حق باتوئه محمد جون ! اون خودش انیمیشن فلش ـه ! آفرین به این ذهن خوبت ! دست گلت تو همه ی دوستان درد نکنه ! خیلی ممنون ! ویندوز عوض کنم بهتره ! نتیجه رو اعلام میکنم ! واقعا ممنون !![]()
حق باتوئه محمد جون ! اون خودش انیمیشن فلش ـه ! آفرین به این ذهن خوبت ! دست گلت تو همه ی دوستان درد نکنه ! خیلی ممنون ! ویندوز عوض کنم بهتره ! نتیجه رو اعلام میکنم ! واقعا ممنون !![]()
متاسفانه با ویندوز عوض کردن هم مشکل یاهو و فلش و ... حل نشد ! از زبانه های فلش پلیر تو کنترل پنل عکس گرفتم خواهشا و بی زحمت ببینید درستن یا نه ؟!
ببخشید دیگه ! حواسم نبود ، عکسا یکم ناجور شد ! دیگه نخواستم از نو آپلود کنم !![]()
Last edited by Alireza-Khan; 22-09-2011 at 16:55.
سلام
ببین بزار MOZILA خودش اون ورژنی رو که میخواد دانلود کنه از فلش پلیر
من هم همین ورژن شما رو دارم ولی هیچ مشکلی ندارم باهاش ، تنظیماتتون هم مشکلی نداره ولی یک گزینه داره در آخر نوشته ActiveX version اون رو هم اکتیو کن چون مربوط به multimedia هم روی اینترنت میشه مربوط به پخش ویدئو ها در اینترنت و لذا ممکنه مشکل همین باشه
داداش ActiveX نصبه ! ولی اونجا مینویسه No inistalled !
کروم نصب کردم ! با قایلای فلش مشکل نداشت !
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
تو فایر فاکس هم مشکلی نیست !![]()
اره خوب من اصلا اینترنت استفاده نمیکنم
فایر فاکس هم ورژن 6.0.2 آخرین آپدیتش هست خیلی عالیه و پرسرعت
کروم هم خوراکه سرچ زدن هستش خیلی سریعه
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
بچه ها کسی لینک DirectX آخرین ورژن برای ایکس پی سراغ نداره جدید باشه برای اواخر 2011 ؟
آقــا درســت شــد !![]()
مــیــدونــســتــم راهــش ایــنــه ولــی چــون چــیــز پــی ان نــداشــتــم دســتــم بــســتــه بــود !
از خــود ســایــت آدوبــی دانــلــود کــردم و گــذاشــتــم نــصــب شــد ؛ فــل فــور اوکــی شــد ! دم هــمــتــون گــرم ! خــیــلــی زحــمــتــتــون دادم ! واقــعــا مــمــنــون از هــمــه !![]()
چیکار کنم دیگه ! نمیشه عین کلمه رو گفت !
فقط یه سوال کوچیک ! تو ورد 2010 یادم رفت باید چیکار میکردم که اعداد فارسی نوشته بشن !![]()
مگه نگفتین فلش پلیر رو نصب کرده بودین ؟
- - - - - - - - - - - - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جون نصب کرده بودم ! ولی این نسخه رو نه ! اون نسخه هایی که از سایتا گرفتم ! اونا رو نصب کردم ! ولی امروز با ... پی ان وصل شدم و از سایت آدوبی RUN کردم فلش پلیر رو بعد هم نصب شد ! گرفتی منظورمو ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)