تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: به نظر شما 206 ؟ 207؟ یا L90 ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.... 530 داخلش خیلی قشنگه،اما بیرونش اصلا نمیتونم تحمل کنم... خیلیم ازش بد شنیدم.... 2،3 نفری که میشناسم این ماشینو خریدن بعد چند ماه فروختن.. اما خدایی امکاناتش فوله...
    من معذرت میخام از مدیران،میدونم این موضوع ربطی به این تاپیک نداره اما خاسم جواب دوس عزیزمون رو بدم..
    206 هم خیلی زیاد و قدیمی شده هم کیفیتش بد شده... یکی از دوستان 4 ماه یه تیپ 5 گرفته اما هنوز توش بو پلاستیک کهنه میده..

مسلما از مواد اولیه که برای ادوات تیپ 5 استفاده میشه تو سایر محصولات
    هم استفاده میشه حتی تو همون 207 یا سریر که یعنی آخر کیفیت محصولات هست.
    این بو عادی و مشکلی هم نیست میشه از خشبو کننده استفاده کرد.
    تو محصولات ایرانی آخرین مورد برای انتخاب خودرو بر عکس تمام دنیا باید کیفیت رو
    در نظر گرفت

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای بابا ... آقا هنوز نخریدی ... برو بخر دیگه .. همون 207 رو بخر .. نگران نباش .. ماشین خوبیه ..

4. این کاربر از jalliill بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

L90

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

L90 ؟ رو چه حسابی؟
    با دلیل ذکر کنید دوست گرامی

7. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MaJiiD.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ای بابا ... آقا هنوز نخریدی ... برو بخر دیگه .. همون 207 رو بخر .. نگران نباش .. ماشین خوبیه ..
    دوست عزیز آبنبات که نمیخام بخرم... میخام 22 تومن پول بدم.... باید کاملا تحقیق کنم تا وقتی خریدم نگم کاش اون یکیو میخریدم..... شما هم اگه میخای راهنمایی کنین تشریف بیارین تو تاپیک خودم تا مفصل حرف بزنیم.. بازم ممنون از نظرت...

9. این کاربر از MaJiiD.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجید جان این راه که شما داری میری من 5 ماه پیش رفتم . همون 207 بهتره .. l90 که دورشو خط بکش.. خیلی بزرگه (نظر شخصی)
    206 و 207 مثل هم هستن ولی 207 جدیدتره یکم شبیه 308 هم می مونه .. یه سرچ کن میبینی ..

در مجموع تو این رنج قیمت همه ماشینها از لحاظ کیفیت در حد خوب هستن و همه شبیه هم هستن.. خریدنش بر میگرده به نظر شخصی خودت.. دنبال وحی منزل نباش

11. این کاربر از jalliill بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من ال ٩٠ داشتم،٢٠٦ تيپ ٢ فرانسوي هم همينطور، الانم وي٨ صفر ثبت نام كردم كه چون از صندوقش بدم مياد وقتي دراومد ميفروشم ٢٠٧ ميگيرم.
    و به نظر من كه همه اينارو داشتم يا خواهم داشت برو ال ٩٠ بگير كه هر چي بگيري ال ٩٠ نميشه،از لحاظ كيفيت و سواري و جاداري وشتاب و قدرت و... از همه اشون بهتره ، قيافشم ميتوني با يكم كپ كردن وگذاشتن رينگ و لاستيك و برچسب رو چراغاي عقب جذاب كني،من با همين كارا فقط كف بر كرده بودم بعضيارو،تنها عيب ال ٩٠ داشبورد پلاستيكيشه كه الان فهميدم از اون بدتر داشبورد ٢٠٦ مدل ٩٠ هستش كه افتضاحه ،ال ٩٠ هم كم صداتره داشبوردش و هم با كيفيت تر
    اكه ال ٩٠ گرفتي مارو دعا كن
    Last edited by selejwest; 15-11-2011 at 12:48.

13. این کاربر از selejwest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MaJiiD.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

L90 داشبوردش خیلی زشته خدایی... من یه هفته ایی دستم بود،تو همون یه هفته داشبوردش واسم تکراری شده بود... خیلیی ساده درستش کردن... اما خدایی موتورش خوب بود... ولی من به خاطر داشبوردش نتونستم تحملش کنم...

15. این کاربر از MaJiiD.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ال 90 صندلی های راحتی هم نداره .. بنظرم صندلیش به سفتی صندلی پیکانه.. خیلی هم ناراحته صندلیش ..
    راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما خودت میخای 207 بخری .. چرا به دیگران میگی l90 بخرن ؟ اصلا چرا l90 خودتو فروختی ؟؟
    من 2 3 روز l90 دستم بود .. ماشین بدی نیست . ولی فقط ار لحاظ جادار بودن .. موتورشم از 206 و 207 سرتر نیست.. اگه با پراید مقایسه کنیم ،بله ، موتور بهتری داره.. در مجموع من کلا از قیافه l90 بدم میاد مثل پراید بادکرده می مونه ( نظر شخصی)

17. این کاربر از jalliill بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ال 90 صندلی های راحتی هم نداره .. بنظرم صندلیش به سفتی صندلی پیکانه.. خیلی هم ناراحته صندلیش ..
    راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما خودت میخای 207 بخری .. چرا به دیگران میگی l90 بخرن ؟ اصلا چرا l90 خودتو فروختی ؟؟
    من 2 3 روز l90 دستم بود .. ماشین بدی نیست . ولی فقط ار لحاظ جادار بودن .. موتورشم از 206 و 207 سرتر نیست.. اگه با پراید مقایسه کنیم ،بله ، موتور بهتری داره.. در مجموع من کلا از قیافه l90 بدم میاد مثل پراید بادکرده می مونه ( نظر شخصی)
    من چون تنوع به خودم ميدم و قبلاً ال ٩٠ داشتم رفتم سراغ ماشين ديگه اي، ال ٩٠ و ١سال و نيم داشتم كه ركوردداره واسه من و من بعد از چندين مسافرت و كلي استفاده به اين نتيجه رسيدم نه تو يك هفته!ولي از لحاظ موتوري بايد بگم چيزي از tu5 ٢٠٦ كم نداره بلكه تو دنده ٢ به بالا سريعتر شتاب ميگيره و ضريب تراكمش بالاتره و شك نكن چون موتورش وارداتيه و هنوز دست مبارك قطعه سازاي داخلي بوميش نكردن موتورش بهتره
    من به دوستمون مشورت دادم و تعصبي رو هيچ ماشيني لااقل داخلي ندارم كمااينكه خودم ال ٩٠ ندارم كه ازش تعريف كنم، ولي بايد بگم در كلاس خودش بهترينه و اينم بگم هنوز زنده است و توليد ميشه توي كشوراي ديگه
    صندلياشم اونجوري كه ميگيد سفت و بد نيست
    اگه اون كارايي كه گفتم روش انجام بشه ماشين ظاهرپسندي هم ميشه
    من ديگه درخصوص جاداريش و فضاو هندلينگ و صندوق عالي و ... نميگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •