سلام
برای من بازی اجرا میشه و جلو هم رفتم ولی بخوام تنظیمات رو ببرم بالا این ارور رو میده و میاد بیرون
ولی گرافیک رو بالا ببرم مشکلی نیست ولی قسمت advance رو دست کاری کنم میاد بیرون
سلام
برای من بازی اجرا میشه و جلو هم رفتم ولی بخوام تنظیمات رو ببرم بالا این ارور رو میده و میاد بیرون
ولی گرافیک رو بالا ببرم مشکلی نیست ولی قسمت advance رو دست کاری کنم میاد بیرون
دوستان من هرجا رفتم به من کرک دادن و گفتن این آپدیت مشکلات کرک رو رفع میکنه و به ورژن 1.1.669.0 تبدیل میکنه و در منوی تنظیمات چند تا گزینه اضافه میشه زمان لودینگ کم میشه و.....اما هیچ کدوم از کرک ها اینکارو نکردن.سایت های خارجی هم مینویسن steam یه آپدیت گذاشته(نه کرک).سایت های دانلود خارجی هم کرک میزارن استیم هم که هیتلره.کرکشو که 4 تا مث هم دارم کسی آپدیت یا پچ v1.1.669.0 این بازی رو داره و امتحان هم کرده لطفا لینک(هیتلر نشده و غیر طورنت) بده ممنون میشم
تو رو خدا یکی کمک کنه
خوب لابد نميكشه ديگه
شما از اخرين DIRECTX و اخرين درايور كارت گرافيكت استفاده كن
در ضمن اون موقع كه اين ارور رو ميده ببين چه قدر از CPU و RAM استفاده ميشه؟![]()
ببین همونطور یکه رفیقمون گفت تنظیمات رو تغیر می دی یک احتمالش برای اینه که نمی کشه و یکی دیگه اینکه تنظیماتش با هم سازگار نیست که اینجوری می شه من خودم هر دفعه اینجوری می شد دیفالتش می کردم و بعد کم کم یک چیزی رو آروم می بردم بالا و و می دیدم کجا ارور می ده بعدش حل شد دیگه
البته خود بازی خوبه تا جایی که می تونه پی سی برات بازی رو خفن می کنه بالا ترش کنی کند می شه
از کرک دانلود ها استفاده کن
منظورتون رو متوجه نشدم
از این لینک استفاده کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش اینکه همون بود.ازینا چهارتا مث هم دانلود کرده بودم.اینم ریختم نه لودینگ ها کوتاه شدن و نه ورژن تغییر کرد و نه هیچ.من خود آپدیت یا پچ یا هرچیز دیگه ای رو میخوام.راستی شاید لازم باشه بگم که ویندوزم 7 هست![]()
حرف شما درست ولی من بازی های سنگین تری مثل The Witcher 2 یا 1,2 Crysis رو که از این
بازی سنگین تر هستن راحت رو تنظیمات بالا اجرا کرده فقط این بازی همچین گیر الکی میده......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)