دوستان عزیزم واسه لایو بازی کردن فیفا بی اس تری راحتره یا ایکس باکس؟
دوستان عزیزم واسه لایو بازی کردن فیفا بی اس تری راحتره یا ایکس باکس؟
دوستان بازم کسی این مشکلو داره نکنه این همه دانلودش کنیم و اینجوری باشه تو شک افتادم !!!
راستی اگه راه حلی براش پیدا کردین اینجا بگید
اصلا تا حالا کسی موفق شده این دمو رو بازی کنه توی PC ؟؟؟
توی فروم های خارجی که زیاد دمو رو بازی کردن و همه هم گفتن بازی تند تر شده ، دفاع کردن سخت تر شده ، تکل ها دقیق تر شده و سخته شده تکل صحیح زدن و البته خیلی ها گفتن سانتر توی بازی هنوز همون شکل قبلیه و پیشرفت نکرده !
+
اینطوری که خوندم انگار فابرگاس و نصری هنوز تو آرسنال هستن ... البته سال قبل هم وان در فارت توی رئال بود توی دمو ... امیدورام نقل و انتقالات رو درست کنن تا بازی اصلی ...
آقا من دارم بازی میکنم اولش یه tutrial داره که بهت کلیدهای بازی رو یاد میده ولی من نمیتونم از گیم پد استفاده کنم.اگه استفاده کنم بازی کرش میکنم.کلیدهای کیبرد هم که من نمیدونم کدوماست و قاطی پاتی هست.اگه کسی میدونه کلیدهای دسته ی بازی تو کیبورد چه دگمه ای هست اینجا بگه.
تو این ساعتها که دمو فیفا اومده تا دانش کنید این 12 عکس جدید و خوفناک از فیفا رو ببینید تا بیشتر برین تو کف !
به این آدرس برین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام.
دوستان اگه کسی پچی یا چیزی پیدا کرد که این مشکل کرش کردن در زمانی که میخوای با دسته بازی کنی رو حل کنه به من هم خبر بده چون من الان 5 دقیقه با کیبرد بازی کردم 2 گل خوردم و خسته شدم اومدم بیرون.چون واقعا نمیشه با کیبرد بازی کرد!
قدرت بازیکنای بارسا رو یکی بگه(تو بهترین حالتشون)!
ممنون...
شما نسخه قبلو بازی کردی؟ اگه آره میشه بگی تفاوتها با نسخه قبل چقدره؟
راستی گرافیک بازی خوبه؟؟مخصوصآ چمن؟ سیتینگ داره بازی واسه تنظیمات گرافیک؟
لینک چند تیکه نیومده؟
Last edited by Ramos1367; 13-09-2011 at 15:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)