مال ما اوايل خيلي مي سوزوند
هيچ كاري هم نكرديمش . خودش خوب شد
فقط چند روز پيش پرديم نمايندگي
كه تنظيم موتور و فيلرگيري شد و مصرف خوب شده و شتاب ماشين بالا رفت
در كل زياد از لگن هاي وطني توقع نداشته باشيد
مال ما اوايل خيلي مي سوزوند
هيچ كاري هم نكرديمش . خودش خوب شد
فقط چند روز پيش پرديم نمايندگي
كه تنظيم موتور و فيلرگيري شد و مصرف خوب شده و شتاب ماشين بالا رفت
در كل زياد از لگن هاي وطني توقع نداشته باشيد
Last edited by Life24; 13-12-2011 at 21:38.
برای من که 8000 هزار تا کار کرده فعلا توی شهر صدی 9.5 می سوزونم و طی یه مسافرتی که داشتم با یه باک تونستم 520 کیلومتر برم که شد حدود صدی 6.5
مصرف توی شهر خیلی بالاس
منم تازه تحویل گرفتم صدی ده میسوزونه ماله شماها بهتر نشد مصرفشون؟
اکثرا به مرور مصرفش کم میشه ولی هیچوقت زیر 7 نمیرسه اینم کار ایرانی از یه طرف میگن صرفه جویی در مصرف سوخت از طرف دیگه بر خلاف کل دنیا که روز بروز خودروهای کم مصرفتر میسازن تو کشور ما از این سال تا سال دیگه مصرف خودروها بالاتر میره
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
صددرصد کیفیت بنزین تاثیر داره هر چی عدد اکتان بنزین بالاتر باشه مصرف پایینتر میاد مثلا بنزین سوپر تا حد چشمگیری مصرف رو پایین میاره
سلام
این مشکل دقیقا به خاطر بسته بودن فیلرها ست.
ماشین صفر از کارخونه که میاد بیرون فیلرهاش بسته و باید حدود 7 هزار تا ده هزار کار کنه با همین فیلر بسته. بعد از اون یه بار که فیلر گیری کنی درست میشه و مصرف میاد پایین.
من قبلا یه پراید صفر 87 داشتم همین کار رو کردم الان هم یه صفر 131SX خریدم. اونم اولش مصرفش بالا بود بعد از 8 هزارتا بردم فیلرگیری مصرف کاملا نرمال و طبیعی شده.
توجه کنید که فیلرگیری جزو کارهای نمایندگی نیست و نمایندگی ها در سرویس اولیه این کار رو انجام نمیدن یا باید خودتون درخواست کنید که هزینه اش رو ازتون میگرن و یا ببرین بیرون.
سلام
این مشکل دقیقا به خاطر بسته بودن فیلرها ست.
ماشین صفر از کارخونه که میاد بیرون فیلرهاش بسته و باید حدود 7 هزار تا ده هزار کار کنه با همین فیلر بسته. بعد از اون یه بار که فیلر گیری کنی درست میشه و مصرف میاد پایین.
من قبلا یه پراید صفر 87 داشتم همین کار رو کردم الان هم یه صفر 131SX خریدم. اونم اولش مصرفش بالا بود بعد از 8 هزارتا بردم فیلرگیری مصرف کاملا نرمال و طبیعی شده.
توجه کنید که فیلرگیری جزو کارهای نمایندگی نیست و نمایندگی ها در سرویس اولیه این کار رو انجام نمیدن یا باید خودتون درخواست کنید که هزینه اش رو ازتون میگرن و یا ببرین بیرون.
ببخشید. من خیلی اطلاعات فنی زیادی ندارم. میشه توضیح بدید فیلر چیه؟ کجاست؟ کارش چیه؟ چرا می بندن که بعدش باز کنن ؟!
فیلر وسیله ایه که با اون فاصله بین سر سوپاپ و اسبک رو تنظیم می کنن. اسبک قطعه ای هست که سرسوپاپ رو باز و بسته می کنه. بین این قطعه و سرسوپاپ باید فاصله ای وجود داشته باشد. چون اگر کاملا چسبیده باشه موقع گرم شدن خودرو منبسطم میشه و مشکل ایجاد میشه. همین طور اگر این فاصله بیش از حد باشه باز هم مشکل ایجاد میشه.
برای تنظیم این فاصله از چیزی به اسم فیلر استفاده می کنن که ورق های فلزی نازکی است که بین اسبک و سرسوپاپ قرار داده میشه و بعد سر سوپاپ محکم میشه.
برای تنظیم کردنش باید سر سلیندر باز میشه و فیلرگیری میشه. منتها برای تنظیمش باید این چیزا رو بدونی:
1- شناخت سوپاپها برای فیلر گیری
2- مقدار لقی و فاصله مجازی که باید برای سوپاپها با فیلر میزان کنیم بدست اورده باشیم
3- این مقدار لقی بسته به دستور کارخانه باید در حالت سرد یا گرم برای فیلر گیری موتور ماشین ضروری است
4- شناخت احتراق سیلندر های مورد نظر برای فیلر گیری از راههای مختلف
5- اماده کردن فیلر با شناخت نوع ماشین و تبدیل فیلر در صورت نیاز
فیلرهاش بسته نیست، اما ماشین صفر یه مدت که کار میکنه بعضی فیلرهاش سفت میشه و بعضی هاش شل به هر حال بعد از یه مدت فیلر گیری لازمه
کاملا درسته در ضمن وقتی شما روغن اول ماشینتونو که عوض میکنید توش پر از براده اهنه که نشون میده بین قطعات اصطکاک بوده و همین هم میتونه باعث شه که مصرف یک مقدار بره بالابعد از اون یه بار که فیلر گیری کنی درست میشه و مصرف میاد پایین
یه سوال. اگه با همین پراید با دنده 5 با سرعت 100 یا 110 بریم، بنزین کمتر میسوزه تا با دنده 4 همین سرعن رو بریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)