تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 28 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اسامي داوران قضاوت کننده در هفته دوم ليگ برتر

اسامي داوران قضاوت کننده در هفته دوم رقابتهاي ليگ برتر از سوي کميته داوران اعلام شد.

اسامي داوران هفته دوم مسابقات لیگ برتر به شرح زير است :

يکشنبه 16/5/90

ملوان-راه آهن

شاهين حاج بابايي-صادق نوري-رحيم شاهين-اميرحسين فتاحي – ناظر : نادر جعفري

شاهين-پيروزي

سعيد مظفري زاده –محمدرضا ابوالفضلي-سعيد علي نژاديان-اشکان خورشيدي-ناظر : زاهد بحريني

ذوب آهن- تراکتور

محمود رفيعي-رضا سخندان-بهروز بهروان –محمد ملکي-ناظر :حسين نجاتي

شهرداري تبريز-سايپا

احمد صالحي-محسن فريماني-سجاد طوري-غلامرضا جباري- ناظر :فريدون اصفهانيان

مس سرچشمه-فولاد خوزستان

فرشيد افشار-رسول فروغي-عليرضا کناري-قاسم واحدي –ناظر :سعيد بطحايي

دوشنبه 17/5/90

نفت آبادان-مقاومت سپاسي

محسن قهرماني-بابک داوري-سعيد قاسمي-رضا کرمانشاهي-ناظر : مسعود مرادي

صباي قم-فولاد سپاهان

سيد مهدي سيد علي-عليرضا کهوري-غلام آموزگار-جمشيد دانش مهر- ناظر :محمد پيروز رام

استقلال-داماش

يداله جهانبازي-عليرضا منصوري-سعيد زارع-محمدرضا اکبريان- ناظر :علي خسروي

نفت تهران -مس کرمان

حسين زرگر-حسن کامراني فر-حميد نظري-رسول رهبرنام- ناظر :عبداله باعزم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن : این سيد مهدي سيد علي دیگه کیه ؟؟ جدید اومده ؟؟

2. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خدا وکیلی این خطاست؟

اینم بازی جوانمردانه به سبک بنگر:

4. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

داوری مشکلی نداشت به نظر من... همین.
    Last edited by s9b5; 10-08-2011 at 00:03.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

فریاد هواداران شاهین: ما آب می‌خوایم یالا!

سایت گل – برگزاری مسابقات لیگ در شهرهای گرم جنوبی همیشه یک اتفاق تکراری دارد. اینکه هواداران و تماشاچیان حاضر در ورزشگاه باید تشنگی بکشند.
    به گزارش سایت گل دیروز هم این اتفاق در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر تکرار شد و عده زیادی از جمع 20هزارنفری حاضر در ورزشگاه، با تشنگی مسابقه را از نزدیک دیدند.
    جلوگيري از آوردن آب به ورزشگاه و اجازه ندادن به تماشاگران ميزبان در طول بازي براي استفاده از آب خوري هاي ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر سبب شد تا تماشاگران فرياد' العطش' 'ما آب مي خواهيم يالا ' و شعارهايي عليه مسوولان ورزشگاه سردهند.
    جالب است بدانید به دليل شدت گرما و شرجي و رطوبت هوا حميد درخشان سرمربي شاهين ناچار شد از دقيقه 30 بازي پيراهن خود را عوض كند.

پ.ن.: خیلی مسخره بازی بود! میترسن بطری آب معدنی رو بندازن تو زمین، ولی اگه اینطوری باشه که اصلا باید بگن تماشاگران (معذرت می خوام) برهنه بیان تو ورزشگاه!!

خیلی هوا بدطوره البته برای دو تیم اینطور بود ولی توی اون هوا اگه 10 دقیقه بیرون وایسی خیس عرق میشی!

7. 4 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناگفته‌های غیر‌فوتبالی «نیکبخت واحدی»/از «لکسوس» سواری تا «پیکان» سواری!

ورزش > فوتبال ملی - هفته نامه سیاحت و تجارت نوشت:
    علیرضا نیکبخت واحدی بی‌تردید یکی از بهترین و در عین حال جنجالی‌ترین و بد‌شانس‌ترین ستاره‌های دهه 80 فوتبال ماست. به بهانه انتخاب آخرین تیمش پیکان با او به صحبت نشستیم.

چرا پیکان؟
    خب لکسوس مرا دزدیدند، به پیکان قناعت کردم..

از شوخی گذشته، چرا؟
    معتقدم با این پیکان مدل 90 و کمک آقا ‌فرهاد، دوباره همان نیکبخت سابق می‌شوم و حتی به تیم‌ملی هم برمی‌گردم.

تیم‌‌ ملی؟
    چراکه نه؟ با آمدن کروش، من مطمئنم دوباره بهترین‌ها به تیم‌ملی دعوت می‌شوند و شک نداشته باشید نیکبخت در فرم ایده‌آل، چشم «کروش» را به سمت خودش خیره می‌کند.

چرا اینقدر حاشیه دوروبر تو پیدا می‌شود؟
    مقصر اول همه این اتفاقات خودم بود و بعد دوستانی که فقط ادای دوست را درمی‌آورند، به خاطر اینکه علی نیکبخت محبوب بود، خوش‌لباس بود، ماشین خوب و باکلاس زیر پایش بود، حرف پشت‌سرم زیاد بود، ولی کاری نمی‌شود کرد. من از همان اول خوش‌پوش بودم و نمی‌توام مدل زندگی‌ام را عوض کنم.

از اول خوپ‌تیپ بودی؟
    من از همان اولش هم خوش‌تیپ بودم! وقتی مهمانی می‌رفتم، همیشه سعی داشتم روی فرم باشم، شاید اگر جایی به غیر از ایران به دنیا می‌آمدم، الان مانکن شده‌ بودم!

پشیمانی که از استقلال به پرسپولیس رفتی؟
    نه، هرگز! ولی پشیمانی‌ام از این بابت است که پیشنهاد اسپانیایی‌ها را قبول نکردم و به اتلتیکو مادرید نرفتم.

تا کی می‌خوای بازی کنی؟
    باور نمی‌کنی، ولی می‌خواهم تا سن 37 سالگی و حتی 40 سالگی بازی کنم. هنوز خیلی حرف برای گفتن دارم که می‌خواهم داخل زمین آنها را بزنم.

اهل سفر هم هستی؟
    زندگی یک فوتبالیست با اردو و سفر گره خورده، ولی به جز سفر‌های ورزشی، این روز‌ها که محروم بودم، فرصتی دست داد تا چند سفر تفریحی در داخل و خارج از کشور داشته باشم و به دور از حساسیت‌های ورزشی، استراحت کنم و لذت ببرم.

یعنی ممنوع‌الخروج نیستی؟
    نه بابا، کدام ممنوع‌الخروج بودن؟ این هم از همان شایعات است که به شما گفتم.

حرف آخر؟
    خیلی‌ها فکر می‌کنند که فوتبال علی نیکی تمام شده، ولی من خیلی قوی و روی فرم برمی‌گردم این را به شما قول می‌دهم.

کد:
    این باز اومد خودشو یادمون انداختامشب ازادی ازادی ما داریم می اییم

9. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلالی: نمی دانم مایلی چه گفته اما هیچ وقت بی ربط نمی گوید/ قهرمانی ام دیر زود دارد اما سوخت و سوز نه

ورزش > لیگ برتر - مجید جلالی می گوید روزی که او دوباره قهرمان لیگ شود ، خیلی دیر نیست.
    فرهاد عشوندی:مجید جلالی با حمایت از مایلی کهن ؛ چهره هفته لقب گرفت . او در گفت و گویی با خبرآنلاین از آنچه در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی گفته بود ، حرف زد.
    شما هم به صف حامیان مایلی پیوستید . حالا می شود گفت چهره جنجالی هفته شدید؟
    من کل ماجرا را نمی دانم. خبرنگاری پرسید نظرت درباره حرف های مایلی کهن را می خواهم بدانم و من پاسخ دادم نمی دانم حاجی چه گفته اما او هیچ وقت بی ربط حرف نمی زند.
    واقعا نمی دانید مایلی کهن چه گفته؟
    نه، هنوز هم نمی دانم او چه حرفی زده.
    او گفته بود تیمی را می شناسد که با خریدن بازیکن حریف ، قهرمان جام حذفی شده. شما این حرفش را تائید کردید؟
    من اصلا نمی دانستم او چنین حرفی زده. من درباره این حرف ، نظری ندارم چون اصلا موضویش ارتباطی به من ندارد. به صلاح هم نیست که در این مورد اظهار نظر کنم. من هیچ وقت نکگفتم این حرف مایلی کهن را تائید می کنم یا تکذیب. فقط گفتم او حرفی را بی ربط نمی زند و حتما برای حرف هایش دلیلی دارد. اما هیچ حرفی درباره چیزی که الان تعریف کردی ، ندارم که بگویم.
    الان هم می گویید مایلی کهن حرف بی ربط نمی زند؟
    درباره مایلی کهن ، همیشه نظرم همین است. این بحث را جمع کنیم؟
    موافقم؛ شما خودتان همیشه منتقد فوتبال ناپاک هستید. فکر می کنید شرایط با این سختگیری ها اوضاع بهتر شده؟
    فکر می کنم سازمان لیگ با قوانین و سخت گیری هایش گام هایی را برای بهتر شدن اوضاع برداشته و باید استقامت وجود داشته باشد تا بتوانیم در آینده شاهد سالم سازی فوتبال مان باشیم. به هر حال این کارها سختی هایی دارد و مقاومت هایی را به همراه می آورد.
    اما از خود شما هم برای سقف قراردادها تعهد گرفتند.
    من تعهدی ندادم.
    اظهارنامه را پرکردید.
    این که اسمش تعهد نیست. یک برگه بود مثل اظهارنامه مالیاتی. رفتم و رقم قراردادم را نوشتم.
    قرار بود فقط کسانی بروند این برگه را پر کنند که قراردادهای شان بالاتر از سقف بود.
    به هر حال یک برگه بود که من رویش رقم واقعی قراردادم را نوشتم. فقط همین.
    اوضاع تیم تان چطور است؟
    بد نیستیم. بازی سخت و فیزیکی دیشب ، خیلی انرژی گرفت اما خوشبختانه امتیاز کامل را برای مان به همراه داشت. بچه هایم خیلی خوب بازی کردند. در این بازی ،3 بازیکن داشتم که اولین بار بازی در لیگ را تجربه می کردند.تیم جوانی داریم که باعث می شود ضریب اشتباهات مان بالا برود. راستش اگر دیشب سروش رفیعی ما در هافبک بازیساز ، کمی با تجربه تر بود نتیجه بهتری می گرفتیم. به هر حال باید این بچه ها در لیگ تجربه شان را بالا ببرند.
    فکر می کنید امسال هم وسط جدولی باشید؟
    ما لیگ قبل را ششم شدیم که نتیجه بدی هم نیست. با تیم جوانی که میانگین سنی اش کمتر از 23 سال است ، این نتایج چشمگیر است. تازه تیم امسال مان نسبت به سال قبل ، جوان تر هم شده است. من فکر می کنم در همین سطح هم دارم اثرگذاری متبتی در لیگ به جا می گذارم اما واقعا هدفم این است که یکبار دیگر قهرمان لیگ بشوم. این اتفاق دیر یا زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. مسیری که ما در پیش گرفتیم به این موفقیت ختم می شود.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بهرام نژاد، گزارشگر بوشهری:کارم را با حذف استقلال آغاز کردم/ رفتم مطب دکتر نوبت بگیرم، منشی گفت بزن عبدالله!

سایت گل-تصوریک تصویر در نمایی باز را داشته باشید. بچه های قد ونیم قد یک محله ساحلی بندر، روی زمین خاکی با چهار پاره آجر دروازه ای ساخته اند وهرکس برای خود نامی دارد.
    یکی پا به توپ شدن خود را با علی کریمی قیاس می کند ودیگری که به هوا می پرد در ذهن خودش تکثیری از روزهای پر از پرواز علی دایی است.میان آنها اما هستند یکی دونفری که اسطوره شان درون زمین نیست. یکی شان کمی آن طرف تر روی پله های کوتاه مقابل منزلی نشسته وکتابش را قیف کرده تا با آن بازی را گزارش کند. ترجیع بند جملاتش«بزن عبدالله» است حتی اگر اینجا پر از همه اسم های منهای عبدالله باشد. <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=885219?area=2l&po s=2&ord=885219"></script>
    شاهین بهرام نژاد گزارشگر جوان بوشهری با حضور شاهین بوشهر در لیگ برتر برای خودش اسم ورسمی به دست آورد. او حالا آنقدر محبوب وشناخته شده هست که همشهریانش کنارش بایستند ومقابل لنز دوربین لبخند دونفره بزنند. گزارش پر از هیجان او در بازی شاهین وپرسپولیس بهانه ای شد تا سراغش برویم وبا او به گپ وگفت بنشینیم.
    بهرام نژاد خودش را این گونه معرفی کرد«متولد 1354-کارشناسی عمران و کارشناسی هنر را در دانشگاه آزاد بوشهر خواندم و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی را سال 85 تمام کردم.از سال 1376 در صدا وسیمای بوشهر مشغول به فعالیت در عرصه اجرا و تهیه هستم.سال 80در تهران استخدام رسمی شدم و بلادرنگ انتقالی خود را برای بوشهر گرفتم.»

از وی پرسیدیم اولین باری که حس کردید صدایتان با فوتبال اخت می شود چه زمانی بود واو گفت«در دبیرستان بازی های آموزشگاهی را همانجا کنار زمین گزارش می کردم که در نوع خود برای دوستانم جالب توجه بود و گاه در بعضی از مراسم مدرسه تقلید گزارش گزارشگران عربی را می کردم . گزارشگران عرب حتی بازی گلف را هم مهیج گزارش می کنند.»
    او را بی دلیل مهره شانس شاهین بوشهر نمی دانند. خاطره اولین گزارش زنده او را بخوانید«اولین گزارش زنده ی تلویزیونی من چهارشنبه سوری سال 83 بود که از سری مسابقات جام حذفی شاهین در ضربات پنالتی استقلال را شکست داد.»
    پای فواره خاطرات بهرام نژاد را بردیم به روز28شهریور88.هفته هفتم لیگ برتر دوره نهم. دقیه 61 بازی شاهین ومس.لحظه ای که به گواه خیلی ها اوج گزارش یک گزارشگر بود وآن جمله معروف بزن عبدالله! پرسیدیم همان جملات را در ذهن دارید که تکرار کنید؟جواب داد«این جمله خیلی بداهه بود.عبدا... کرمی در لیگ دسته یک شوتهای خوبی می زد ولی در لیگ برتر تو گویی جسارت شوت زدن را در ساقهای خود نمی دید.آن صحنه دقیقا لحظه ای بود که عبدا... باید شوتش را می زد تا توپ وارد دروازه می شد.من گفتم :عبدا... بزن از اون شوتهای معروفتو .ودر کمتر از کسری از ثانیه عبدا... زد و توپ گل شد.من هم گفتم :خیلی ممنون که به حرف ما گوش کردی عبدا...» این روزها عبدالله در بوشهر وشاهین نیست. یک باردیگر هم در یک بازی گفته بود توپ بیافته روی پای چپ عبدالله تمومه، تمومه تمومه وگللللللل! این تله پاتی شاهین بهرام نژاد با عبدالله هم ماجراها دارد انگار.
    سئوال کردیم حالا که عبدالله نیست جای خالی اش را در گزارش هایتان احساس می کنید؟«جای عبدا... در تیم پیداست ولی بازیکنان هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند.من به نوری هم مقابل راه آهن گفتم حالا که عبدا... نیست تو باید جورشو بکشی .ضربه ی کاشته را نوری زد و گل شد. شاهین همان بازی به لیگ برگشت در واقع تلاش من این است که در گزارش مقلد تام نباشم.سبک خودم را پیاده کنم.این شامل جمله بندیها ، آکسان گذاریها ، بداهه گوییها،شوخی و مطایبه ، اطلاعات ورزشی و...میشود که جدا از تمرین به ذوق هم وابستگی دارد چون یک کار کاملا دلی است.
    می پرسیم در خیابان هم کسی «بزن عبدالله» را مقابل خودتان تقلید می کند؟لبخند زنان می گوید«فقط در خیابان؟"بزن عبدا..." برای من معنای ثانوی پیدا کرده که از معنای واقعی کاربرد بیشتری دارد.مثلا خیلی جاها یعنی سلام بهرام نژادیعنی چطوری.باور کنید یک بار رفتم مطب دکتر نوبت بگیرم گفتم :یک نوبت می خواهم.منشی گفت:"بزن عبدا..." حالا این بنظر شما یعنی نوبت داریم یا نه؟» می گویند گزارش های او کاملا یکطرفه است.
    بوشهری بوشهری.سرشاز از تعصب این شاهین به آن شاهین.این در بازی هایی که برای شبکه سراسر پخش می شود یا در دیگر استانها هم دیده می شود دردسرساز نیست؟«تمام تلاش من این است که گزارش یکطرفه نباشد ولی این را از من بپذیرید واکنش گزارشگر بعد از گلی که بیش از 90 درصد ورزشگاه فریاد می زنند و به هوا بلند می شوند متفاوت است با گلی که ورزشگاه را در سکوت مطلق فرو می برد.تازه من نسبت به خیلی از همکاران بیشتر مراعات می کنم و خوشبختانه تا الان هم مشکل ساز نبوده حالا شاید بعد از این سئوال شما دردسرساز هم بشه.(خنده)»
    او در پایان می گوید«من عاشق کارم هستم.عاشق بوشهر و بوشهری.هر کاری از من بر بیاید برای این کهن دیار جنوبی انجام می دهم چرا که مدیون مهربانیهای اهالی این خاکم.روز خبرنگار را هم به شما وهمه اهالی صمیمانه تبریک میگویم»

عبدالصمدابراهیمی

12. 4 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بهمن دهقان مدیرعامل شاهین بوشهر شد

سایت گل – بهمن دهقان به عنوان مدیرعامل شاهین بوشهر انتخاب شد.
    به گزارش سایت گل، بهمن دهقان که مشاور و از دوستان نزدیک علی دایی است و نام وی در چند ماه گذشته به دلیل نمایندگی دایی در مجادلات مربوط به سرمربی گری پرسپولیس بیش از گذشته سر زبان ها افتاد، پس از توافق با مجید ابوالفتحی نماینده هیات مدیره، این سمت را پذیرفت.
    دهقان در سال های حضور در فوتبال پست های مختلفی داشته است. باید منتظر عملکرد او در تیم پر طرفدار شاهین بوشهر ماند. تیمی که حالا با بهبود اوضاع مالی باید شرایطی در سطح توجه مردم بوشهر برای خود ایجاد کند.

پ.ن.: پس بگو چرا لباس های آل اسپورت گذاشتن کنار دایی پوشیدن! هنوز گیجم چرا نماینده ی دایی ؟؟؟

14. 3 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اختلاف ده هزار نفري تماشاگران و فحاشي به پيرواني
    خبرگزاري فارس: هواداران ناراضي آباداني در پايان ديدار تيم‌شان در مقابل فجر سپاسي به غلام پيرواني فحاشي كردند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم‌هاي نفت آبادان و فجر سپاسي شيراز در حالي در حضور 15 هزار تماشاگر در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شد كه در دقيقه 60 اين ديدار اسكوربورد ورزشگاه تعداد تماشاگران را 5 هزار نفر اعلام كرد.
    نكته جالب اين بود كه به نظر مي‌رسيد 10 هزار نفر بدون خريد بليت وارد ورزشگاه شدند.
    * در ابتداي مسابقه حدود 5 هزار نفر از هواداران آباداني كه بليت نداشتند از ورود به ورزشگاه محروم شدند كه اين تعداد با اصرارهاي خود در اواخر نيمه اول توانستند با حضور بر روي سكوها بازي را تماشا كنند.
    * خبرنگاران باز هم براي ورود به ورزشگاه تختي دچار مشكلاتي شدند و با زحمات فراواني راهي جايگاه خبرنگاران در اين ورزشگاه شدند.
    * قبل از آغاز بازي بازيكنان تيم فجر سپاسي شيراز، تيم سابق غلام پيرواني به سمت اين مربي كه هم‌اكنون هدايت نفتي‌ها را برعهده دارد رفته و خوش‌وبش گرمي با وي كردند.
    * هوادارن آباداني در پايان ديدار تيم‌شان مقابل فجر و در حالي كه دومين تساوي آنها در دومين هفته ليگ برتر به دست آمده بود به خاطر عملكرد ضعيف تيم‌شان به غلام پيرواني فحاشي كردند.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

فركي: فشردگي مسابقات ليگ ظلم در حق نفت است
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: با توجه به برگزار شدن فشرده ليگ در هفته‌هاي ابتدايي و اينكه هر 4 روز يك‌بار بايد بازي كنيم در حق تيم ما كه دير بسته شده، ظلم مي‌شود.به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، حسين فركي سرمربي تيم فوتبال تهران پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل مس كرمان درباره اين ديدار گفت: تيم ما كار را براي حضور در فصل جديد دير شروع كرد و از نظر آمادگي و هماهنگي هنوز دچار مشكل هستيم. ديدارهاي هفته‌هاي ابتدايي حكم بازي‌هاي تداركاتي را براي ما دارد.
    وي ادامه داد: نفت تهران و راه‌آهن شرايط ويژه‌اي دارند، چون زمان زيادي در فصل نقل و انتقالات از دست داديم، اما به آينده اميدوارم. سرمربي تيم فوتبال نفت تهران تصريح كرد: دو هفته اول ليگ را خوب شروع كرديم و تلاش مي‌كنيم در ادامه هم با تداوم همين روند و مرتفع ساختن مشكلات بهتر شويم.
    فركي با اشاره به فشردگي ليگ در هفته‌هاي ابتدايي عنوان كرد: هر 4 روز بايد يك بازي انجام دهيم و اين براي تيم ما كه با مشكل و دير بسته شده است، ظلم است. علاوه بر اين ماه رمضان و گرماي هوا هم مزيد بر علت شده است البته اين مسائل براي تيم‌هايي كه آمادگي بدني بالايي دارند كمتر نمود پيدا مي‌كند.
    وي ادامه داد: بازي خوبي را انجام داديم كه تماشاگران هم شاهد بازي زيبايي بودند، روي هر دو دروازه موقعيت‌هاي خوبي خلق شد اما ما بهتر استفاده كرديم و به 3 امتياز شيرين اين ديدار رسيديم. با توجه به شرايطي كه داريم زدن 3 گل به تيم مدعي مس شاهكار بود به بازيكنانم تبريك مي‌گويم. البته اشكالاتي داشتيم كه بايد برطرف شود.
    فركي در مورد تعويض زارعي با وجود عملكرد خوب در اين ديدار گفت:‌بايد بازيكنانم را براي هفته‌هاي آينده حفظ كنم. هفته آينده با فولاد خوزستان در اهواز داريم و بايد فكر اين مسابقه هم باشم. زارعي بيشتر استراحت كند البته سريرا كه به جاي زارعي وارد زمين شد عملكرد خوبي داشت.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •