یه سوال تو اموزش نوشته وقتی زدید دکمه erase lite on بلافاصله کابل پاورو در بیارید سریع بزنید جا.....این کابل پاور کنسول هست یا کابل درایو؟؟؟
یه سوال تو اموزش نوشته وقتی زدید دکمه erase lite on بلافاصله کابل پاورو در بیارید سریع بزنید جا.....این کابل پاور کنسول هست یا کابل درایو؟؟؟
شما میتونید از کابل درایو هم استفاده کنید فرق نداره
اصلا همون سیم شماره 6 رو قطع و وصل کنی کافیه !
:-؟ این یهنی میشه از کابل پاور خود کنسول استفاده کرد ؟! ؟! ؟! ؟ کل کنسول خاموش میشه که :| : دی
سلام دوستان
آدرس یک جای مطمئن تو اهواز رو میخوام تا دستگاهمو آپدیت کنم.اگه میشه هزینش رو هم بگید.
با تشکر
ببر iCCenter میگن کارش خوبه ( سایتش :) ( توی بازیسنتر تاپیک ایکس باکس داران اهواز هم بری فکر کنم باشه ! )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LT2 هم به نقل از دوستان 15تومن میگیره کــارش ریدیفه![]()
نه اشتباه شد فکر کردم منظورشون اینه که کلید برای درایو ندارن. و منظور من این بود که میتونن از کابل درایو هم استفاده بکننن
شرمنده
سلام
دوستان امروز من کنسول بردم توپخونه به اصطلاح خودشون lt2 نصب کردن داشبردم الان اینه 2.0.12611 نصب شده یا الکی بوده ؟
از کجا میتونم تشخیص بدم؟
باید بازی های مخصوص lt+2 مثل gears of war 3 رو تو دستگاه بزاری ببینی جواب میده یا نه؟
اگه آپدیت 13599 یا 13604 رو نصب کنی کپی خور درایوت میپره برای همین برو پیشش بهش بگو این رو که برای من آپدیت نکردی
اگه گفت آپدیت کردم بهش بگو اگه تونستی بازی gears of war 3 رو اجرا کنی راست میگی(عمرا نمیتونه روی آپدیت 12611 اجراش کنه)
این فروشنده ها این کار رو میکنن تا دوباره بری و بهشون پول بدی تازه هم وظیفش بوده که قبل از آپدیت فریمور اول آپدیت 13599 رو نصب کنه بعد فریمور lt+2.0 رو بریزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)