تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: خرید لپ تاپ تا 800 تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

hp تا این قیمت core i3 داره؟
    4530 رو که در موردش نوشتیم رو میتونید با قیمت 600 تا 800 تومن گیر بیارید البته کانفیگ i3 ش رو
    اما با گارانتیش حدود 660 هستش
    Ci3 2310 m
    4gb ram
    320 Hdd
    vga intel

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میبخشید من جای دوستمون جواب میدم
    چون منم 4530 خریدم جدیدا.حرفای دوستمون کاملا درسته.اچ پی با این لپتاپ صفحه ی جدیدی رو در سری پروبوک خودش ورق زده.
    چیزی که در بدو امر جلب توجه میکنه جذابیت بسیار زیبا و کیفیت ساخت نسبتا بی نقص اون هستش.حتی طراحی اونقدر دقیقه که باعث خطای دید در ضخامت لپتاپ میشه و اونو بسیار باریک تر نشون میده.
    گرمای این لپتاپ نهایتا در حالت لود 37 درجه میشه.کیفیت تصویر هم خوبه اما نمیشه گفت عالیه.اما زاویه دیدش واقعا خیلی خوبه.حسی که از لمس کردن بدنه و محل قرار گرفتن دست ها به انسان دست میده یه حس اطمینان رو تلقین میکنه که انگار با یه لپتاپ خیلی گران قیمت کار میکنید.
    تاچ پد به اندازه ی کافی بزرگ و دقیق هستش . و مولتی تاچ خیلی خوب عمل میکنه.اسپیکر ها واقعا با کیفیت و با بلندی صدای خیلی خوب هستن که من بار آخر در سری ستلایت توشیبا دیده بودم و ایسوز رو از این موهبت بی بهره دیدم.نرم افزار های اچ پی هم به خوبی طراحی شدن.نرم افزار کوئیک وب که بدون اینکه بخواین وارد ویندوز بشین و مصرف برق زیادی داشته باشید میتونید در محیط دیگه ایی سیستم رو بوت کنید و به راحتی وب گردی کرده و کارای روز مره ی خودتون رو انجام بدید.یه دستاپ کاملا اداری و مهندسی هستش با ماشین حساب مهندسی کامل و بسیار کارا.
    کی بورد هم که بی شباهت به کیبورد های اپل نیست کلید های خیلی خوبی رو داره که نه سفت هستند نه نرم. و نه اینکه کیبورد شل و ول هستش.حس استقامت و دوام خیلی خوبی داره.من که شدیدا از خریدم راضی هستم و مثل همیشه سراغ ایسر نرفتم.به شخصه نقطه ی ضعفی ازش ندیدم.شاید تنها ضعفش جای دی وی دی درایو باشه که اونم کاملا سلیقه ایی هستش.
    تایید میشه
    فقط حیف usb 3 نداره
    کیبردش خوبه
    کیفیت ساخت خیلی خوبه و بدنش یجورایی محکم میزنه و واقعا زیباست ! در این قیمت فکر نکنم رقیبی تو زیبایی داشته باشه
    نمایشگر خوبه نسبت به مدل قبلی من دل 1558
    گرمای تولیدی هم نمیدونم چون با این کانفیگ لپ تاپ دیگه ای را تست نکردم که بگم چجوری هست ولی نرمال هست در حد طبیعی
    در کل من راضی هستم از خریدم تا قبل از خرید فکر میکردم با یک لپتاپ با کیفیت بسیار بد و گرمای تولیدی زیاد طرف هستم ولی اینطور نیست !

3. 2 کاربر از vatan2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

hp تا این قیمت core i3 داره؟
    .
    .
    .
    .
    آره Core i3 داره توسری HP G یا HP ProBook ............

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •