دوستانی که بازی رو دارن بیان بگن چطوریاست؟؟ تغییرات محسوسه؟؟
کامل توضیح بدین دیگه!
دوستانی که بازی رو دارن بیان بگن چطوریاست؟؟ تغییرات محسوسه؟؟
کامل توضیح بدین دیگه!
تغییرات بازی بیشتر توی جزئیات بوده که قبلا توجهی بهش نشده بوده به نظر حرفهای تر از قبل شده و جذاب تر مثلا تمرین سیستمش تغییر کرده و جزیی تر از قبل شده سیستم نقل و انتقال تغییر چندانی نداشته ...
اما اکثر تغییرات بازی مربوط به مسائل مالی هستش که خیلی امکانات بهتری میده و همینطور ساختمان سازی و ورزشگاه که عجیب به دلم نشست و البته فاینانسش حرفهای شده که فک میکنم ۱ فصل باید بازی کرد تا توی مسائل مالی کامل یاد گرفت. حتی زندگی شخصی هم تغییراتی داشته که تنوع بیشتری داده مثل بخشی که میشه سهام یه باشگاه رو خرید... و یه بخش جدید که بهت وظیفه میده که اگه انجام بدی بت امتیاز میده...
البته باید بگم محیط بعضی یه کم گرفته شده و چشم خسته میکنه که این خیلی بده چون نمیشه بیشتر از ۴ ساعت بعضی کرد چون کامل خوابت میبره
اگه سٔوالی دارین بپرسین تا بگم
در مورد 3d توضیح بده لطفا" . فیس ها ی اختصاصی برای بازیکنا طراحی شده یا مثل شماره قبله .
3d هنوزم ضعیفه هر چند کمی پیشرفت داشته گرافیک و چهره ها
از جمله چیزای جدید اینه که قبل بازی با بازیکنا حرف میزنی اگه حرفات حین بازی درست از اب در بیاد اعتماد بازیکنا بیشتر میشه و امتیاز مثبت میگیری وگرنه برعکس
همچنین بعد بازی امار فوق العاده کاملی میده که میشه با انالیزش واسه بازی بعد ترکیب بهتری چید
سلام. دوست عزیز توی 3دی بازیکنا حرکات عجیب غریب انجام میدن؟ تو حمله مثلا یهو پاس بدن دفاع؟ 2. تغییرات تاکتیکی که میدی توی بازی که میبینی واقعا و ملموس اعمال میشه؟
و 3. بازیکنای بزرگ موثر تر از بازیکنای ضعیف تر هستند یا نه؟ مثلا تو منیجر 11 خیلی تو حالت 3 دی بازی بازیکن بزرگ و خوب با ضعیف فرقی نمیکرد و با یک تاکتیک میتونستی تمام تیمارو ببری.
مرسی
سلام . به نظر دیگه از این حرکات عجیب انجام نمیدن ... تغییرات حتی جزیی هم میشه حس کرد البته این در صورتی هست که بازیکنا حرف شنوی بالایی از سرمربی داشته باشن این همون قسمت صحبت قبل از بازی هستش که جدید اضافه شده و خود سازنده ها هم توضیحات مختصری داده بودن
بازیکنا با توجه به مهارتهاشون و دستورای تاکتیکی که میگیرن تو زمین میتونن عملکرد بهتر یا بدتری داشته باشن اما برای مثال پاسهای ژاوی خیلی خطرناکن یا شوتای کریس یا قدرت بدنی دروگبا ...
البته اگه زیاد از کنار زمین حرف بزنی داور اخراحت میکنهمن دو بار اخراج شدم تیمم باخت
![]()
من تازه بازی رو نصب کردم فقط چیزایی که تو دیتابیس بازی دیدم یکمی نا امیدم کرد .
هیچ 3دی فیس جدیدی به بازی اضافه نشده و همون فیس های دو سال قبله
بازهم خبری از اضافه شدن استاف نیم برای کشورهای غیر از انگلیس نیست حتی برای بارسلونا
من فکر میکنم کلا" همونطوری که دوستان گفتن بازم تغیرات خیلی جزیی هست و یه جورایی دارن کم کاری میکننن سازنده های بازی مگه استاف ساختن چقدر کار داره که میپیچونن اینا در واقع همون شماره قبلی رو میدن بیرون و یکم تغیرش میدن
واسه اضافه کردن استاف هر لیگ باید با مسوولین اون لیگ مثلا اتحادیه مربیان توافق کنن که براشون هزینه داره
به نظر من واقعا بهتر از قبل شده بازی
سلام!
نقل و انتقالات چطوره؟؟ یادمه اون اوایل که منیجر11 امده بود من دو سه فصل بازی کردم و همیشه هم جز تیمای بالای جدول بودم ولی هیچ بازیکنی به تیم من نمیامد! مجبور بودم برم بازیکن از تیم های دسته 3-4بخرم
این مشکل توی منیجر 12 جل شده؟؟؟
نقل و انتقالات بستگی به پرستیژ باشگاه داره هنوز اما به نظر واسه تیمای ضعیف بهتر شده
پرستیژ هر اندازه رتبه بالاتر داشته باشی بالا میاد مخصوصا اگه تو لیگ قهرمانان بری پرستیژ خیلی بالا میاد
مثلا من با استوک سیتی میتونم اول بازی بازیکنایی تا لول 78 بخرم حتی جواد نکونام رو هم خریدم که لولش 75 بود و آفلای رو قرض گرفتم 2 سال از بارساحالا نمیدونم شما تیمت از استوک هم ضعیفتر بوده ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)