فکر کنم دیگه از این کارت ها قوی تر نمی تونم چیزی ببندم تو این رنج قیمت ...
به نظر شما کدوم مورد از همه مناسب تره؟ نسبت به قیمت و کارآیی؟
ممنون
فکر کنم دیگه از این کارت ها قوی تر نمی تونم چیزی ببندم تو این رنج قیمت ...
به نظر شما کدوم مورد از همه مناسب تره؟ نسبت به قیمت و کارآیی؟
ممنون
خوب این سوال هم از شما دارم شاید تایبک دیگه رو نبینید!
شما و دوستان دیگه در تایبک های مختلف بهتون میگم 2 هسته ای اینتل به 4 هسته AMD میرسه میگین خوب بازی ها و نرم افزار ها 2 هسته ای هستند یا میگم 4 هسته ای اینتل خیلی قویتره از 6 هسته ای AMD هست و بهتر عمل میکنه بازم میگین خوب نرم افزار و بازی ها 4 هسته ای هستند و 6 هسته ای نمیتونه قدرت واقعیشو نشون بده!
حالا سوال اینجا هست وقتی میگین برنامه ها و بازی ها 2 هسته ای هستند چرا 2 هسته 4 هسته ای نمیتونه خوب عمل کنه و مثل 2 هسته ای اینتل قدرت داشته باشه یا 4 هسته 6 هسته ای چرا مثل اینتل عمل نمیکنه میبینید AMD خیلی ضعیفتر از اینتل هست و تقریبا 2 هسته اضافه تر از اینتل باید داشته باشه تا به اینتل برسه
و سوال اینجا از شما و دوستان دیگه که در تایبک های مختلف این حرف هارو میزنن اینکه خوب چرا همون 2 هسته یا 4 هسته AMD نمیتونه مثل اینتل عمل کنه خوب در بالا مگر نمیگی 2100 بهتر عمل میکنه چرا 2 هسته 6 هسته ای نمیتون مثل 2100 عمل کنه و جواب در بالا درسته یا نه ؟ به نظر من مشکل از نرم افزار و بازی ها نیست از هسته های ضعیف AMD هست که قدرت کافی ندارن و از هسته های اینتل ضعیفتر هستند
خوب گرافیک های که قیمت هاش به هم نزدیک هست کارایی هم همینطوره و اختلاف کمی دارن به نظر من اگر یک مانیتور جدید 19 با رزولیشن حدودا 1300 بگیری همون 6670 DDR5 هم کافی هست هم برای بازی های الان هم بازی های که در آینده میاد که مشخصات اومده کاملا جوابگو هست کلا دوست عزیز رزولیشن مانیتور وقتی بایین باشه گرافیک قوی لازم نداره
بستگی به رزولیشن که داره ولی در کل حتی برای رزولیشن هایی مثلا 1240X1024 هم کارت گرافیک نسبتا قوی لازمه(برای بازی با تنظیمات بالا)خوب گرافیک های که قیمت هاش به هم نزدیک هست کارایی هم همینطوره و اختلاف کمی دارن به نظر من اگر یک مانیتور جدید 19 با رزولیشن حدودا 1300 بگیری همون 6670 DDR5 هم کافی هست هم برای بازی های الان هم بازی های که در آینده میاد که مشخصات اومده کاملا جوابگو هست کلا دوست عزیز رزولیشن مانیتور وقتی بایین باشه گرافیک قوی لازم نداره
ببین داداش ! بستگی به پولت داره . اگه 200 تا 215 تومن پول داری پولتو به 550ti نده یه 6850 بگیر
خرید 550ti در این شرایط اصلا ارزش نداره و 6850 خیلی از اون بهتره .
اینجا که خیلی بالا زده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاهای دیگه هم کمتر از 230 ندیدم ...
بازم ممنون![]()
ببینید دوستان مقایسه 560 و 2100 در شرایط عادی درست نیست.اولا 2100 حدود 50 درصد گرونتر 560 است و خب در شزایط معمول به میزان قابل توجهی قویتر هم هست.اما در شرایط خاص:Phenom II 560 با یه انلاک ساده به یه چهار هستهای تبدیل میشه با فرکانس 3.3 که تقریبآ هم قدرت با 2100 میشه.اما به دلیل باز بودن ضریب Multi به راحتی تا 4.0 اور میشه که تقریبآ 2100 رو قورت میده.البته باید به عمل کرد عالی 2100 تو بعضی گیمها هم توجه داشت اما صرفآ بعضی گیمها.در هر حال من طبق تستهای اخیر خودم با توجه به قیمت خیلی ارزانتری که برای Phenom II 560=112 و MB Asrok 770=75 میشه پرداخت(با توجه به قیمت 151 تومنی 2100 و یه مین Asus P8h61=110) شدیدآ خرید 560 رو توصیه میکنم و پول باقی مانده در حدود 75 هزار تومان رو روی کارت گرافیک هزینه کنید که اختلاف 2100 توی گیم رو خیلی بیشتر جبران میکنه.در عوض در تمامی موارد سرعت بیشتری خواهید داشت.برای کارت گرافیک هم در صورت تتوان مالی به ترتیب کارتهای زیر رو توصیه میکنم:
EVGA GTX 560=251
Sapphire 6870=236
EVGA GTX 460 1G FPB=212
Gaimward GTX 460 768Mb=187
XFX 5770=163
سلام
مرسی
میشه اسم دقیق CPU ای که منظورتونه رو بنویسید؟
چون من تا حالا بیشتر Intel کار کردم ...
تو بازی های جدید به مشکل نمیخوره؟
مرسی
خدا خیرت بده حرف منو زدی ! اینا مگه گوش میدن ...
منم دارم همینو میگم ولی فقط لج میکنن
باید تا 220 تومن گیر بیاد سافایر . ولی ولی ولی ! اگه 220 تومن هم بود ارزش نداره . 30 تومن بذاری روش 6870 بگیری یا یه GTX 560 با 240 تومن بگیری خیلی بهتره .جاهای دیگه هم کمتر از 230 ندیدم ...
بازم ممنون![]()
به خاطر قدرت یکسان با 6870 و تسلیشن بهتر مخصوصا در کرایسیس 560 رو پیشنهاد میکنم .
Last edited by BZ7; 18-09-2011 at 23:23.
AMD Phenom II X2 560 Black Edition
این پردازنده در اصل 4 هسته هست که 2 هسته اون قفل شده و با مین بردی که از Unlock Core پشتیبانی کنه به راحتی و با تعویض یک گزینه میشه 2 هسته دیگه رو فعال کرد و به دلیل اینکه این مدل بلک هست ضریب پردازنده بازه و بدون هیچ دردسری حتی برای کاربر های عادی میشه تا 400 مگاهرتز خیلی خیلی راحت اورکلاک کرد ! که به فرکانس 3.8 میرسه و اگه زیادی نگفته باشم ! به پردازنده 975 و 980 های Phenom 2 بسیار نزدیک میشه !
مشخصات در حالت 2 هسته :
فرکانس 3.3 گیگاهرتز
کش سطح 2 : 1 مگابایت
کش سطح 3 : 6 مگابایت
در حالت 4 هسته :
فرکانس : 3.3 گیگاهرتز
کش سطح 2 : 2 مگابایت
کش سطح 3 : 6 مگابایت
تاکید دوباره ! : اگه با ضریب ( MP ) تا 3.8 اورکلاک شه در حد 980 BE میتونه فریم بده !
فریم های بسیار زیبا و دوست داشتنی در Battlefiled Bad Company 2
![]()
Last edited by BZ7; 18-09-2011 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)