خیلی خوب شد امیدارم مسعولان به فکر بیافتنند.
خیلی خوب شد امیدارم مسعولان به فکر بیافتنند.
می گند اگر نمی تونی بهترین باشی بدترین باش چون بهترین و بدترین در خاطرها باقی می مانند
ایران هم دیده نمی تونه تو هیچ چیزی اول بشه تو همه چیز آخر می شیم تا از این طریق دنیا متوجه بشه یک کشوری به نام ایران هم وجود داره که سالهاست از یاد رفته
ای بابا خوش به حال کره جنوبی یارو توی اتوبوس ، پارک ، خیابان و ...... براشون ایتنرنت با سرعت بالا فراهمه . نکته دوم پیشرفته بودن کشور هم به اینترنت هم ربط داره اگر این ظور نبود این کشور ها هر روز اینترنتشونو قوی تر نمی کردن . البته کشور ما هم سرویس اینترنتی داره که حتی کشور های پیشرفت ندارن اونم دیال اپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پ .![]()
در نظر داشته باشید این فقط با تست کاربران رتبه بندی کرده
در شرایطی که فقط 2 میلیون مشترک ADSL و WiMax در ایران هست و فقط این تعداد مشترک تست گرفته اند متوسط سرعت ما شده 0.53Mb/s یعنی همون 512 خودمون
حالا اگه تمام مشترکین Dial Up که 7 میلیون نفر هستند تست بگیرند و همگی در حالت ایده آل 50Kb/s سرعت داشته باشند یعنی 0.05Mb/s رتبه ی واقعی ایران مشخص میشه. اون موقع فکر کنم سقوط کنیم دسته 2یعنی برمیگردیم 1400 سال پیش
بازم اومدیم ته جدول...
من به ایرانی بودن خودم میبالم و در پوست خود نمیگنجم.......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این که سرعت اینترنت ایران افتضاح هست شکی نیست ولی خوب من فکر نمی کنم دیگه جایگاه آخر باشیم . آخه از بعضی از این کشورهای آفریقایی که اصلا اینترنت ندارند و از اینترنت سیار ماهواره ای آن هم شاید چند هفته یک بار استفاده می کنند که دیگه فکر نمی کنم بد تر باشیم ! یا کشور هایی که من تازه تو همین لیست دیدم .
اما یک نکته ی دیگه :
اینجا گفته که سرعت کاربران اینترنت ایران به عنوان آخرین کشور یعنی کند ترین اینترنت دنیا را داراست آن هم با متوسط سرعت 530 کیلوبایت بر ثانیه
حالا پس چرا من وقتی با سرعت 128 ( که تازه 128 واقعی هم نیست ) وارد گوگل می شوم و عکسی را جستجو می کنم گوگل میگه شما از اینترنت پرسرعت استفاده می کنی و همه عکس ها را یکجا میاره در صورتی که با دایال آپ که وصل می شوم تک صفحه ای میاره و اشاره به سرعت کم من داره
یعنی وقتی کندترین سرعت اینترنت که از ماست و 530 کیلوبایت بر ثانیه است از نظر گوگل 128 کیلوبایت بر ثانیه پر سرعت حساب میشه !
در کل هیچ کدام از اینها توجیهی برای سرعت کم اینترنت در ایران نمیشه
فکر کنم دیگه با وردود سیم کارت های نسل سوم به ایران سرعت اینترنت را زیاد کنند.
حالا صبر كن بيان اين سيم كارت هاي نسل سوم ببين چه مشكلاتي رو با خودش به همراه داره!!هيچ وقت به اميد كارهاي اين عوضي ها نباش كه تا يه چيزي ارايه ميدن ١٠٠تا مشكل با خودش همراه داره![]()
باور کنید عوامل استکبار جهانی توی این رتبه بندی سهمی ندارن.
بعدش منبع چنین حرفی درباره آفریقایی ها کجاست؟ اینترنت سیار ماهواره ای که شاید چند هفته یک بار استفاده کنند یعنی چی؟
بعدش 530 کیلوبایت بر ثانیه هم نیستیم و 530 کیلوبیت بر ثانیه هستیم یعنی حدود 65 کیلوبایت بر ثانیه
در مورد سرعت 128 شما مطمئنی که سرعتت 128 ه؟
اگه ADSL داری و محدود هست یقین داشته باش بالای 1 مگ هستی. در ضمن گاهی اوقات گوگل سرعت 512 من رو هم کم سرعت حساب میکنه پس ربطی نداره و ملاک نیست!
در کل حرف های شما کاملا بی ربط هستند و بیشتر من رو یاد توجیه کردن Sandis خور ها میندازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)