که گفتید هر سال نسبت به نسخه قبل تغییرات زیادی داره و یه مود جدید به بازی اضافه میشه و سال به سال به یه بسکتبال واقعی نزدیک تر میشه .

تو قسمت my player اسمی رو که واسه بازیکنتون انتخاب میکنید اگه اخطار your player contains inappropriate language نده گزارشگر بازیکنتون رو با همون اسم صدا میکنه ولی نمی دونم مشکل چیه که مجری مراسم draft 11 فقط شماره و پست بازیکنم رو میگه اسمش رو نمیگه ؟!

gamespot --یلتره و بنده چیز پی ان ندارم هر کی داره یه سری بزنه ببینه به این بازی چه نمره ای داده .

با نظرت کاملا موافقم منم قبل از شماره 9 همش کونامی و فیفا بازی میکردم ولی از اون به بعد کلا گذاشتم کنار و فقط بسکتبال.

در مورد گرافیک هم باهات موافقم خداییش در نوع خودش بی نظیره.

راستی سال قبل اگه اشتباه نکنم دریک رز از تیم شیکاگو به عنوان MVp فصل انتخاب شد و مسئولان 2k همیشه عکس بهترین بازیکن فصل قبل رو میزدن رو بازی اما این بار کوبی برایانت رو زدن.کسی میدونه اشکال از چیه؟

شاید جلد این بازی که من گرفتم تقلبیه؟؟؟

راستی دوستان امتیاز این بازی تو سایت گیم اسپات 8.5 هست یه نگاه به این لینک بندازید.

کد:
    Last edited by Pessimist; 17-10-2011 at 12:42.

3. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با نظرت کاملا موافقم منم قبل از شماره 9 همش کونامی و فیفا بازی میکردم ولی از اون به بعد کلا گذاشتم کنار و فقط بسکتبال.

در مورد گرافیک هم باهات موافقم خداییش در نوع خودش بی نظیره.

راستی سال قبل اگه اشتباه نکنم دریک رز از تیم شیکاگو به عنوان MVp فصل انتخاب شد و مسئولان 2k همیشه عکس بهترین بازیکن فصل قبل رو میزدن رو بازی اما این بار کوبی برایانت رو زدن.کسی میدونه اشکال از چیه؟

شاید جلد این بازی که من گرفتم تقلبیه؟؟؟

راستی دوستان امتیاز این بازی تو سایت گیم اسپات 8.5 هست یه نگاه به این لینک بندازید.

کد:
    بازی که من گرفتم عکس derrick rose هست . زیاد جدی نگیرید اینجا یه عکس از اینترنت میگیرن رو یه کاغذ A4 چاپ میکنن میشه کاور بازی .
    8.5 نمره خوبیه ولی اگه 9 میدادن عادلانه تر بود .

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ماله من عکس کاورش جردنه.این بازی یه جورایی هیجان نداره من nba live رو بیشتر دوست داشتم خوب هیجانی داشت اما نمیدونم یعد nba live 10 نسخه 11 و12 کجا رفت!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ماله من عکس کاورش جردنه.این بازی یه جورایی هیجان نداره من nba live رو بیشتر دوست داشتم خوب هیجانی داشت اما نمیدونم یعد nba live 10 نسخه 11 و12 کجا رفت!
    دوست عزیز معلومه که کجا رفت به تاریخ پیوست EA اگه میدونست که میتونه با این سری از بسکتبال رقابت کنه حتما نسخه 11 و12 رو می ساخت .
    شما منظورت از هیجان چیه: راحت امتیاز گرفتن، هر شوتی بزنی چه دو یا سه امتیازی بره تو سبد ، توپ ربایی بی درد سر ،دفاع و حمله آسون اگه منظورت ایناست که تو این بازی دنبالش نگرد .
    بازی رو حداقل رو درجه All Star بازی کن بعد ببین هیجان داره یا نه . من تو نسخه 11 این بازی قسمت My Player بازی های Play Off مخصوصا بازی فینال اینقدر هیجان داشتم که بعد بازی قلبم داشت میومد تو دهنم . تازه گیم پلی این سری نسبت به قبلش واقعی تر شده .جو استادیوم ها و عکس العمل تماشاچی ها و گزارشگر نسبت به اتفاقات تو زمین خیلی بهتر شده و به بازی هیجان میده . صحبت هام کاملا دوستانه هست و هیچ قصد بی احترامی ندارم .
    با تشکر .

اگه رو کاور بازی دقت کنی نوشته : 1#

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز معلومه که کجا رفت به تاریخ پیوست EA اگه میدونست که میتونه با این سری از بسکتبال رقابت کنه حتما نسخه 11 و12 رو می ساخت .
    شما منظورت از هیجان چیه: راحت امتیاز گرفتن، هر شوتی بزنی چه دو یا سه امتیازی بره تو سبد ، توپ ربایی بی درد سر ،دفاع و حمله آسون اگه منظورت ایناست که تو این بازی دنبالش نگرد .
    بازی رو حداقل رو درجه All Star بازی کن بعد ببین هیجان داره یا نه . من تو نسخه 11 این بازی قسمت My Player بازی های Play Off مخصوصا بازی فینال اینقدر هیجان داشتم که بعد بازی قلبم داشت میومد تو دهنم . تازه گیم پلی این سری نسبت به قبلش واقعی تر شده .جو استادیوم ها و عکس العمل تماشاچی ها و گزارشگر نسبت به اتفاقات تو زمین خیلی بهتر شده و به بازی هیجان میده . صحبت هام کاملا دوستانه هست و هیچ قصد بی احترامی ندارم .
    با تشکر .

اگه رو کاور بازی دقت کنی نوشته : 1#
    خب حیف شد چون من با گارنت از پشت منطقه پنالتی اسلمپ دانک میزدم مثل خر میکوبید توی سوراخ حتی جردنم نمیتونست اینطوری بزنهمن عاشق سلتیکم اما این nba 2k فرق دارهاما از اینکه جمیل اونیل اومده تویه تیمم خیلی خوشحالم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خب حیف شد چون من با گارنت از پشت منطقه پنالتی اسلمپ دانک میزدم مثل خر میکوبید توی سوراخ حتی جردنم نمیتونست اینطوری بزنهمن عاشق سلتیکم اما این nba 2k فرق دارهاما از اینکه جمیل اونیل اومده تویه تیمم خیلی خوشحالم
    با گارنت جمیل اونیل کیه ؟ نکنه منظورت شکیل او نیل(shakil o nil ) هست . پس معلوم شد بسکتبالش اصلا با واقعیت جور نبوده .

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با گارنت جمیل اونیل کیه ؟ نکنه منظورت شکیل او نیل(shakil o nil ) هست . پس معلوم شد بسکتبالش اصلا با واقعیت جور نبوده .
    داداش شکیل اونیل.خودش که بازنشسته شد الان داداشش داره بازی میکنه.نه خداییش خیلی رله بود اما با این nba2k سخت میشه ارتباط برقرار کردبعد این جریانه 1#چیه؟نوشته فروشی!!!!
    Last edited by amir_k2m; 19-10-2011 at 18:47.

10. این کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

داداش شکیل اونیل.خودش که بازنشسته شد الان داداشش داره بازی میکنه.نه خداییش خیلی رله بود اما با این nba2k سخت میشه ارتباط برقرار کردبعد این جریانه 1#چیه؟نوشته فروشی!!!!
    #1 یعنی شماره یک تو همه بازی های بسکتبال و به نظر من همه بازی های ورزشی . راستش خودمم به این جمیل ی که نوشتی شک کردم گفتم نکنه به شکیل ربطی داره یه سرچی کردم تو نت چیزی پیدا نکردم گفتم شاید اشتباه لپی بوده شرمنده .
    یه چند مدتی بزن تو کارش بعد اگه نیومدی بگی live چه مزخرفی بود .

12. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فکر میکنم اشتباهی رخ داده
    منظورتون احتمالا جرمین اونیله که هیچ نسبتی با شک نداره و از سال 2010 هم در بوستونه

14. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •