تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 4 از 103 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز من اینا باید طبق دستور سازمان تنظیم مقررات کار کنن قانون جدید مصوب خلاف این صحبت شماست شما همش میگی اگه اینطور اگه اونطور اما اون بابایی که داره دستور ابلاغ میکنه به حزف ما گوش نمیده
    بحث اما و اگر نیست!! پس قانونا همین الانم دارن خلاف قانون عمل میکنن که سرویس 128 من سرعتش 200 کیلو هست فقط محدوده! و بحث هم سر همین محدودیت هست! پس چطور هست که فعلا برادران بالایی قبول کردن که بنده چیزی حدود 12 برابر سرعت قانونی دانلودم سرعت داشته باشم؟ پس اونو هم قبول میکنن با مقداری هزینه بیشتر که در پست های قبلی هم اشاره کردم میشه ماهی حدود 3 برابر هزینه ای که الان دارم میدم و سرعتم نصف میشه فقط و فقط محدودیت برداشته بشه

2. 4 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

عزیز نظر شما کاملا اشتباهه! و باعث کج فهمی میشه برای دیگران!
    اخه روی چه حسابو کتابی هست که اگر بخوان 10 تومن پول رو به صورت کاملا مساوی بین 10 نفر تقسیم کنن گیر یکی 500 تومن و گیر یکی 2 تومن و.. میاد؟؟؟؟
    حالا میخواد بحث پول باشه یا پهنای باند و..
    وقتی که پهنای باند یک مگابایت رو به طور مساوی بدن به 10 نفر اگر بحث رو عوض نمیکنید!! چطوری سرعت شما از 102 کمتر میشه!؟؟ بگید شاید ما هم فهمیدیم!!
    یه وقت میبینیم کسی در مورد یه بازی یه نظر داره ودیگری هم نظری متفاوت داره این بر میگرده به صلیقه ادم
    ولی این همونطور که 2+2=4 ثابت شده هست و قابل تغییر هم نیست اگر یک مگابایت پهنای باند رو هم بدن به 10 نفر در بدترین حالت ممکن که همه در حال دانلود باشن سرعت هیچکس زیر 100 نمیاد!! و این مثل همون
    جمع ریاضی 2+2=4 اثبات شده هست!!
    حالا نمیدونم شما چطوری میگی سرعت میاد پایین!! اگر یک مگابایت پهنا رو بدن به 10 نفر
    اگر میتونی ثابت کنی من منتظرم در غیر اینصورت با نقل قول کردن سر مگابایت و مگابیت و.. بحث رو عوض نکن ممنون میشم
    اولا
    بار هزارمه که میگم پهنای باند رو بر حسب بیت میگن نه بایت (حتما اسپید تست اینو نمیدونه که بر حسب بیت مینوسیه ؟)

ثانیا
    شما حرفت این که همه 128 بگیرن بعد ای اس پی بیاد پهنای باند 8 مگابیت برای همه ببنده وسرعت هیچ کس زیر 100 نیاد ؟

حالا دوستان قضاوت کنن که نظر کی اشتباهه و نظر کی درسته !!

4. 3 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

آقا جان بیاید اینم لینک خبر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

نا محدود چه فایده ای داره وقتی سرعت نداشته باشی .....

7. 3 کاربر از join me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ای بابا شماها دارین شوخی میکنید؟
    یعین شما با 128،‌ حدود 220 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود داری؟ پس سرعت سرویسهای بالاتون چقدره دیگه.
    من با 128 تو روز و بهترین ساعتها سرعت دانلود 50 ام نمیتونم بگیرم. شماها که وضعتون خیلی خوبه،‌ پس کی به وضعیت سرعتهای شهرستانها رسیدگی میکنه؟ خداییش خیلی بی انصافیه دیگه.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

شماها واقعا فكر كرديد كه اينها پهناي باند ندارن ؟
    نه واقعا اينطوري فكر ميكنيد ؟؟؟؟
    من سرور دانلود دارم ، روش هم نرم افزار مانيتورينگ نصب كردم
    بعضي از آي پي ها رو ميبينم كه داخل ايران هستن و با سرعت بالاي 2 مگابايت ( 2 مگابيت نيست ، 2 مگابايته ) دانلود ميكنن !

اگه اينا پهناي باند نداشتن ، 100% اينترنت رو نامحدود نميكردن
    بعد اينكه محدوديت پهناي باند فقط تو ايرانه !
    اينكه محدوديت داره برداشته ميشه يه قدم بزرگ به سوي پيشرفته !

10. 4 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اولا
    بار هزارمه که میگم پهنای باند رو بر حسب بیت میگن نه بایت (حتما اسپید تست اینو نمیدونه که بر حسب بیت مینوسیه ؟)

ثانیا
    شما حرفت این که همه 128 بگیرن بعد ای اس پی بیاد پهنای باند 8 مگابیت برای همه ببنده وسرعت هیچ کس زیر 100 نیاد ؟

حالا دوستان قضاوت کنن که نظر کی اشتباهه و نظر کی درسته !!

گفتم این بحث رو نکن!!! 8 مگابیت میشه 1 مگابایت پس قیمت 8 مگابیت برابر با قیمت یه مگابایته دیگه مساله ای باقی میمونه؟؟
    و قیمت 8 مگابیت چیزی حدود 300 تومن پس دیگه فکر کنم بحث من و شما تموم شد!

12. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من هر شب در ساعات رايگان حدود 3 گيگ دانلود ميكنم، قطعا با ارائه سرويس نامحدود همچين دانلودي نخواهم داشت

اما در كل نامحدود خيلي خيلي بهتر از محدوده ولي چون در صورت ارائه پهناي باند نامحدود هم سرعت دانلود بشدت پايين مياد و احتمال بالا رفتن پينگ هم زياده، شخصا در حال حاضر و فعلا مخالفم
    البته يكي از دوستان حرف خوبي زده ميگه اول پهناي باند نامحدود رو بگيريم بعد سرعت رو يه كاريش ميكنيم! منم ميگم اينا اگه بخوان پهناي باند نامحدود بدن از همون اول سرعت رو هم بايد در حد قابل قبولي ارائه بدن چون مطمئنا همچين سرويسهايي از نظر سرعت دانلود فرقي با دايال آپ نخواهند داشت اگه فقط نامحدود باشه و سرعت دانلودش با ضريب 1 به 7 و... بخواد محاسبه بشه

مساله بعدي قيمت هستش كه براي خيلي ها نميصرفه مثلا ماهي بالاي 30-25 تومن پول نت بدن و اكثرا دنبال سرويسهاي ارزان قيمت هستن
    Last edited by urumchi; 30-08-2011 at 14:08.

14. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

بحث اما و اگر نیست!! پس قانونا همین الانم دارن خلاف قانون عمل میکنن که سرویس 128 من سرعتش 200 کیلو هست فقط محدوده! و بحث هم سر همین محدودیت هست! پس چطور هست که فعلا برادران بالایی قبول کردن که بنده چیزی حدود 12 برابر سرعت قانونی دانلودم سرعت داشته باشم؟ پس اونو هم قبول میکنن با مقداری هزینه بیشتر که در پست های قبلی هم اشاره کردم میشه ماهی حدود 3 برابر هزینه ای که الان دارم میدم و سرعتم نصف میشه فقط و فقط محدودیت برداشته بشه
    شرایط نامحدود قرق میکنه شما وقتی از دانلود منیجر برا خط محدود استفاده میکنی میاد از همه پهنای باند استفاده میکنه اما برای نامحدود تو حداکثر به اندازه سهمت یعنی 1/8خط دانلود میکنی مطمئن باش تا اون موقع که بیایم اعتراض کنیم خیلی طول میکشه
    Last edited by holyboy; 30-08-2011 at 14:09.

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

اگر این طرح اجرایی بشه سرعت از 128 هم میاد پائینتر
    کل ایران مگه چقدر پهنای باند داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •