سلام.....آقا من یه گندی زدم اساسی....
تو سایت لاتاری ثبت نام کردم ولی بجایه اینکه بنویسم فایمیلی و اسم کوچک نوشتم اسم کوچک بعد فامیلی.
آیا راهی هست؟ یا میتونم دوباره ثبت نام کنم؟؟؟!!! لطفا راهنماییم کنید.![]()
سلام.....آقا من یه گندی زدم اساسی....
تو سایت لاتاری ثبت نام کردم ولی بجایه اینکه بنویسم فایمیلی و اسم کوچک نوشتم اسم کوچک بعد فامیلی.
آیا راهی هست؟ یا میتونم دوباره ثبت نام کنم؟؟؟!!! لطفا راهنماییم کنید.![]()
کسی نیست جواب بده؟ آقا یکی یه چیزی بگه!!!!!!!!!!
الووووووووووووووووووووووو ووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز :
اینجا انجمنه و دوستان 24 ساعته آنلاین نیستند ، بنابراین نیازی نیست هر چند ساعت یکبار تکرار کنید و بی نظمی ایجاد کنید /
اگر دوستان بتونند کمکی به شما بکنند حتما این کار رو انجام میدن و نیاز به تکرار چندین باره ی شما نیست /
ممنون از توجه شما .
سلامودر فرم ثبت نام در قسمت 8. Mailing Address چی باید بنویسیم؟میشه کمک کنین و بگین قسمت 8a. In Care Of o
8b. Address Line 1
8c. Address Line 2l)
8d. City/Town
8e. District/County/Province/State
8f. Postal Code/Zip Code No Postal Code/Zip Code
8g. Country
چه چیزایی رو باید بنویسیم .مرسی
هیج راهی برای تصحیح نیست. ممکنه کسی راه ایمیل زدن رو پیشنهاد بده، اما بعیده جواب بدن، اصلا همکاری نمیکنند.
اگرم هم دوباره بنویسید، اگه بفهمند که شما همون شخصید، حذفتون میکنند. البته ممکنه چون اسم و فامیلتون برعکس زده شده نفهمه که برای بار دوم دارید ثبت نام میکنید.
دوست عزیز حتی برای دیکته ی اشتباه هم ممکنه به دردسر بیافتید، اگه پاسپورت دارید، دقیقا مطابق اون بنویسید.
in care رو نمیخواد بنویسید، برای کسیه که میخواد یه نفر دیگه براش بگیره، مثلا آدرس عموش رو بده، اسم عموش رو مینویسه.
Address line 1 : آدرس خونه اتون رو از آخر بنویسید، مثلا »پلاک 7 - خیابان 45 - یوسف آباد به این صورت:
No. 7- 64th St. - Yousef Abad
اگه جا نشد بقیه اش رو توی Address line2 بنویسید.
City که اسم شهره دیگه بابا!
Province/state هم اسم استان
country هم ایران!
- - -
در نهایت اینکه آدرس اهمیتی نداره، چون مکاتبه ها فقط اینترنتیه. و فراموش نکنید در صفحه ی آخر کدتون رو یادداشت کنید که اگه از دست بدید، ابدا راهی برای بازیابیش وجود نداره.
وقتش تموم شد. کسایی که ثبت نام کردن از یازدهم اردیبهشت 91 برن توی سایت و چک کنن ببینن برنده شدن یا نه
سلام.....
اقا امروز این ایمیل برام اومده:
و بعدش هم در متن:U.S. Department of State notifies maysam **** of being selected as a winner of the Diversity Visa program.Dear maysam **** , You are one of the 50,000 winners selected by the computer random draw from the 12.1 million entries registered in the Diversity Immigrant Visa Program . The Diversity Immigrant Visa program is a United States congressionally-mandated lottery program for receiving a United States Permanent Resident Card. It is also known as the Green Card Lottery
خوب،حالا این یعنی من برنده شدم و میتونم یه وکیل بگیرم یا شروع کنم برنامه هام رو؟!!!!
مشکل اینه که این ایمیل باید از طرف چه اسمی برام بیاد؟!!
من تو سایت لاتاری امریکا(اولین جواب توی گوگل!!) ثبت نام کردم و این ایمیل برام اومده....
بعد،این چیزایی که گفته،اینا برا منه واقعا؟!
چی؟! شغل تو هر رشته ای که توش کاربلدم؟! اپارتمان رایگان برا 3 ماه؟ چی میگه این؟!!!With the Diversity Visa (also known as Green Card) you will enjoy all the advantages and benefits of a U.S. permanent resident, including health and education benefits, and employment opportunities along with guidance in your new country, orientation sessions and programs to integrate into mainstream American society. Once received you can use it at any time you want to move in the United States or just travel. The visa must be renewed after 10 years.
U.S. Government helps you with the accommodation and offers you Health Insurance (Freedom HSA Direct Individual Health insurance for 1 year), Dwelling(Apartment in any city you prefer, 1 bedroom for 3 months ), a guaranteed job(in the field that you are are currently qualified so you can start working even from the first week you arrive in the United States and get paid as U.S citizen. ) and education (for U.S. Students or Higher Education through EducationUSA. It includes transfer to a U.S college or University so you can continue your educational study. More details can be found at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .)
این مال اینا نیست نه؟! اخه گفته 879 دلار بده به وکیل توماس نمیدونم کی!! که برات کارهات رو بکنه؟!!
دوستان لطفا راهنمایی کنین......خودم که فک میکنم سرکاریه! ولی شاید این واقعی باشه و پراسس واقعیش اینجوریه؟
------------------------------------
عقل خودم + عقل این دوستمون،جواب 99% بهم داد!......وقتش تموم شد. کسایی که ثبت نام کردن از یازدهم اردیبهشت 91 برن توی سایت و چک کنن ببینن برنده شدن یا نه
Last edited by senaps; 21-11-2011 at 19:27.
این ایمیل واسه منم اومده. سرکاریه.
اصلاً نتیجه ها این موقع اعلام نمیشه. ضمناً هیچ هزینه ای هم از شما درخواست نمیشه.
شما آدرس ایمیل فرستنده رو نگاه کنید، دامینی که ازش ایمیل زده اصلاً مال وزارت امور خارجه آمریکا نیست. اصلاً وجود خارجی نداره!
پس اسم و فامیل شخصو از کجا میدونن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)