تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 72

نام تاپيک: پیگیری قانون حذف محدودیت حجمی اینترنت پرسرعت توسط بخش وبگردی 20:30

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    به قول دوستمان ما خودمان را خفه کردیم که به همه بگیم خب اگه محدودیت برداشته شد و سرعت 128 شد 16 خب پس شرکت ها هیچکاری واسه رقابت نمی کنن؟؟؟؟!!!
    اصلا با عقل جور در میاد؟؟همینطوریش دارن توی رقابت هم شده از سر و کول هم بالا میرن چه برسه به اون موقع!
    خب معلومه که سرعت رو بالا می برن چون می خوان رقابت کنن.
    مگه همین شمایی که با 240 دانلود می کنی داری پول 240 میدی؟نه خیر داری 256 پول میدی که میشه 32! پس برای چی سرعتت بیشتره؟؟ خب معلومه برای رقابت!
    اون تاپیک که بسته شد اقلا برید توضیحات جناب مسعود رو بخونید نیاید اینجا 20 صفحه تاپیک رو ببرید جلو بعدش هم ببندن دوباره تاپیک رو. باز همون آش و همون کاسه بشه.
    یکبار دیگه هم اعلام می کنیم
    ما چیزی برای از دست دادن نداریم.
    الان سرویس من رو نگاه کنین:
    سرویس 256 مخابرات با حجم 4 گیگ!!
    دانلود شبانه: ندارد!
    پس می بینی که من یا خیلی از دوستان اینجا چیزی برای از دست دادن نداریم.

2. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این طرح هم در راستای هرچه بی کیفیت تر کردن اینترنت برای کاربران و دلبسته کردن آنان به استفاده از اینترانت می باشد.
    پیگیری نکنید دوستان،اجازه بدهید با محدودی حجمی،اما با کیفیت استفاده کنیم.
    نکنه شما از فروشنده های همین شرکتهای دزد هستی؟ یا شاید وکیل مدافعشونی؟

دوستان تا می تونید تو سایت وبگردی پیگیری کنید یا اینجا پست بزنید اعتراض کنید.
    باید این شرکت های دزد رو سر جاشون بشونیم.
    وگرنه این شرکتها عین آب خوردن حق ما رو بالا میکشن.
    حق گرفتنی است نه دادنی.
    اگه همه کاربرها اعتراض کنن اینا مجبور میشن از دزدی دست بردارن. کوتاه نیاین...
    باتوجه به زیرساختای ضعیف اینترنت ایران من با اینکه سرویس حجمی بمونه موافقم.
    اینجوری حداقل شبا بیشتر مشکل دسترسی به سایتا داریم به خاطر شلوغی خطها و دانلود و ....
    ولی اگه نامحدود بشه باتوجه به اینکه برای یه 128 نامحدود باید حداقل 30تومن پیاده بشی و خطت هم بین 8-10 نفر شر هستش،ملت همه صبح تا شب میشیننن پای دانلود کردن و اونوقته که خطها شلوغ میشه و سرعت همه پایین میاد و دیگه وسط روز هم نمیتونی یه پیج باز بکنی

4. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

من نمیدونم چرا می خواهیم همدیگه رو قانع کنیم ؟
    من به شخصه با این طرح مخالفم
    چون به راحتی میتونن سرعت رو کم کنن و بگن 5 نفر دیگه هم داره همزمان با شما استفاده میکنه

حالا هر کی با این طرح موافقه زنگ بزنه و شکایت کنه

که من از اول گفتم که یه تایپک نظر سنجی برای این کار باز کنیم تا ببینیم چند درصد موافقن
    به هر حال اگه این طرح ابلاغ بشه که دیگه حتمی میشه و به زنگ زدن کاربران هم ربط نداره و اجرایی میشه که من امیدوارم اجرایی نشه

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اینجوری حداقل شبا بیشتر مشکل دسترسی به سایتا داریم به خاطر شلوغی خطها و دانلود و ....
    ولی اگه نامحدود بشه باتوجه به اینکه برای یه 128 نامحدود باید حداقل 30تومن پیاده بشی و خطت هم بین 8-10 نفر شر هستش،ملت همه صبح تا شب میشیننن پای دانلود کردن و اونوقته که خطها شلوغ میشه و سرعت همه پایین میاد و دیگه وسط روز هم نمیتونی یه پیج باز بکنی
    سلام
    همین الان هم خط شما share هستش. مگه dedicated دارین؟

7. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

4

اولا كه همين الان هم خط اشتراكي ميدن منتها به 8 نفر
    ثانيا كي گفته 128 نامحدود ميشه 30 تومن ؟
    جدول قيمتي كه دادن قيمت 128 حدود 10 تومن ميشه!!!

9. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس خودتون سر خودتون رو کلاه بزارید . دیگه واسه شرکت ها هم شدید وکیل مدافع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    همین الان هم خط شما share هستش. مگه dedicated دارین؟
    دروود
    من خط اختصاصی دارم،512Kbps یعنی باید حدود 64KBps سرعت دریافت فایلش باشد،که هم اکنون سرعت من 70 هست!پس از اختصاصی هم چیزی فراتر!!

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام
    به قول دوستمان ما خودمان را خفه کردیم که به همه بگیم خب اگه محدودیت برداشته شد و سرعت 128 شد 16 خب پس شرکت ها هیچکاری واسه رقابت نمی کنن؟؟؟؟!!!
    اصلا با عقل جور در میاد؟؟همینطوریش دارن توی رقابت هم شده از سر و کول هم بالا میرن چه برسه به اون موقع!
    خب معلومه که سرعت رو بالا می برن چون می خوان رقابت کنن.
    مگه همین شمایی که با 240 دانلود می کنی داری پول 240 میدی؟نه خیر داری 256 پول میدی که میشه 32! پس برای چی سرعتت بیشتره؟؟ خب معلومه برای رقابت!
    اون تاپیک که بسته شد اقلا برید توضیحات جناب مسعود رو بخونید نیاید اینجا 20 صفحه تاپیک رو ببرید جلو بعدش هم ببندن دوباره تاپیک رو. باز همون آش و همون کاسه بشه.
    یکبار دیگه هم اعلام می کنیم
    ما چیزی برای از دست دادن نداریم.
    الان سرویس من رو نگاه کنین:
    سرویس 256 مخابرات با حجم 4 گیگ!!
    دانلود شبانه: ندارد!
    پس می بینی که من یا خیلی از دوستان اینجا چیزی برای از دست دادن نداریم.
    ببینید دوست عزیز ما هممون ایرانی هستیم و با این جماعت سر کار داشتیم اول ببین چیکار کردن که به هیچ وجه مردم اعتماد ندارن حالا این بماند
    مگه قرار نبود سرعت 128 موقت باشه چند ساله تو موقت نگه داشتن هر چند شرکتها بعد مدتی این قانون رو اجرا نکردن ولی شما چقدر مطمئنی که اگه سرعت بیاد پایین با اعتراض منو شما سرعت رو بالا میبرن
    چرا مطمئن باشید شرکتها رقابت میکنن اونم شدید ولی به چه قیمتی شما که تا الان محدود با کیفیت داشتی بعد نامحدود با سرعت پایین بگیری وقتی ببینی نه هیچ آبی از این گرم نمیشه زنگ میزنی شرکت اونا هم فقط میگن پول
    سرعت 240 هم دوست من درسته یکمیش به خاطر رقابته ولی اصلی ترین دلیل پوله طرف زودتر حجمش تموم میشه و زودتر حجم میخره
    اینترنت مخابرات رو که بندازید تو چاه فاضلاب مزخرفترین اینترنت و بی کیفیت ترین رو ارائه میده مگه در مراکز خاص و شهرهای بزرگ
    درسته چیزی برای از دست دادن نیست ولی میترسم همینی هم که هست دود بشه

14. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیر کل نظارت بر خدمات IT رگولاتوری در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
    خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.

-------------------------------

علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
    مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
    وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
    وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
    اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعضی چیزها واقعا احتیاج به گذر زمان دارن

17. این کاربر از IvIoI-IsEn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •