تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: بسته رویایی اینترنت ایرانسل بگیرم یا همراه اول ؟

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان زكات علم آموختن است....دوستان و اساتيد لطف كنيد راهنمايي كنيد.

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

سلام...
    بله بسته هاي 1 روزه 24 ساعته حساب ميشن.هر زمان كه فعال كنيد تا 24 ساعت بعدش ميتونيد استفاده كنيد.اگه انتن دهي خوب باشه سرعت بالايي هم خواهد داشت.
    به نظرم اگه ميخوايد هزينه ي كمي داشته باشيد ولي مزاياي بيشتري ببريد از طرح هاي كم مصرف استفاده كنيد.4950 تومن 1 ماهه علاوه بر 400 مگابايت 200 اس ام اس هم داره.
    يه چيز ديگه اگه يه بسته رو فعال كنيد و توي اون 1 ماه نتونيد از همه ي حجمتون استفاده كنيد اگه دوباره يه بسته ي ديگه فعال كنيد حجم باقي مونده به حجم جديد اضافه ميشه.(از اينش خوشم اومده :دي)

سلام
    این کد کم مصرفه چیه؟

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گوشي من نوكيا 7230 هستش.سيستم عامل نداره و گوشي فقط جاوا داره؟!چجوري ميتونم به لپ تاپ وصلش كنم و از اينترنت همراه اول استفاده كنم؟؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    سلام..
    اول برنامه ي pc suite رو نصب، بعد گوشي رو با كابل وصل كنيد connect to the internet v رو بزنيد البته قبل از اين كارها بايد تنظيمات gprs همراه اول رو توي گوشيتون داشته باشيد.
    Last edited by sansi; 11-10-2011 at 14:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    این کد کم مصرفه چیه؟

سلام ...
    5#*1*7*140*

5. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان....من دیشب میخواستم گوشی یکی از دوستان رو به لپ تاپش وصل کنم که بشه باهاش وصل شد به نت (از طریق همین بسته ایرانسل)....چون سی دی pc suite رو نداشت رفتم (یا گم کرده بود!) رفتم براش سی دی بخرم به طرف که گفتم سی دی pc suite رو میخوام یه سی دی بهم داد که وقتی اومدم دیدم که سی دی OVI بود!

گوشیش C5 نوکیا هست و من اطلاعات زیادی مورد این گوشی نداشتم....بعد سی دی رو که نصب کردم هرچی گشتم گزینه ای برای کانکت شدن پیدا نکردم!

حالا سوالم اینه که سی دی رو اشتباه داده؟؟ این ovi همون کار pc suite رو میکنه یا کلا جداست؟

بعد من خودم سی دی برنامه pc suite رو دارم.....همراه گوشی خودم موقعی که گرفته بودم این روش بود....حالا میخواستم بپرسم میتونم واسه نوکیا C5 هم همین رو استفاده کرد یا نه (برای وصل شدن به نت)؟
    گوشیم نوکیا N73 هستش!

ممنونم!

داره خودمونی میشه M S F's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیره سایه خدا

پيش فرض

سلام دوستان....من دیشب میخواستم گوشی یکی از دوستان رو به لپ تاپش وصل کنم که بشه باهاش وصل شد به نت (از طریق همین بسته ایرانسل)....چون سی دی pc suite رو نداشت رفتم (یا گم کرده بود!) رفتم براش سی دی بخرم به طرف که گفتم سی دی pc suite رو میخوام یه سی دی بهم داد که وقتی اومدم دیدم که سی دی OVI بود!

گوشیش C5 نوکیا هست و من اطلاعات زیادی مورد این گوشی نداشتم....بعد سی دی رو که نصب کردم هرچی گشتم گزینه ای برای کانکت شدن پیدا نکردم!

حالا سوالم اینه که سی دی رو اشتباه داده؟؟ این ovi همون کار pc suite رو میکنه یا کلا جداست؟

بعد من خودم سی دی برنامه pc suite رو دارم.....همراه گوشی خودم موقعی که گرفته بودم این روش بود....حالا میخواستم بپرسم میتونم واسه نوکیا C5 هم همین رو استفاده کرد یا نه (برای وصل شدن به نت)؟
    گوشیم نوکیا N73 هستش!

ممنونم!
    فرقي نداره من الان با ovi suite كانكت شدم، اگر ovi suite رو باز كني همون بالا منو ها يك كره زمين ميبيني همونو بزني ديگه بقيه اش راحته،اگر هم ovi suite يا پي سي سوئيت نداشتي گوشيتو با كابل به كامپيوتر وصل كن بعد چند لحظه صبر كن تا كامپيوتر گوشيتو بشناسه،بعد كه شناخت برو تو قسمت كانكشن يك كانكشن دايال آپ بساز و جاي يوزر و پسورو رو خالي بزار.فقط قسمت دايال يا همون شماره ،اينو وارد كن *99# ، بعد كانكت رو بزن به اينترنت وصل مي شه!

8. این کاربر از M S F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فرقي نداره من الان با ovi suite كانكت شدم، اگر ovi suite رو باز كني همون بالا منو ها يك كره زمين ميبيني همونو بزني ديگه بقيه اش راحته،اگر هم ovi suite يا پي سي سوئيت نداشتي گوشيتو با كابل به كامپيوتر وصل كن بعد چند لحظه صبر كن تا كامپيوتر گوشيتو بشناسه،بعد كه شناخت برو تو قسمت كانكشن يك كانكشن دايال آپ بساز و جاي يوزر و پسورو رو خالي بزار.فقط قسمت دايال يا همون شماره ،اينو وارد كن *99# ، بعد كانكت رو بزن به اينترنت وصل مي شه!
    ممنونم....
    فقط در کل میخوام بدونم این pc suite من که مال N73 هست....مال C5 رو هم میخونه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنونم....
    فقط در کل میخوام بدونم این pc suite من که مال N73 هست....مال C5 رو هم میخونه یا نه؟

بله ميخونه..

11. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا وصل کردن گوشی به کامپیوتر رو امتحان کرده بودم با پی سی سوئیت و به راحتی وصل میشد به نت.

ولی الان همون مرحله رو که با لپ تاپ میرم.گوشیم رو شناسایی میکنه ولی توی قسمت پی سی سوئیت که میخوام وصل شم به نت قسمت کانکت که میزنم....میزنه:no modem found

روش دوم هم که میخوام بدون پی سی سوئیت برم و کانکشن بسازم و با *99# وارد بشم هم اصلا مودم گوشیم رو پیدا نمیکنه که بخوام اون رو انتخاب کنم و کانکشن بسازم که وارد بشم!

همه مراحلی هم که اینجا گفته شده امتحان کردم ولی طبق توضیحات بالا نمیشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظرتون مشکل از کجاست؟

ممنونم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    In P30world

پيش فرض

دوستان عزیز به هیچ وجه همراه اول نگیرید سرعت دانلود 5 کیلوبایت

ولی ایرانسل 30 کیلوبایت سرعت دانلود داره تازه وبگردی اون هم سریع تر هست و 10 تومن میدی 2 گیگ میگیری و اگه دانلود کنی 2 روز نمیشه تموم میشه ؟اصلا دنبال همراه اول نرید .فعالسازی ایرانسل *140*3*7*3*3# البته اینجا برعکس شده و 10تومان به بالا شارج کنید و این کد رو ارسال کنید و بعد از 5 دقیقه براتون فعال میشه ؟

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

سلام دوستان
    من قبلا وصل کردن گوشی به کامپیوتر رو امتحان کرده بودم با پی سی سوئیت و به راحتی وصل میشد به نت.
    ولی الان همون مرحله رو که با لپ تاپ میرم.گوشیم رو شناسایی میکنه ولی توی قسمت پی سی سوئیت که میخوام وصل شم به نت قسمت کانکت که میزنم....میزنه:no modem found
    روش دوم هم که میخوام بدون پی سی سوئیت برم و کانکشن بسازم و با *99# وارد بشم هم اصلا مودم گوشیم رو پیدا نمیکنه که بخوام اون رو انتخاب کنم و کانکشن بسازم که وارد بشم!
    همه مراحلی هم که اینجا گفته شده امتحان کردم ولی طبق توضیحات بالا نمیشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرتون مشکل از کجاست؟
    ممنونم!

حتما پی سی سوییت رو نصب بکن و قبلش گوشی به لب تاپ وصل نباشه و یه ریستارت بکن و بعد گوشی رو به کابل وصل کن و برو تو تنظیمات شبکه اون رو اضافه کن و کانکشنش رو بساز

14. این کاربر از CHETORE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •