تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 58

نام تاپيک: مشاوره خرید سیستم( هلپ می)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

1

ای قربون دستت اینو میگن ی راهنمایی توپ با دلیل ساده روون

مادربورد اگ بولدزرارو ساپورت کنه ک خیلی عالیه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (+Socket AM3) هست

کارت گرافیکه قیمتش خیلی عالیه دقیقا همون چیزیه ک میخوام فقط تو بازیا کم ک نمیاره ک؟؟؟؟؟

؟؟؟؟
    با توجه به بودجه XFX 5770 1GB GDDR5 رو پیشنهاد دادم ولی اگر ماکزیمم بودجه رو بگیریم این بهتره 190=POWERCOLOR HD 6790 1GB GDDR5 که با این یکی جمع قیمت قطعات میشه 651 تومان
    ولی پیشنهادم اینه که چهل پنجاه تومان بودجه رو اضافه کن و SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 بگیر که 230 قیمتشه و مثل geforce 560 خیلی عالیه ولی 60 تومانم ارزونتره
    [code]http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+HD+6850[/code]
    Last edited by ehsan_soroosh; 24-09-2011 at 02:26.

2. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اورکلاک کردن با MP تا 500 مگاهرتز باعث افزایش دمای زیادی نمیشه که نیاز به تعویض کولینگ باشه .

5770 دیگه واسه سیستم های گیم ارزش زیادی نداره بازی ها خیلی سنگین شدن جدیدا .

من گفتم 955 بگیره نه 925 . 970 فقط در صورت آنلاک شدن ارزش خرید داره .

درسته نیاز به تعویض کولینگ پردازنده در این مورد نیست ولی باید در هر صورت کولینگ رو تقویت کرد حتی با فن اضافی یا تغییر محل کیس به جای خنک تر و با جریان هوای بهتر . چه اصراریه که هر پردازنده ای که ایشون گرفتند از حالت دیفالت کارخونه خارج بشه.

این لینک زیر رو دوستان عزیز نگاه کنید میبینید 970 در صورت آنلاک نشدنم خیلی ارزش خریدن داره:

کد:
    560 با بودجه اصلا نمیخونه و 5770 یا 6790 به این بودجه میخوره.
    Last edited by ehsan_soroosh; 23-09-2011 at 19:01.

4. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

کد:
    (+Socket AM3) هست

با توجه به بودجه XFX 5770 1GB GDDR5 رو پیشنهاد دادم ولی اگر ماکزیمم بودجه رو بگیریم این بهتره 190=POWERCOLOR HD 6790 1GB GDDR5 که با این یکی جمع قیمت قطعات میشه 651 تومان
    ولی پیشنهادم اینه که چهل پنجاه تومان بودجه رو اضافه کن و SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 بگیر که 230 قیمتشه و مثل geforce 560 خیلی عالیه ولی 60 تومانم ارزونتره
    کد:
    دوست عزیز 560 قیمتش 235 تومنه و الان دیگه خرید 6850 اصلا ارزش نداره وقتی 220 تومن قیمتشه .
    لطفا فونت رو کوچیک بذارین . خرید کارت زیر 6870 یا 560 برای بازی دیگه اصلا ارزش نداره .

6. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

درسته نیاز به تعویض کولینگ پردازنده در این مورد نیست ولی باید در هر صورت کولینگ رو تقویت کرد حتی با فن اضافی یا تغییر محل کیس به جای خنک تر و با جریان هوای بهتر . چه اصراریه که هر پردازنده ای که ایشون گرفتند از حالت دیفالت کارخونه خارج بشه.

این لینک زیر رو دوستان عزیز نگاه کنید میبینید 970 در صورت آنلاک نشدنم خیلی ارزش خریدن داره:

کد:
    560 با بودجه اصلا نمیخونه و 5770 یا 6790 به این بودجه میخوره.
    خیلی وقته به این نتیجه ها رسیده شده . قیمت 970 حدود 170 تومنه که فرقش با 955 در 300 مگاهرتز هست چون 955 بلک هست خیلی راحت میتونه به 970 برسه . 970 فقط و فقط در صورت آنلاک شدن به 6 هسته ارزش خرید داره . که با توجه به قیمت 1090 که ارزون شده ( 190 ) آنلاک کردن 970 زیاد ارزش نداره چون آنلاک شدن دما رو بالا میبره . برای ایشون 955 بهترین انتخاب هست . اورکلاک با MP اصلا نیازی به خنک تر کردن یا تغییر محل کیس و ... نداره با 500 مگاهرتز اورکلاک حداکثر 2 تا 3 درجه روی دما میره .

8. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر از تمامی دوستان برای راهنماییهاشون

فکر کنم کم کم دارم ب نتیجه میرسم رفتم تو سایت ای ام دی و مشخصات 955 و 970 رو دیدم جفتشون عینه همن 970 قویتره ولی ان قدرا با سیستم نمیخوام کار کنم همین قدرام بسمه پس 955 واسم مناسب تره

برای گراف هم 560 واسم خیلی زیاده و البته گرون ترجیح میدم 5750 یا 6790 بردارم ک البته بازم بیشتر ترجیح میدم 5750 بردارم چون نمیخوام زیاد واسه گراف هزینه کنم هرچند ک ب نظرم همین 5750 هم وا3 خودش غولیه ولی بازم اگه با این کارم مخالفید از نظراتتون استقبال میکنم

و اما چند تا سوال؟
    1. م.ب ب یکی از بچ ها میگفت ازراک خوب نیست خیلی اذیت میکنه؟
    این حرف درسته؟
    مدل دیگه ای غیر از این مادربورد وجود نداره تو همین رنج قیمت یو اس بی 3 و کلن همچیش بروز باشه دگ؟

2.رفیقم بهم گفت ک باس 1300 واسه رم کمه و بهم پیشنهاد کرد باس 1600 بردارم
    دوستان در این مورد نظرشون چیه؟

ی قیمتم ازش بدین.

بازم ممنون ک وقت میزارین برای پاسخگویی

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

تشکر از تمامی دوستان برای راهنماییهاشون

فکر کنم کم کم دارم ب نتیجه میرسم رفتم تو سایت ای ام دی و مشخصات 955 و 970 رو دیدم جفتشون عینه همن 970 قویتره ولی ان قدرا با سیستم نمیخوام کار کنم همین قدرام بسمه پس 955 واسم مناسب تره
    955 با کمی اورکلاک به 980 هم میرسه
    برای گراف هم 560 واسم خیلی زیاده و البته گرون ترجیح میدم 5750 یا 6790 بردارم ک البته بازم بیشتر ترجیح میدم 5750 بردارم چون نمیخوام زیاد واسه گراف هزینه کنم هرچند ک ب نظرم همین 5750 هم وا3 خودش غولیه ولی بازم اگه با این کارم مخالفید از نظراتتون استقبال میکنم
    گرافیم 5750 خیلی ضعیف هست 560 اگه میخواین گیم بزنین و تا یکی 2 سال کم نیارین بهترین انتخاب هست .

و اما چند تا سوال؟
    1. م.ب ب یکی از بچ ها میگفت ازراک خوب نیست خیلی اذیت میکنه؟
    این حرف درسته؟
    خیر
    مدل دیگه ای غیر از این مادربورد وجود نداره تو همین رنج قیمت یو اس بی 3 و کلن همچیش بروز باشه دگ؟
    کمی گرونتر هستن .

2.رفیقم بهم گفت ک باس 1300 واسه رم کمه و بهم پیشنهاد کرد باس 1600 بردارم
    دوستان در این مورد نظرشون چیه؟
    اولا 1333 هست . دوما در بازی هیچ فرقی نمیکنه وقتی رم 1333 تایمینگ CL7 داره فرق چندانی با 1600 CL9 نمیکنه !
    ی قیمتم ازش بدین.
    همون 1333 که 4 گیگش میشه 38 تومن ( با هیت سینک )

بازم ممنون ک وقت میزارین برای پاسخگویی
    خواهش میشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

955
    گرافیم 5750 خیلی ضعیف هست 560 اگه میخواین گیم بزنین و تا یکی 2 سال کم نیارین بهترین انتخاب هست .
    گراف 5750 خیلیم ضعیف نیستا بله 560 خوب خیلی بهتره ولی پول ندارم
    داری یه 100 بهم دستی قرض بدی

یعنی شما کیفیتشو تضمین میکنی دیگ پس حله

حالا اون مدلارو معرفی کن شاید بکارمون اومد اگ یه مدل باشه ک بلدزرم ساپورت کنه تا 20 30 تومن بالاتر خوبه

955
    اولا 1333 هست . دوما در بازی هیچ فرقی نمیکنه وقتی رم 1333 تایمینگ CL7 داره فرق چندانی با 1600 CL9 نمیکنه !
    همون 1333 که 4 گیگش میشه 38 تومن ( با هیت سینک )
    میدونم 333 ه بازاریشو گفتم

نه فقط واسه بازی ک نمیگم کلی میگم اگه قیمت داری بگو ک اگ اختلافش کمه رو اون فکر کنم

9کریم 4کریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز 560 قیمتش 235 تومنه و الان دیگه خرید 6850 اصلا ارزش نداره وقتی 220 تومن قیمتشه .
    لطفا فونت رو کوچیک بذارین . خرید کارت زیر 6870 یا 560 برای بازی دیگه اصلا ارزش نداره .
    Price Performance :

مستند بالا میگه خیلی می ارزه و ارزش خرید داره حتی بیشتر از 560 یا 6870 می ارزه. به عدد که نیست هر وقت شماره مدل بیشتر بود بهتر گیم بده .

13. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیلی وقته به این نتیجه ها رسیده شده . قیمت 970 حدود 170 تومنه که فرقش با 955 در 300 مگاهرتز هست چون 955 بلک هست خیلی راحت میتونه به 970 برسه . 970 فقط و فقط در صورت آنلاک شدن به 6 هسته ارزش خرید داره . که با توجه به قیمت 1090 که ارزون شده ( 190 ) آنلاک کردن 970 زیاد ارزش نداره چون آنلاک شدن دما رو بالا میبره . برای ایشون 955 بهترین انتخاب هست . اورکلاک با MP اصلا نیازی به خنک تر کردن یا تغییر محل کیس و ... نداره با 500 مگاهرتز اورکلاک حداکثر 2 تا 3 درجه روی دما میره .
    بله در 955 مختصری روی دمای لحظه ای میره ولی بخاطر ضعیف تر بودن قسمتهای کولینگ داخلی نسبت به 970 در بازیهای با پروسسهای سنگین که لحظه به لحظه دما بالاتر میره مجال کمتری برای خنک کردن پیدا میکنه و احتمال پرواز روح سی پی یو دوستمون زیاد میشه . البته این احتمال کمی بیشتر از 1 درصد افزایش پیدا میکنه
    که وقتی سخن از سوختن سی پی یو باشه همین 1 درصد افزایش هم خیلی زیاده . دوستمونه درست نیست اتصالات میکروسکوپی داخلی سی پی یو شون تپر بشه و چند میلیون ترانزیستور سالم بلا استفاده بشه. . .

15. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

بله در 955 مختصری روی دمای لحظه ای میره ولی بخاطر ضعیف تر بودن قسمتهای کولینگ داخلی نسبت به 970 در بازیهای با پروسسهای سنگین که لحظه به لحظه دما بالاتر میره مجال کمتری برای خنک کردن پیدا میکنه و احتمال پرواز روح سی پی یو دوستمون زیاد میشه . البته این احتمال کمی بیشتر از 1 درصد افزایش پیدا میکنه
    که وقتی سخن از سوختن سی پی یو باشه همین 1 درصد افزایش هم خیلی زیاده . دوستمونه درست نیست اتصالات میکروسکوپی داخلی سی پی یو شون تپر بشه و چند میلیون ترانزیستور سالم بلا استفاده بشه. . .
    ببخشید ولی الان خودت فهمیدی چی گفتی ؟ این حرف ها اساس علمی ندارن .
    پردازنده های 955 تا 980 یکی هستن فقط ضریب اونا افزایش پیدا کرده خودت میتونی بری ببینی !

17. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •