از لحاظ پشتيباني شايد ضعف داشته باشه كه بعيد ميدونم ولي ربطي به اجراي بازي ها نداره چون سخت افزار خيلي خوبي داره(مخصوصا پردازنده ي GPUيش) و توبازيها مشكلي نبايد داشته باشه
از لحاظ پشتيباني شايد ضعف داشته باشه كه بعيد ميدونم ولي ربطي به اجراي بازي ها نداره چون سخت افزار خيلي خوبي داره(مخصوصا پردازنده ي GPUيش) و توبازيها مشكلي نبايد داشته باشه
سلام میخوام بدونم کم شدن سابپیکسل از 12 به 4 ولی زیاد شدن رزلشن از 800*480 به 1280*800 چه تغییری کرده بهتر شده اگه آره چقدر محسوسه تو سایتا مقایسه نذاشته؟
به امید سوپر امولد پلاس با رزلشن hd...
من که خیلی عاشقش شدم.....
ولی میدونم سامسونگ برامون کلی سورپرایز دیگه داره ولی اگه بین این و تبلت 7.7 باشه من اونو برمیدارم کنار یک گوشی نهایتا 4.5 شاید نکسوز پرایم یا i9250
همچین دلیلی غیر ممکنه! مثل این میمونه بگی سامسونگ GS II رو آپگرید میکنه اینو نمیکنه
احتمالا ارائه با قیمت پایین برای در دست گرفتن بازار تو خلا قیمت بین GS I9000 و Gs I9100 هست
میخواد از پایین ترین رنج آندروید که جیو رو میفروشه تا بالاترین رنج رو بگیره!
نه مهدی جون...خوب ما مثل شما پولدار نیستیمیاشار جون تو اینم بی خیال میشی می دونماز بدو ورود جی اس2 تو تاپیکش داری قیمت می پرسی آخرشم خز شد رفت و نخریدی
![]()
![]()
جی اس 2رو که منتظر شدم تا به 600 برسه الانم پولم جوره منتها اینو دیدم یکم سرد شدمچون دیگه نمیخوام گوشی عوض کنم میخوام حداقل تا 3 یا 4 سال داشته باشم.
بعد کی میگه جی اس 2 خز شدهیعنی مردم ما اینقد پولدار شدن
![]()
نکنه همه با پول یارانه ها رفتن یه اس 2 گرفتنما خبر نداریم.
.
.
.
به نظر من که دلیل قیمت پایینش اینکه میخواد این گوشی تبلت رو میون مردم جا بندازه
همون کاری که با گوشی های بادا کرد.
دوستدار شما یاشار
نه تبلته و نه موبایل ! تو جیب هم جا نمیشهاین دیگه چیه!!!!
بدرد من یکی که نمیخوره، برام نخرید خواهشا!
قیمت پایینش هم برای اینه که فروش بره ، بنظرم اگر بخواد از گالاکسی اس 2 گرونتر باشه کسی نمی خره ، کلا باید فرد یک نیاز خاصی داشته باشه که این گوشی رو بخره
شنیدم امریکایی ها از صفحه نمایش بزرگ خوششون میاد !
In America, it is widely believed that bigger is better
سلیقه ای هست...مثلا من خودم خیلی خوشم اومد....کلا صفحه بزرگ حال بیشتری میده...htc هم یه مدل 4.7 داره میزنهشنیدم امریکایی ها از صفحه نمایش بزرگ خوششون میاد !
پشتش هم خیلی قشنگ هست
فروش گلکسی تب 7.7 که همین 2 روز پیش معرفی شد بلاک شداینم بزودی میره تو خاکی ! الکی تاپیک زدیم
![]()
اپل دیگه ترکونده با این شکایتاش :|
مخلصیم .
این که صفحه اش super AMOLED plus هست چرا باتریش اینقدر قویه.
این مانیتورها که کمترین مصرف باتری رو دارن.
فکر کنم به خاطر بزرگ بودن صفحه باشه.
به نظر شما دلیلش چیه؟
دوستان قیمت رسمی معرفی شده واسه این گوشی چقدره؟
حتی نمیتونم تصور کنم همچین چیزی رو دارم و به عنوان گوشی میخوام استفاده کنم.خداییش خیلی گندس
صفحش super AMOLED هست صفحه اول تاپیکو با دقت بخون مشخصات گوشی هست
باتریش قوی باشه عیبی داره مگه ؟ با این صفحه یزرگ شارژو میخوره
Last edited by sAeEd_kHaAn; 05-09-2011 at 10:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)