تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: سرو صداي بسيار زياد HDD SATA3 Western Digital 1TB 64Mb

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من به پاور خود هارد وصلش کردم. ولی یه زمانی که سیستم اختلالات برقی پیدا میکنه سیستم هنگ میکنه.

پس یکی از دلایل هنگ کردن سیستم به علت پاور و برق ورودی سیستمه. تصمیم گرفتم برم یه UPS براش بخرم ببینم چطور میشه چون UPS جدا از این حل این مشکل خیلی مزایای دیگه هم داره که میتونه سر منشأ بسیاری از اشکالات سخت افزاری بی پاسخ باشه.

احساس میکنم پاورم مناسب این سیستم نباشه و باید ارتقاش بدم. 535 گرین فکر کنم برای سیستمم در بعضی مواقع کم بیاره.
    دوست عزیز من تعجب میکنم شما برای این سیستم که تقریبا حرفه ای هست چنین پاور ضعیفی رو گرفتین.

من برای یه سیستم در حد سیستم شما برای خودم پاور 885 گرین گرفتم. 535 اونم نسخه a که استانداردهاشم قدیمیه خیلی براش کمه.من احتمال زیاد میدم از پاورتون هست.

حداقل یه 685 گرین لازمه براش.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست عزیز من تعجب میکنم شما برای این سیستم که تقریبا حرفه ای هست چنین پاور ضعیفی رو گرفتین.
    من برای یه سیستم در حد سیستم شما برای خودم پاور 885 گرین گرفتم. 535 اونم نسخه a که استانداردهاشم قدیمیه خیلی براش کمه.من احتمال زیاد میدم از پاورتون هست.
    حداقل یه 685 گرین لازمه براش.
    يه مقدار كسري بودجه آورده بودم در ضمن بررسي كه كردم متوجه شدم جز در حالت اوركلاك مشكلي پيدا نميكنم و در حالت عادي مشكلي نداشتم. چشم. در اسرع وقت عوضش ميكنم.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •