تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: گوشی تا 500 تومن می خوام !! دوربین عالی و صفحه بزرگ و شارژ بالا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من الان گوشی nokia n8 دوباره چک کردم

دوربین 12 داره و شارژ هم خوب نگه می داره

فقط مشکلش سیمبین هست دیگه ؟؟؟ درسته؟؟؟
    به نظر من زیادی با باتری خودتونو گرفتار کردید. نگاهی به سی پ یوی N8 انداختید.
    فقط کافیه یه صفحه را همزمان با N8 در یکی از گوشیهای گالاکسی یا اچ تی سی باز کنید. به نظر من N8 کمی بیشتر از یه دوربینه.

2. این کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزیز ، ایکس 10 با قیمت 360 تومن ، اصلا منطقی نیست خریدش...
    2 تا از بهترین گزینه ها رو حذف کردین... آرک با قیمت 520 تومن و گلکسی اس با قیمت 500 تومن...

خب گوشی arc رو گفتم که شارژ زده 7 ساعت مکالمه و این یکی از شرایط های من رو نداره و سامسونگ گلکسی اس هم خیلی مدل داره یعنی شماره هم داره می شه دقیق بگید کدوم مدل هست که من ببینم مشخصاتش رو؟؟؟

به نظر من زیادی با باتری خودتونو گرفتار کردید. نگاهی به سی پ یوی N8 انداختید.
    فقط کافیه یه صفحه را همزمان با N8 در یکی از گوشیهای گالاکسی یا اچ تی سی باز کنید. به نظر من N8 کمی بیشتر از یه دوربینه.
    می شه بیشتر توضیح بدید؟؟؟ حالا خوبه یا بده؟؟؟!!!

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

از بین گزینه هات من میگم اینکریدیبل بهتره
    کیفیت صفحش و زاویه دیدش در حد گلکسی و از ارک بهتره - رمش از گلکسی و ارک بالاتره - دوربینشم که 8 هست و در حد ارک ،گلکسی از این 2تا ضعیف تره تازه فلاش هم نداره - اینترفیسشم که از هر جفت اونا با فاصله بهتره - حافظه داخلی ارک هم خیلی کمه ( بین ایم 3تا پرستشژ و کلاس هم اگه واست مهمه htc یه چیز دیگست و مثل اون 2تا خز نیست )
    desire hd هم نسبت به اینکریدبل صفحش بزرگتره و جنس بدنش و کلا با ابهت تره اما فقط کیفیت صفحش در حرد اینکریدبل نیست desire s هم گوشی خیلی خوبیه طراحی بدنش فوق العاده است و کیفیت صفحش هم در حد اینکریدیبل ولی صفحش کوچیکه
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 22-08-2011 at 10:23.

5. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    پس می مونه HTC Incredible S و desire hd درسنه؟؟؟

بین این دو تا کدومش رو پیشنهاد می کنید؟؟!!

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه anathema-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Network

پيش فرض

من اینکردیبل اس رو پیشنهاد می کنم.به دلیل کیفیت صفحه بیشتر و زیبایی.

8. این کاربر از anathema-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از بین گزینه هات من میگم اینکریدیبل بهتره
    کیفیت صفحش و زاویه دیدش در حد گلکسی و از ارک بهتره - رمش از گلکسی و ارک بالاتره - دوربینشم که 8 هست و در حد ارک ،گلکسی از این 2تا ضعیف تره تازه فلاش هم نداره - اینترفیسشم که از هر جفت اونا با فاصله بهتره - حافظه داخلی ارک هم خیلی کمه ( بین ایم 3تا پرستشژ و کلاس هم اگه واست مهمه htc یه چیز دیگست و مثل اون 2تا خز نیست )
    desire hd هم نسبت به اینکریدبل صفحش بزرگتره و جنس بدنش و کلا با ابهت تره اما فقط کیفیت صفحش در حرد اینکریدبل نیست desire s هم گوشی خیلی خوبیه طراحی بدنش فوق العاده است و کیفیت صفحش هم در حد اینکریدیبل ولی صفحش کوچیکه
    من هم نظرات دوستمون را تایید میکنم. تا چند وقت قبل باور نداشتم که اچ تی سی بتونه ال سی دی خوب میزنه (فیلم های موجود از نسخه های مختلف دیزایر در یوتیوب را ببینید). ولی Encredible یه چیز دیگه است. یه سرچ HTC Incredible Vs Sony Arc یا VS Galaxy S بزنید در یوتیوب تا پی به قدرتش ببرید.
    راستش من هم میخوام همین را بگیرم. فقط بودجه بالای 500 ندارم. میتونم گیر بیارم. و اینکه یکی از دوستام از Hd2 (همون که ویندوز 5 داره) خیلی ناراضیه، میگه هنگ میکنه، کمتر از یکسال پیش گرفته شارژش یه ساعته تموم میشه، میگه باتریش 90 تومنه!! اینجاش مرددم میکنه!! کسی نظر داره؟

داره خودمونی میشه falax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Santa Cruz

پيش فرض

من هم نظرات دوستمون را تایید میکنم. تا چند وقت قبل باور نداشتم که اچ تی سی بتونه ال سی دی خوب میزنه (فیلم های موجود از نسخه های مختلف دیزایر در یوتیوب را ببینید). ولی Encredible یه چیز دیگه است. یه سرچ HTC Incredible Vs Sony Arc یا VS Galaxy S بزنید در یوتیوب تا پی به قدرتش ببرید.
    راستش من هم میخوام همین را بگیرم. فقط بودجه بالای 500 ندارم. میتونم گیر بیارم. و اینکه یکی از دوستام از Hd2 (همون که ویندوز 5 داره) خیلی ناراضیه، میگه هنگ میکنه، کمتر از یکسال پیش گرفته شارژش یه ساعته تموم میشه، میگه باتریش 90 تومنه!! اینجاش مرددم میکنه!! کسی نظر داره؟
    دوست عزیز من hd2داشتم وباطریش با کار زیاد یه روز رو دووم می اورد هنگ هم اصلا" نداشت تو اون چند ماهی که دستم بود .....من که تایید میکنم بگیرین ولی در هر حال نظر خودتون ملاک اصلی هستش .

11. این کاربر از falax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام
    پس می مونه HTC Incredible S و desire hd درسنه؟؟؟

بین این دو تا کدومش رو پیشنهاد می کنید؟؟!!

با تشکر
    دقیقا 1 ساعت پیش بازم رفتم هر سه تارو تست کردم desire hd - incredible - sensation
    هر سه تارو روشن کردم برای تست
    sensation رو که در نظر نگیریم ( به دلیل قیمت بالاتر از بوجه شما )
    desire hd خیلی گوشی باحالیه کلا با پرستیژه صفحش هم خوبه اما عالی نیست اونقدرام بد نیست ،incredible اما تفاوتشو با dhd احساس کردم اگه بین این 2تا میخوای از نظر قدرت تقریبا برابرن فقط incredible صفحه فوق العاده ای داره ولی ابهت و اون حسی که desire hd داره رو بهت نمیده انتخاب سخت بین این 2تا واقعا
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 23-08-2011 at 20:34.

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

من آرک رو ترجیم میدم
    نمیدونم چرا کنار گزاشتینش
    پورت hdmi هم داره که عالیه
    سخت افزار قوی + lcd خوب + موتور براویا سونی که فقط تو زوایای دید مشکل داره
    سونی اریکسون نئو هم قیمت و امکانات خوبی داره
    مقایسه آرک و اینکردیبل و نئو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

به جای نقطه چین بزارید
    d i g i k a l a.com
    فاصله بین حروفو نزارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

samsung galaxy sخیلی گوشی خوبیه در حدود 500 یا یکم کمتره

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •